Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ana_art"

Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB 22:29, 04 cze 2012

Do góry
ana_art napisał(a)

Kasia, avatarek boski! ale dżaga

Irenko, ja wiem, że masz poczucie humoru )) zdjęcie zrobione na Święcie Róż u Danusi w dniu wczorajszym, więc bardzo aktualne ) i wreszcie mogę jakieś wstawić do avatarka zamiast kwiatka ))

Kasia to te na ławeczce?

nie to ze zdjęcia z Anią Monteverde
A właśnie, zdjęcie na ławeczce na tyłach i na leżaczku mam dzięki Ani (ana_art) dzięki!
Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB 22:24, 04 cze 2012

Do góry
KasiaWB napisał(a)

Kasia, avatarek boski! ale dżaga

Irenko, ja wiem, że masz poczucie humoru )) zdjęcie zrobione na Święcie Róż u Danusi w dniu wczorajszym, więc bardzo aktualne ) i wreszcie mogę jakieś wstawić do avatarka zamiast kwiatka ))

Kasia to te na ławeczce?
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 22:13, 04 cze 2012

Do góry
ana_art napisał(a)

A tak na marginesie radzę Ci Danusiu byś nie mówiła że możesz przyjmowac gości na leżakach wieczorow-nocna porą bo sie od chetnych nie opędzisz

Hi, hi, z ust mi to wyjęłaś, miała sama właśnie pisać, żeby lepiej takich propozycji nie składać.

ana_art napisał(a)

A tak na marginesie radzę Ci Danusiu byś nie mówiła że możesz przyjmowac gości na leżakach wieczorow-nocna porą bo sie od chetnych nie opędzisz

Gardenarium napisał(a)
Buk jest prawie niebieski

To zdjęcie jest magiczne...
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 22:10, 04 cze 2012

Do góry
Kurcze i masz Ci babo placek... ta czarna, kamienna jest przepiękna...wg mnie nocą prezentuje się zdecydowanie lepiej niż stalowa nocą...
Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB 21:59, 04 cze 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
Kasia szalenie miło było Was poznać macie tyle pozytywnej energi, zapału... wierze, że budowa pójdzie sprawnie a 'zapory' nie pozwolą robotnikom zniszczyc tego ślicznego zakątka który stworzyliście i o którym z takim entuzjazmem mówiliście. Czytalam kilka postów wcześniej , że nie będziesz już dokupowała roślin, to gdzie Ty kobieto 'upchasz' te miskanty które kupilaś po drodze?

Ania! czeeeść niesamowita dziewczyno nam również było miło Ciebie poznać również podziwiamy cały czas Twoją energię, zwłaszcza przy połączeniu pracy w ogrodzie i wychowywaniu dzieci szacun!
Właśnie siedzę i pracuję, a w międzyczasie nadrabiam zaległości na Ogrodowisku ) to naprawdę jest już nie do ogarnięcia
Uprzejmie donoszę, że miskanty zostały upchane w niedzielę ) i jednak Variegatus jest lepszy w tym zestawieniu od Morning Light, chociaż ten drugi w innym miejscu też dobrze wygląda )
Wiele roślin mi się podoba i bym kupiła, no ale muszę trzymać zachcianki na wodzy )) bo trawnik niedługo zlikwiduję, a tego mój M. nie przeżyje
Buziaki
Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB 21:53, 04 cze 2012

Do góry
Kasia szalenie miło było Was poznać macie tyle pozytywnej energi, zapału... wierze, że budowa pójdzie sprawnie a 'zapory' nie pozwolą robotnikom zniszczyc tego ślicznego zakątka który stworzyliście i o którym z takim entuzjazmem mówiliście. Czytalam kilka postów wcześniej , że nie będziesz już dokupowała roślin, to gdzie Ty kobieto 'upchasz' te miskanty które kupilaś po drodze?
Mój kawałek raju 21:38, 04 cze 2012

Do góry
Aniu ja też zakatarzona jestem po sobocie
Boćkowe perypetie ogrodkowe 21:32, 04 cze 2012

Do góry
Kasiu nadrobiłam zaległości i widzę piękności nieźle wykombiowałaś z tymi podkładami, jak rośliny się rozrosną będzie magiczne miejsce. Gratuluje setki
Święto Róż w ogrodzie nie tylko bukszpanowym - czerwiec 2012 21:17, 04 cze 2012

Do góry
ana_art napisał(a)

lub poleżeć )) (kolejka oczekujących przeniosła się w inny punkt, Shrekola w pobliżu nie było, a Joasia jeszcze nie dojechała ))) ale i tak wybrała drugi leżaczek ) ) Cuudne leżaki

Telepatycznie wyczułam, że siedzisz obok
Ach jak było fajnie spotkać Was oboje w realu. Szkoda, że nie dojechałam szybciej, pewnie dłużej byśmy pogadały Musimy to nadrobić

Asia o której TY kobieto przyjechalaś? skoro ja pojechałam kolo 16 i Ciebie nie spotkałam?

Musiałyśmy się minąć
Zajechałam dopiero na 16 ........ masakra
Mój kawałek raju 10:13, 04 cze 2012

Do góry
ana_art napisał(a)

Aniu, jak patrzę na to zdjęcie, nie mogę przestać mysleć, że przyjechałaś na spotkanie motocyklem , wyglądasz czadersko

kurcze, czy ja coś przeoczyłam???? przyjechalaś motorem????? sama?????

super fota!!!! pozdrawiam was oboje
Mój kawałek raju 10:10, 04 cze 2012

Do góry
ana_art napisał(a)

No tak, żle sie wyraziłam, Ania wygląda jak motocyklistka , ja ją widzę na motorze w tej skórzanej kurtce
Mój kawałek raju 09:23, 04 cze 2012

Do góry
badara napisał(a)

Aniu, jak patrzę na to zdjęcie, nie mogę przestać mysleć, że przyjechałaś na spotkanie motocyklem , wyglądasz czadersko

Święto Róż w ogrodzie nie tylko bukszpanowym - czerwiec 2012 19:04, 03 cze 2012

Do góry
Joanka napisał(a)

lub poleżeć )) (kolejka oczekujących przeniosła się w inny punkt, Shrekola w pobliżu nie było, a Joasia jeszcze nie dojechała ))) ale i tak wybrała drugi leżaczek ) ) Cuudne leżaki

Telepatycznie wyczułam, że siedzisz obok
Ach jak było fajnie spotkać Was oboje w realu. Szkoda, że nie dojechałam szybciej, pewnie dłużej byśmy pogadały Musimy to nadrobić

Asia o której TY kobieto przyjechalaś? skoro ja pojechałam kolo 16 i Ciebie nie spotkałam?
Święto Róż w ogrodzie nie tylko bukszpanowym - czerwiec 2012 19:00, 03 cze 2012

Do góry
anieszka napisał(a)
Danusiu i Witku dziękuję bardzo za wspaniałe przyjęcie.
Mimo iż przyjechałam na spotkanie po raz pierwszy i wszyscy się tam już od dawna znali, nie czułam się wyobcowana, wręcz przeciwnie - jak bym była wśród starych dobrych znajomych i za to wielka buźka dla wszystkich, a w szczególności dla ciebie Danusiu, że Twoje ciepło i życzliwość przyciąga tak wielu wspaniałych ludzi.
Ogród przepiękny, wręcz baśniowy. Urzeka swoją zielenią i urokiem ,za każdym rogiem czai się nowa niespodzianka, ma się wrażenie że za chwilę spotkamy elfy nawet moje szkraby poczuły się w nim jak u siebie - mam nadzieję że nic nie nabroiły
Podziękowania również dla sąsiadek Anuli, Kasi i Wiesi za wyśmienity poczęstunek i super atmosferę.
Najbardziej rozbawiło mnie pytanie córki - "jak oni to robią że u nich nie rosną chwasty a zielone jest zielone" ?

hahaha słyszałam to na własne uszy dzieci są niezastąpione w takich 'odkryciach'
Kiedyś będzie tu pięknie ... 10:15, 03 cze 2012

Do góry
ana_art napisał(a)

u Ani pojawiał się pusty post i dopiero po jakimś czasie były zdjęcia ... nawet ja człek niecierpliwy martwiłam się, że Ronin ją wytipeksował

Bożenka poddała mi pomysła puscila pusty post potem go edytowała i pojawiły się zdjęcia dziwnym trafem w edycji można załadować ....

Aniu dziękuję za podpowiedź. Swoją drogą dobrze, że chociaż możliwość oglądania relacji ze spotakania u dAnusi była to sobie Ciebie obejrzałam
Kiedyś będzie tu pięknie ... 06:56, 03 cze 2012

Do góry
ooo Ania mnie uprzedziła ale ja z powiadomień pisałam w w tym czasie Ania jeszcze dodatkowo edytowała
Kiedyś będzie tu pięknie ... 06:53, 03 cze 2012

Do góry
Konstancja30 napisał(a)
u Ani pojawiał się pusty post i dopiero po jakimś czasie były zdjęcia ... nawet ja człek niecierpliwy martwiłam się, że Ronin ją wytipeksował

Bożenka poddała mi pomysła puscila pusty post potem go edytowała i pojawiły się zdjęcia dziwnym trafem w edycji można załadować ....
Święto Róż w ogrodzie nie tylko bukszpanowym - czerwiec 2012 22:42, 02 cze 2012

Do góry
też mam fotkę z nagrania wiecie to bardzo stresujące zadanie było

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 22:32, 02 cze 2012

Do góry
monteverde napisał(a)

Irenko byłam przekonana, że będziesz u Danusi

byłam zawiedziona również,że ani Ciebie ani Ani nie było jak i innych osób, które miałam nadzieję poznać

A ja napiszę Aniu, boziu, Aniu, jak ja się cieszyłam jak cię tu zobaczyłam
plaster miodu
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 22:28, 02 cze 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
Irenko byłam przekonana, że będziesz u Danusi

byłam zawiedziona również,że ani Ciebie ani Ani nie było jak i innych osób, które miałam nadzieję poznać
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies