Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Spotkania » Święto Róż w ogrodzie nie tylko bukszpanowym - czerwiec 2012

Święto Róż w ogrodzie nie tylko bukszpanowym - czerwiec 2012

Joanka 18:05, 03 cze 2012

Słynna bania

Joanka 18:08, 03 cze 2012

baraga1904 18:09, 03 cze 2012

Pierwsz raz widziłam ją w tv... tą słynną banię..Fajny pomysł do ogrodu w zimie...
Joanka 18:11, 03 cze 2012

Joanka 18:16, 03 cze 2012

Joanka 18:18, 03 cze 2012

ana_art 19:00, 03 cze 2012

anieszka napisał(a)
Danusiu i Witku dziękuję bardzo za wspaniałe przyjęcie.
Mimo iż przyjechałam na spotkanie po raz pierwszy i wszyscy się tam już od dawna znali, nie czułam się wyobcowana, wręcz przeciwnie - jak bym była wśród starych dobrych znajomych i za to wielka buźka dla wszystkich, a w szczególności dla ciebie Danusiu, że Twoje ciepło i życzliwość przyciąga tak wielu wspaniałych ludzi.
Ogród przepiękny, wręcz baśniowy. Urzeka swoją zielenią i urokiem ,za każdym rogiem czai się nowa niespodzianka, ma się wrażenie że za chwilę spotkamy elfy nawet moje szkraby poczuły się w nim jak u siebie - mam nadzieję że nic nie nabroiły
Podziękowania również dla sąsiadek Anuli, Kasi i Wiesi za wyśmienity poczęstunek i super atmosferę.
Najbardziej rozbawiło mnie pytanie córki - "jak oni to robią że u nich nie rosną chwasty a zielone jest zielone" ?

hahaha słyszałam to na własne uszy dzieci są niezastąpione w takich 'odkryciach'
ana_art 19:04, 03 cze 2012

Joanka napisał(a)

lub poleżeć )) (kolejka oczekujących przeniosła się w inny punkt, Shrekola w pobliżu nie było, a Joasia jeszcze nie dojechała ))) ale i tak wybrała drugi leżaczek ) ) Cuudne leżaki

Telepatycznie wyczułam, że siedzisz obok
Ach jak było fajnie spotkać Was oboje w realu. Szkoda, że nie dojechałam szybciej, pewnie dłużej byśmy pogadały Musimy to nadrobić

Asia o której TY kobieto przyjechalaś? skoro ja pojechałam kolo 16 i Ciebie nie spotkałam?
KasiaWB 19:10, 03 cze 2012

Gardenarium napisał(a)
Instrukcja cięcia stożka i jak używać tych nożyc? Zastanawia się Kasia.

Witek demonstruje jedno i drugie

To proste, przykładamy kijek i tniemy po nim.

O !!! Jakie ostre

Bardzo dziękuję Witkowi za demonstrację !!! Jak się kupuje takie nożyce to trzeba w końcu wiedzieć jak ich używać ) Dodam, że nauka nie poszła w las, gdyż dzisiaj odbyło się strzyżenie 3 stożków bukszpanowych a co, trzeba od razu działać, żeby narzędzie się nie stępiło ) a na serio to chciałam tak tylko troszkę spróbować, żeby przy niedzieli nie pracować, ale że nożyce są świetne, to się rozpędziliśmy i od razu 3 stożki ) a M. jeszcze zahaczył o kulkę bukszpanową i też stwierdzić, że się nadają ) ooo jak to dobrze, że je kupiłam, znacznie ułatwiają robotę przy topiarach w ogóle się nie spodziewałam, że tak fajnie się nimi tnie jeszcze muszę dokupić szpalerowe i będę ciachać, że hej
Krys 19:20, 03 cze 2012

Kasiu potwierdzam tez takie kupiłam a cięcie nimi to sama przyjemność
Szkoda ,że nie mogłam pojechać na spotkanie ,oj miło Was oglądać