a teraz różano
NN ze starego ogrodu, w ogóle nie szanowana i w donicy zadołowana przez cały ubiegły rok. Dopiero wiosną wsadziłam ją i jej koleżankę do gruntu....
I austinka gold celebration polubiła swoje miejsce i stelaż i wypuszcza ciągle pąki
Mój braciszek daje radę A lepszego kopacza dołów ze świecą szukać Tylko ucieka mi na 3 miesiące No i mówi, że nigdy w życiu nie zamieszka w domu z ogrodem, nawet kwiatków na balkonie nie będzie miał Moje mu wystarczą - jak zatęskni przyjedzie chwastów powyrywać, niektóre też pachną, hihihi
hehe mój najstarszy syn też tak mówi po co tyle robić a tu jeszcze coś padnie....
No to co mówi pocieszające nie jest... Dlatego nie mam w ogrodzie carex buchanani - choć bardzo mi się podoba, to jej kolor kojarzy mi się z "padniętymi" roślinami, mam dość tego koloru w moim ogrodzie
Mój braciszek daje radę A lepszego kopacza dołów ze świecą szukać Tylko ucieka mi na 3 miesiące No i mówi, że nigdy w życiu nie zamieszka w domu z ogrodem, nawet kwiatków na balkonie nie będzie miał Moje mu wystarczą - jak zatęskni przyjedzie chwastów powyrywać, niektóre też pachną, hihihi
hehe mój najstarszy syn też tak mówi po co tyle robić a tu jeszcze coś padnie....
Nonono ale róże rabaty ładnie się rozrastają ławeczka do posiedzenia super masz chociaż chwile na niej posiedzieć?? A jak tam dzwoniłaś odnośnie cisów?
Dzięki Przemku rabaty rozrastają sie w żółwim tempie... Jako ze ja mocno kawowa jestem to w weekend ze trzy razy posiedze by kawkę wypić, bo gdzieś treba cztery litery posadzić by się porozkoszować kawką Chcialam kupić leżak ale M na ziemie mnie sprowadził bo powiedział że jeszcze tyle roboty że czasu legnąć nie będę miała, to po co mi leżak...
O cisy póki co nie dzwoniłam bo żaden z moich chłopakó nie wybiera się w tej chwili do Łodzi, jakos inne kierunki im wychodzą ale za kontakt dziękuję napewno się przyda
a teraz kilka frontowych fotek z dzisiejszego dżdżystego poranka
Aniu co to za drzewko bordowe?? jakieś kolny???????????????
tak klony o bordowych liściach w ubieglym roku mialy taka sobie koronę, w tym wyglądaja o niebo lepej i liście mają śliczne
Aniu przepięknie!!! Ogród nabrał blasku a Ty siedząc na ławeczce pewnie jesteś szczęśliwa
Pokazuj swoje ślicznosci bo pięknie dom z ogrodem wygląda. Pewnie samochody zwlaniają aby do ogrodu zaglądać.
Brawa dla M i dla Ciebie za serce dla kociaków.
Marzenko nikt nie zwalnia i dobrze bo to boczna droga prowadząca tylko do domów sąsiadów, żadna 'przelotówka '
Bociek gdybym Cię nie poznałą, a przeczytała 'wywalone w kosmos' to bym pomyślała żes Ty kumpela mojego syna z klasy bo oni cały czas o kosmosie ględzą
Ale popatrz jak ładnie - wywalony - ja bym mówił inaczej
Sebek czasami czytam wpisy na fc i obawiam się że to wersja przy 'starych' ...
Bociek gdybym Cię nie poznałą, a przeczytała 'wywalone w kosmos' to bym pomyślała żes Ty kumpela mojego syna z klasy bo oni cały czas o kosmosie ględzą
Ale popatrz jak ładnie - wywalony - ja bym mówił inaczej