dzięki dziewczyny oj posiedziałabym jeszcze z Wami, ale muszę .......na roślinki zarobić )))
idę popracować, choć straaaaasznie mi się dzisiaj nie chce ale mus to mus chyba się przekwalifikuję w kierunku ogrodniczym, to z pracy nie będę wychodzić ) ........
Wszystkim życzę dobrej nocy
Chyba też je muszę kupić, już 2 rzeczy w Danusiowym sklepie kupiłam!
Wiem, to forum jest wyjątkowe
Ja też już wcześniej kupiłam 2 rzeczy )) z serii J. Bentley - oczywiście nóż do kancików i wygodną głębszą szufelkę a teraz te nożyce to topiarów mam jeszcze na oku kilka pozycji, ale niektórych poprostu narazie nie ma
Ja sobie cały komplecik Bentleya kupiłam, świetnie się tą szufelką pracuje i te mini widły są świetne do przesadzania i wykopywania otworow na mini doniczki.
A avatarek super, dżaga jak pisze Irenka !!!
Widełki są rewelacyjne, swietnie mi sie spisywaly przt zdzieraniu darni pod rabatę
.....to bardzo pocieszające, że ciągle możemy się uczyć....
Usłyszałam kiedyś, że człowiek, który stwierdził, że uczyć się już nie musi...to tak jakby już umarł...
...a z innej beczki..., pamiętasz po ile u nas te ligustry....
Ciekawam, czy przepłaciłam....???
...albo nie ..., lepiej mi nie mów....
...a z innej beczki..., pamiętasz po ile u nas te ligustry....
Ciekawam, czy przepłaciłam....???
...albo nie ..., lepiej mi nie mów....
Pamiętam po ile ligustry ) napiszę Tobie jeśli będziesz chciała ))
Pozdrowionka
Kasiu świetny avatar! poogladałam fotki z Danusiowej imprezy no i zazdroszczę spotkania, oglądania ogrodów i rozmów. No i podziwiam za odwagę wystapienia przed kamerą muszę was teraz w telewizorni wypatrywać ciekawe kiedy puszczą ten odcinek...
Piwonia śliczna, wiem bo też taką mam