Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

KasiaWB 21:49, 04 cze 2012

bociek napisał(a)
Kasia, avatarek czaderski Laska jestes Plan Danusi jak zawsze majstersztyk A, ze nie mozesz wytrzymac... skad ja to znam, tez mnie nosi ze zmianami, chociaz mialam rozlozyc czas i wydatki na dwa sezony, to boje sie, ze nie dam rady z moja slaba silna wola

) na wstępie - dlaczego nie było Ciebie na spotkaniu???
Tak, plan Danusi świetny i będzie realizowany
Oooo tak, słaba silna wola )) szczególnie jak się do szkółki pojedzie )) najlepiej nie jeździć a jak się jest obok to należy odwrócić głowę w drugą stronę i nacisnąć pedał gazu ))
Obecnie mam tylko jeden większy cel zakupów - śliwę wiśniową Nigra poluję nic więcej raczej już nie kupuję, tylko przesadzanie zostało aby luzu troche zrobić na rabatkach, chociaż nie ma narazie za bardzo jak i gdzie przesadzać )) w tym roku zrobie dokumentację co gdzie rośnie a następną wiosną uporządkuję i wzrostowo i kolorystycznie )
Pozdrowionka
ana_art 21:53, 04 cze 2012

Kasia szalenie miło było Was poznać macie tyle pozytywnej energi, zapału... wierze, że budowa pójdzie sprawnie a 'zapory' nie pozwolą robotnikom zniszczyc tego ślicznego zakątka który stworzyliście i o którym z takim entuzjazmem mówiliście. Czytalam kilka postów wcześniej , że nie będziesz już dokupowała roślin, to gdzie Ty kobieto 'upchasz' te miskanty które kupilaś po drodze?
bociek 21:55, 04 cze 2012

KasiaWB napisał(a)

Kasia, 18 pisklecia byla Sama rozumiesz
Bogdzia 21:58, 04 cze 2012

Piękny ten nowy avatarek. Pozdrawiam.
KasiaWB 21:59, 04 cze 2012

ana_art napisał(a)
Kasia szalenie miło było Was poznać macie tyle pozytywnej energi, zapału... wierze, że budowa pójdzie sprawnie a 'zapory' nie pozwolą robotnikom zniszczyc tego ślicznego zakątka który stworzyliście i o którym z takim entuzjazmem mówiliście. Czytalam kilka postów wcześniej , że nie będziesz już dokupowała roślin, to gdzie Ty kobieto 'upchasz' te miskanty które kupilaś po drodze?

Ania! czeeeść niesamowita dziewczyno nam również było miło Ciebie poznać również podziwiamy cały czas Twoją energię, zwłaszcza przy połączeniu pracy w ogrodzie i wychowywaniu dzieci szacun!
Właśnie siedzę i pracuję, a w międzyczasie nadrabiam zaległości na Ogrodowisku ) to naprawdę jest już nie do ogarnięcia
Uprzejmie donoszę, że miskanty zostały upchane w niedzielę ) i jednak Variegatus jest lepszy w tym zestawieniu od Morning Light, chociaż ten drugi w innym miejscu też dobrze wygląda )
Wiele roślin mi się podoba i bym kupiła, no ale muszę trzymać zachcianki na wodzy )) bo trawnik niedługo zlikwiduję, a tego mój M. nie przeżyje
Buziaki
KasiaWB 22:00, 04 cze 2012

bociek napisał(a)

Kasia, 18 pisklecia byla Sama rozumiesz

jesteś rozgrzeszona ))
KasiaWB 22:06, 04 cze 2012

Bogdzia napisał(a)
Piękny ten nowy avatarek. Pozdrawiam.

dziękuję bardzo miło wspominam nasze spotkanie na Święcie Róż serdecznie pozdrawiam
anula_wn 22:21, 04 cze 2012

Kasia, wlazłam z innego wątku aby Ci powiedzieć, że cudny avatar ! a tu widzę hymny pochwalne już nad nim
śliczna dziewczyna to i fota śliczna !
ana_art 22:24, 04 cze 2012

KasiaWB napisał(a)

Kasia, avatarek boski! ale dżaga

Irenko, ja wiem, że masz poczucie humoru )) zdjęcie zrobione na Święcie Róż u Danusi w dniu wczorajszym, więc bardzo aktualne ) i wreszcie mogę jakieś wstawić do avatarka zamiast kwiatka ))

Kasia to te na ławeczce?
KasiaWB 22:26, 04 cze 2012

anula_wn napisał(a)
Kasia, wlazłam z innego wątku aby Ci powiedzieć, że cudny avatar ! a tu widzę hymny pochwalne już nad nim
śliczna dziewczyna to i fota śliczna !

hahahahah bez przesady ) kiedyś wcześniej to może, jakieś ....... E, nie będę pisać )) Kiedyś opowiem
Serdecznie Ciebie ściskam Anula i nie mogę się doczekać kawusi na Twoim cudnym tarasiku