Z Anuli ogrodu
urocze ptaszorki
i żółty bukszpan (?)
z Kasio-Wiesiowego ogrodu nie mam fotek bo wsiąkłam w oglądaniu cudności z 'ten dom' zakupiłam kilka śliczności i teraz czekam na dostawę
Aniu bardzo się cieszę że mogłam Cię poznac tym bardziej że całkiem inaczej sobie Ciebie wyobrażałam. Teraz już będę myślec o konkretnej osobie którą znam równiez w realu. Było nam bardzo miło spędzic czas w Twoim i Waszym towarzystwie.
Aniu bardzo się cieszę że mogłam Cię poznac tym bardziej że całkiem inaczej sobie Ciebie wyobrażałam. Teraz już będę myślec o konkretnej osobie którą znam równiez w realu. Było nam bardzo miło spędzic czas w Twoim i Waszym towarzystwie.
Ech próbowałam wgrać zdjęcia, ale nie wchodzą
Dziekuję raz jeszcze wszystkim za przemiłe spotkanie, cieszę się że mogłam poznać kolejne fantastyczne osoby. Danusi ogród pomimo tego że wydawałoby się że to już nie możliwe zmienil się od ubiegłego roku... Czas w takim miejscu z takimi ludźmi jest bezcenny
Multiflora tak, a Ciepłucha tylko hurtowo sprzedaje ale Ani sprzedał a teraz umówiła się z nim Karolina i jutro jedzie. Ale Multiflora też ma rosliny od Ciepłuchy.
Izuniu jesteś wielka!!!! znowu się uśmiałam prawie przysypialam przez tą cudną pogodę. Teraz mogę iść piec szarlotkę na jutro a tak mi się nie chcialo d....zwlec z kanapy
u mnie też pada... a ja wczoraj do nocy podlewałam
Aniu u mnie juź wczoraj przed południem pokropilo i fajrancik sobie zrobiłam dziaj cudnie popadło, dlatego posadzone wczoraj żurawki, złotoliny, rozplenice i kosówki mają dobrze. Niech się ukorzeniają
Sprawdzalam dzisiaj mają mokro