Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

lojalna_ 20:47, 13 maj 2015

leon60 napisał(a)
Jolu jak cudnie u Ciebie

Olenka bez bicia sie przyznaje nad farba jeszcze nie siedxiałam a tutaj nastepny wybór mnie czeka farby na plot murowany....nie wyrabiam .....
lojalna_ 20:48, 13 maj 2015

lindsay80 napisał(a)
ale pięknie masz, te czosnki już w pełnym rozkwicie - pozachwycałam się.
No i tak się martwiłaś kiedy to ogrodzenie będzie, a tu takie tempo, cały murek już gotowy!

Nie ta trawa juz rosnie coby takiego marasu juz nie było.....narazie nie zapeszajac ida jak burza a my dalek kombinujemy z przesłami nowych wykonawców testuje hahahaha
jazzy 20:55, 13 maj 2015

Matko jedyna! Jolka zlituj się! Ja Cię ostrzegam
Nie mogłabyś czasem mieć choć trochę brzydko?
lojalna_ 20:57, 13 maj 2015

jazzy napisał(a)
Matko jedyna! Jolka zlituj się! Ja Cię ostrzegam
Nie mogłabyś czasem mieć choć trochę brzydko?

Mam Jazzy ale nie pokazuje ! Juz sie nawet nie dam namowic nigdy az sie urobie
Ewa777 22:08, 13 maj 2015

Jolu podejrzałam budowę murku pod płot Dużo się u Ciebie dzieje I znowu bardzo elegancko Muszę się do tego przyzwyczaić
Aska 00:25, 14 maj 2015

lojalna_ napisał(a)

Jolu mam identyczne margaretki, nigdy nie miałam tych kwiatów. Proszę napisz mi jak dbasz o nie. W necie piszą, że nie są wymagające i lubią wystawę słoneczną, a ja po 2 tyg. obserwacji stwierdzam, że są bardzo delikatne, Wczoraj padał w moim rejonie deszcz i połamał mnóstwo kwiatów. Praktycznie margaretki do wymiany... Dodam, że margaretki posadziłam do donicy
malgorzata_s 07:11, 14 maj 2015

Napatrzyłam się na piękne widoki i mogę iść do roboty.
lojalna_ 07:18, 14 maj 2015

Aska napisał(a)

Jolu mam identyczne margaretki, nigdy nie miałam tych kwiatów. Proszę napisz mi jak dbasz o nie. W necie piszą, że nie są wymagające i lubią wystawę słoneczną, a ja po 2 tyg. obserwacji stwierdzam, że są bardzo delikatne, Wczoraj padał w moim rejonie deszcz i połamał mnóstwo kwiatów. Praktycznie margaretki do wymiany... Dodam, że margaretki posadziłam do donicy

Asiu kupiłam je z przeceny w O spore były ale nie zapowiadalo sie ze beda dlugo kwitnac. Wymieniłam na ziemie z torfem odkwaszonym i kompostem , stoja w sloncu i podlewam florowitem jak zasilam ogród raz w tygodniu obrywam
recznie suche kwiaty i coraz ładniejsze sa

lojalna_ 07:20, 14 maj 2015

Ewa777 napisał(a)
Jolu podejrzałam budowę murku pod płot Dużo się u Ciebie dzieje I znowu bardzo elegancko Muszę się do tego przyzwyczaić

Ewka no wlasnie chyba za duzo naraz ...czasu strasznie malo , dycyzji tysiace .....a jeszcze budowa obok tych nowych domów trojakow i zamieszanie cała geba )

Jeszcze mi tyle roslinek stoi , czekam na trawe nie chce tam chodzic i deptac ...zreszta wracam pozno
lojalna_ 07:21, 14 maj 2015

malgorzata_s napisał(a)
Napatrzyłam się na piękne widoki i mogę iść do roboty.

Miłego dnia Gosiu