Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

Madzenka 18:38, 01 cze 2012

Pszczelarnia napisał(a)
Marzeno, Ty jako osoba konkretna pewnie mi powiesz, co się kryje pod hasłem bukszpany wrocławskie. Czy to te od pana z pola koło Wrocławia? Jakie one były/są? I czy jeszcze są. Przywoziłyście je komuś na spotkanie do Bogdzi. W donicach?

Pszczółko, jutro zadzownie i sprawdzę bo muszę sobie kilkanaście sztuk na wtorek zamówić. Daj znać ile i jakie potrzebujesz
Madzenka 18:39, 01 cze 2012

GabiK napisał(a)
Ewciu, ja odpowiem, bo Marzenka w dzień się pewnie nie pojawi.
Ja brałam te bukszpany u Bogdzi. 5 dla mnie, 8 dla Anuli i 4 dla Boćka. Wszystkie chwalimy. Są wielkie, gęste. U mnie zdjęć jeszcze nie ma, ale Anula wstawiała i Bociek też. Są kopane, owinięte w jutę.
U Marzenki leżały tydzień, przeschły trochę, zniosły podróż w upale przez całą Polskę, u mnie dostały kąpiel i jeszcze poczekały na właścicielki i pięknie się pozbierały.
To są te z pola, wczoraj Marzena podawała namiary.
Marzenka mówiła u Bogdzi, że kopią cały czas, a wczoraj ktoś pisał, że już nie kopią.

dziekuję za pomoc
Na zdrówko bukszpanom
Obiecuję założyć plantację bukszpanową jak wygram w totka bukszpany i cisy będą w promocyjnych cenach dla ogrodowiska !!!!
Madzenka 18:41, 01 cze 2012

Lylly napisał(a)

Lilly czy potrzebujesz pomocy, u Danusi też pustego posta puściłaś za praszam do komentowania.
Madzenka 18:41, 01 cze 2012

seliza napisał(a)
Tak sobie spaceruje oczarowana po Twoim ogrodzie już od jakiegoś czasu - jest taki cudny, i taras i buszpany i...ogólnie wszystko Podziwiam

Dziękuję bardzo za miłe słowa. Nic tak nie motywuje do dalszej pracy jak pochwaly!!!
Wpadnę do Ciebie za chwilę
Madzenka 18:42, 01 cze 2012

Ginger napisał(a)

u mnie też pada... a ja wczoraj do nocy podlewałam

I u mnie pada i ja wczoraj dwie godziny podlewałam, a dzisiaj leje zaczynam ufać prognozie pogody (uf,uf)

Ginger ja mam 5 prgonoz pogody, które sprawdzam jeśli się w dwoch najbardziej wiarygodnych powtarza to wierzę w nią
Madzenka 18:43, 01 cze 2012

Ana napisał(a)
Tak tak tak!! U mnie nocne deszcze dały życie roslinkom Nareszcie

Tylko teraz troszku jakby zimno

U nas troszku cieplej niż u Cibie Nawet 18 stopni...
Konstancja30 18:48, 01 cze 2012

Marzena2007 napisał(a)

Ewciu, ja odpowiem, bo Marzenka w dzień się pewnie nie pojawi.
Ja brałam te bukszpany u Bogdzi. 5 dla mnie, 8 dla Anuli i 4 dla Boćka. Wszystkie chwalimy. Są wielkie, gęste. U mnie zdjęć jeszcze nie ma, ale Anula wstawiała i Bociek też. Są kopane, owinięte w jutę.
U Marzenki leżały tydzień, przeschły trochę, zniosły podróż w upale przez całą Polskę, u mnie dostały kąpiel i jeszcze poczekały na właścicielki i pięknie się pozbierały.
To są te z pola, wczoraj Marzena podawała namiary.
Marzenka mówiła u Bogdzi, że kopią cały czas, a wczoraj ktoś pisał, że już nie kopią.

dziekuję za pomoc
Na zdrówko bukszpanom
Obiecuję założyć plantację bukszpanową jak wygram w totka bukszpany i cisy będą w promocyjnych cenach dla ogrodowiska !!!!

Marzenko no to szukaj działki bo słowo się rzekło na forum Muratora wszystkie modliłyśmy się do czegokolwiek z Riviera Maison ... i latem jedna z "forumek " pomyslała o sklepie ... i ten sklep się tworzy ... dawno mnie tam nie było (wiemy czemu ) może więc sklep już otworzony ...

będzie plantacja
Madzenka 18:50, 01 cze 2012

Iza tylko jeden drobny warunek sukcesu.... Wygrana w totka...... chyba że masz patent, to dawaj!
Bo swoją działkę to jeszcze 28 lat będę spłacać .....
Madzenka 18:52, 01 cze 2012

A tak na serio to kiedyś taki business jak to mówią managerowie załoźę i będę wykonywać realizacje domów i ogrodów Tylko ktoś to musi jeszcze projektować, szukam osoby do spółki za 10 lat.....
bociek 19:23, 01 cze 2012

No nie, czlowiek wybedzie na chwile, a potem nie moze sie ogarnac z niektorymi pershingami

Melduje, ze u mnie wczoraj bylo lanie z weza, a od 2 w nocy lanie z nieba. Dopiero teraz wyszlo na chwile slonce, wiec smignelam zbadac to i owo Poza tym zimno i wieje.

Marzenko, ale czemu juz za 10 lat??? Przeciez Ty jeszcze siusiumajtka jestes