staram się chociaż widzę, że jakieś cuda się w tym roku dzieją z tulipanami, są ałe niektórym główki zamierają, liście maja brzydkie... zobaczymy co z tego będzie...
hihihihi
a propo tulipanów to ja tam wiosną lubię wszystkie kolory, nawet te które w lecie mnie drażnią. Mam u siebie w tym roku też taką obserwację że tulipany sa dużo niższe, nawet te nowo posadzone cebulki, być może zimno je stopuje.
Danusiu ja wszystko wiem, pokazywałam nie raz, chociażby nieszczęsne cisy na pniu sztuk 7. Przy takich zdjęciach nie trzeba dodawać ani słowa odnośnie szkody i smutku, nawet jak takie straty przeżywa się corocznie... teraz też mówiłam o różach które wywaliłam lawendach oraz carexach. Stożek jeszcze stoi, bo się łudziłam, że da radę... niestety w przyszłym tygodniu się z nim pożegnam nie bez żalu.
noooo ale to też sygnał, pamiętam dwa lata temu miałam pomylone angelique, na szczęście na inny róż,ji... jakoś nawet nie pomyślałam o reklamacji a wiesz było tego sporo, więc warto wiedzieć czy i jak reklamować
NOOO Pani kochana, drzewka jak malowane
AM bym nie cięła w tej chwili chyba, żeby nie uszkodzić tych nowych przyrostów. Ja w tym roku chyba żegnam się z FC i AM, mam dość odsadzania corocznego