Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

rozark 22:26, 08 sty 2015

Polinko, dzięki czytałam ten wątek, śliwa wiśniowa Nigra jest piękna i mam nadzieję że kiedyś będę jej posiadaczką.
Danusia podsunęła mi gotowe rozwiązanie na tą rabatęw stylu formalnym, lilaki zostają a zabieram się za porządki ptrzy nich.
Mathildis 22:45, 08 sty 2015

jejuśku dziewczyny weźcie mnie do Stefana... bo ja tyyyyyle traw muszę kupić
polinka 06:49, 09 sty 2015

Reniu to teraz jak masz Danusi podpowiedzi to tylko czekać na wiosnę

Ania nic prostszego Jak będę znała termin, kiedy dziewczyny wrocławskie się wybierają to przyjeżdzasz do mnie, jedziemy po Agę i na Wrocław
polinka 07:22, 09 sty 2015

Nie wytrzymałam wczoraj i zadzwoniłam do szkółki w sprawie drzew Miłą i długą rozmowę ucięłam sobie z sympatycznym panem i zgodnie stwierdziliśmy, że czas już na wiosnę On czeka na klientów a ja na tyranie w ziemi

Wieczorem eM. stwierdził, że On lubi pracę w ogrodzie ale wszystkich, dokładnych szczegółów znać nie musi...Nakręciłam się okropni i znów mogę tylko gadać o ogrodzie Mam nadzieję, że Madżenkowe przepowiednie się sprawdzą i w lutym wiosna...
siakowa 07:29, 09 sty 2015

polinka miejmy nadzieje ze luty nas nie rozczaruje ja usypiałam malego sadząc bukszapany, jechalam samochodem sadząc brunnery a kolacje jadłam formując kostki bukszpanowe, reszte dnia spędziłam na ogrodowisku
aga_pe 10:09, 09 sty 2015

polinka napisał(a)
Gdzie ten Stefan? To jakiś Wasz znajomy?

Ostatnią sobotę w styczniu mam wolną A co proponujesz?

cały ostatni tydzień prawdopodobnie Młody będzie u dziadków, to nawet po pracy bym mogła wlecieć na pogaduchy
polinka 10:15, 09 sty 2015

siakowa napisał(a)
polinka miejmy nadzieje ze luty nas nie rozczaruje ja usypiałam malego sadząc bukszapany, jechalam samochodem sadząc brunnery a kolacje jadłam formując kostki bukszpanowe, reszte dnia spędziłam na ogrodowisku

Luty to tak naprawdę może być jeszcze zimowy, ważniejszy kwiecień, maj bo wtedy jak spadnie śnieg to już nie będzie wesoło...
polinka 10:16, 09 sty 2015

aga_pe napisał(a)

cały ostatni tydzień prawdopodobnie Młody będzie u dziadków, to nawet po pracy bym mogła wlecieć na pogaduchy

Aga, jestem na tak Cały ostatni tydzień powinnam mieć wolny... będziemy w kontakcie
aga_pe 10:40, 09 sty 2015

polinka napisał(a)

Aga, jestem na tak Cały ostatni tydzień powinnam mieć wolny... będziemy w kontakcie

oki, wpadnę na doradztwo
aga_szsz 11:38, 09 sty 2015

A i mnie tęskno juz do wiosny i ogrodu