dziekuję za pomoc
Na zdrówko bukszpanom
Obiecuję założyć plantację bukszpanową jak wygram w totka bukszpany i cisy będą w promocyjnych cenach dla ogrodowiska !!!!
Ewciu, ja odpowiem, bo Marzenka w dzień się pewnie nie pojawi.
Ja brałam te bukszpany u Bogdzi. 5 dla mnie, 8 dla Anuli i 4 dla Boćka. Wszystkie chwalimy. Są wielkie, gęste. U mnie zdjęć jeszcze nie ma, ale Anula wstawiała i Bociek też. Są kopane, owinięte w jutę.
U Marzenki leżały tydzień, przeschły trochę, zniosły podróż w upale przez całą Polskę, u mnie dostały kąpiel i jeszcze poczekały na właścicielki i pięknie się pozbierały.
To są te z pola, wczoraj Marzena podawała namiary.
Marzenka mówiła u Bogdzi, że kopią cały czas, a wczoraj ktoś pisał, że już nie kopią.
dziekuję za pomoc
Na zdrówko bukszpanom
Obiecuję założyć plantację bukszpanową jak wygram w totka bukszpany i cisy będą w promocyjnych cenach dla ogrodowiska !!!!
Marzenko no to szukaj działki bo słowo się rzekło na forum Muratora wszystkie modliłyśmy się do czegokolwiek z Riviera Maison ... i latem jedna z "forumek " pomyslała o sklepie ... i ten sklep się tworzy ... dawno mnie tam nie było (wiemy czemu ) może więc sklep już otworzony ...
A tak na serio to kiedyś taki business jak to mówią managerowie załoźę i będę wykonywać realizacje domów i ogrodów Tylko ktoś to musi jeszcze projektować, szukam osoby do spółki za 10 lat.....
No nie, czlowiek wybedzie na chwile, a potem nie moze sie ogarnac z niektorymi pershingami
Melduje, ze u mnie wczoraj bylo lanie z weza, a od 2 w nocy lanie z nieba. Dopiero teraz wyszlo na chwile slonce, wiec smignelam zbadac to i owo Poza tym zimno i wieje.
Marzenko, ale czemu juz za 10 lat??? Przeciez Ty jeszcze siusiumajtka jestes