to tak nie do końca, bo podoba mi się zbyt wiele rzeczy, błędów dużo popełniłam jesienią, teraz czas je poprawiać - choć znając życie nigdy do końca nie będę zadowolona, my baby tak już mamy
niestety nie, ten Pan co dałaś mi namiary, zaproponował mi za 120 zł od szt. a cieńsze od tych moich, także na razie olałam to, będę szukać gdzie indziej, ale te wiśnie to już nie do mojego ogrodu, tylko do rodziców, ja do swojego już wiśnie mam.
kółka, bo u mnie przede wszystkim chodniki z kostki są zaokrąglone i rabaty w narożnikach też takie będą, więc jedynie kółka będą spójne z całą resztą.
Jakbym miała porównać moj przyszły ogród do jakiegoś z Ogrodowiska, to myślę, że bliski będzie do ogrodu Syli.
jeśli skarpeta jest pełna, to u mnie obwódka
Wokół każdej wiśni sadzę okrąg z 10 bukszpanów, nie stykają się idealnie, niewielkie prześwity zostają, ale wiem, że to wkrótce zarośnie więc stwierdzam, że więcej nie będę tam upychać - a bukszpany naprawdę udało mi się zdobyć konkretne.
Skoro, żadnych innych zdjęć nie ma do pokazania to wrzucam same bukszpany.
ciągle coś się robi, ale powiedzmy, że nie są to rzeczy do pokazywania na zdjęciach
Powoli sadzimy wiśnie i skarpety z bukszpanów pod nimi - jak skończę to wrzucę fotki.
Z pyleniem brzózek problemu nie mam, a działka wcale nie jest taka duża, zdjęcia chyba trochę przekłamują.
No to jest pociecha ze u Ciebie sie napatrze. Jak pylenie zółte brzozek znosisz? Masz tak duzy teren ze nie wchodzi Ci i nie brudzi? Ach ta przestrzen .....
wczoraj posadziliśmy dwie, dziś pod jedną zrobiłam już skarpetę z bukszpanu.
Kolejne będę sadzić w piątek, bo potrzebny mi mąż do pomocy, sama nie dam rady, a na razie go nie ma.
Nie ta trawa juz rosnie coby takiego marasu juz nie było.....narazie nie zapeszajac ida jak burza a my dalek kombinujemy z przesłami nowych wykonawców testuje hahahaha
ale pięknie masz, te czosnki już w pełnym rozkwicie - pozachwycałam się.
No i tak się martwiłaś kiedy to ogrodzenie będzie, a tu takie tempo, cały murek już gotowy!
Nie jeszcze nie, bo dziś mi mają przyjść miskanty. Czekam już z niecierpliwością. No i ciągle poszukujemy z Lindsay80 odpowiedniej szałwii. Jedynie z prawej strony przed limki wsadziałam hosty. Miałam kilka większych to je podzieliłam. Zobaczymy czy mi w tym miejscu wytrzymają, jak nie to przesadzę i dam coś innego.