Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "polinka"

Ogród mały, ale pojemny;) 19:39, 04 gru 2014

Do góry
Piękne kulki, idealnie to wygląda.
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 19:36, 04 gru 2014

Do góry
Wianki zrobione. Piękne to one nie są ale nic mądrzejszego nie wymyślę Pokażę w sobotę jak zawisną na właściwym miejscu. I to chyba byłoby na tyle w temacie dekoracji... Chyba, że jutro obudzę się z lepszym nastrojem

W temacie ogrodowym to gracki dostały czerwone kokardy i w dekoracjach ogrodowych dominuje czerwień Broniłam się kilka lat przed tym kolorem a teraz stwierdzam, że do Bożego Narodzenia pasuje idealnie

Mróz odpuścił to jutro będzie wielkie podlewanie zimozielonych.
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 19:28, 04 gru 2014

Do góry
Margarete napisał(a)
Pokazuj te wianki....ja jeszcze nie wiem jakie moje będą, szukam inspiracji...latam po necie....a w sobote pedze na giełde po zakupy - tylko musze wiedziec czego chcę, co mam kupic....bo jak wejde w te boxy to małpiego rozumu dostaje od natłoku tych wszystkich rzeczy które mi sie podobaja....i wtedy kokoszka sie we mnie odzywa...

Też się zastanawiałam nad wypadem na naszą giełdę wrocławską ale wiem jakby to się skończyło Wszystko będzie cudowne, piękne i zachwycające
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 19:24, 04 gru 2014

Do góry
Margarete napisał(a)

To i ja razem z Wami
Weźmiecie i mnie ?

Małgosiu jak się uda zebrać ekipę w jednym terminie to możemy zrobić mały zlot ogrodników na kajakach Kilku chętnych już mamy...
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 19:23, 04 gru 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Czkam na kolejne inspiracje

A ja czekam na weekend i Twoje pomysły
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 19:22, 04 gru 2014

Do góry
Mathildis napisał(a)
kawałek ogrodu w domu

eM powiedział dokładnie to samo
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 19:22, 04 gru 2014

Do góry
gusiarz napisał(a)
O ja.... podżekt brzoza siem mnie baaardzo podoba! Rety Polinko... na nadążam za twoimi pomysłami . Szybujesz

Właśnie dzisiaj skończyło się szybowanie z dekoracjami Mam odcięcie mocy...

Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 19:19, 04 gru 2014

Do góry
aga_pe napisał(a)
do mnie w poniedziałek "przyjechały" podkłady z giełdy. Chyba zacznę robić od przyszłego tygodnia, bo teraz terminarz napięty. Mikołajki się zblizają a i warsztaty w planach

I znów koleżankę będę oglądać tylko na zdjęciach w gazecie
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 16:04, 04 gru 2014

Do góry
polinka napisał(a)
Dzisiaj trochę mniej ogrodowo, bardziej przyrodniczo...

Kajakiem przez Dolinę Baryczy.

O matko szaro, buro za oknem a tu takie foty....Polinko !
Ja tez z tych kajakujących ale póki co po Mazurach : Krutynia, Czarna Hańcza...albo u nas w łódzkiem po Grabii, po Warcie i po Widawce ( na Widawce z resztą zaliczyłam swoje pierwsze wodowanie tzn. wywaliłam sie z całym kajakiem do góry dnem...brrr...miłe nie jest...ale da sie przezyc - kiedys musi byc pierwszy raz )
Nigdy nie mysłałam o Baryczy jako o miejscu na kajaki...a tu prosze jakie ładne okolice do kajakowania...i nie tak daleko od nas...
Leśne Wzgórze 15:54, 03 gru 2014

Do góry
polinka napisał(a)
Pani nauczycielka niech najpierw zrobi coś takiego z dziećmi a póżniej może komentować. Szlag mnie trafia na podcinanie skrzydeł dzieciaczkom. Gdzie tu umacnianie wiary w siebie, w swoje możliwości? Tyle trąbią o psychologicznym, indywidualnym podejściu do każdego dziecka a tu proszę szkoła, która powinna dawać wzorzec postępowania, krytykuje wykonanie!!

Synkowi pokaż ile tu pochwał i zachwytów nad Jego gwiazdkami to może choć troszeczkę ucieszy się

Na całe szczęście dzisiaj mieli lekcje plastyki i nauczycielka tego przedmiotu była zachwycona... do tego stopnia, że poprosiła młodego by na następnej lekcji nauczył całą klasę jak się te gwiazdki robi. Zupełnie inne dziecko mam dziś w domu - cały w skowronkach.
Niewielki kawałek wsi pośrodku lasu 12:22, 03 gru 2014

Do góry
W piątek jestem w domu
Ogródeczek jagody99 12:15, 03 gru 2014

Do góry
Jagódko jak Cię znów zasypie śniegiem to powtórzmy akcję z zeszłego roku Z wielką chęcią przyjmę śnieg

Pozdrawiam serdecznie
Miejsko & sielsko 12:10, 03 gru 2014

Do góry
U Ciebie modrzew za płotem a ja od kilku dni poszukuję gałązek modrzewiowych z miernym skutkiem
Niewielki kawałek wsi pośrodku lasu 11:56, 03 gru 2014

Do góry
To tak jak ja do wianków Podkłady czekają a ja wszystkim innym się zajmuje tylko nie nimi

Nie wybierasz się przypadkiem do naszego urzędu w tym tygodniu?
Leśne Wzgórze 11:45, 03 gru 2014

Do góry
Pani nauczycielka niech najpierw zrobi coś takiego z dziećmi a póżniej może komentować. Szlag mnie trafia na podcinanie skrzydeł dzieciaczkom. Gdzie tu umacnianie wiary w siebie, w swoje możliwości? Tyle trąbią o psychologicznym, indywidualnym podejściu do każdego dziecka a tu proszę szkoła, która powinna dawać wzorzec postępowania, krytykuje wykonanie!!

Synkowi pokaż ile tu pochwał i zachwytów nad Jego gwiazdkami to może choć troszeczkę ucieszy się

Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 11:24, 03 gru 2014

Do góry
Projekt brzoza

A wianki kolejny dzień czekają...
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 11:13, 03 gru 2014

Do góry
leon60 napisał(a)
Dekoracje takie jak lubię naturalne i proste ja nie zrobiłam jeszcze nic... w tym roku jakoś wyjątkowo mi się nie chce

Ola u mnie w tym roku tylko natura. Postanowiłam, że nie będzie niczego sztucznego, plastikowego, zobaczymy czy wytrwam
A z tymi chęciami to czas mnie zmusza do działania. Teraz mam jeszcze trochę wolnego, póżniej praca od rana do nocy i będzie czas tylko na spanie
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 11:09, 03 gru 2014

Do góry
aga_pe napisał(a)
hahaha...."produkcja bombek".....ano i Dolina Baryczy z tego też słynie

Nie ma co ukrywać ale w fajnym regionie mieszkamy Dla miłośnika natury to raj Niestety nie wszyscy potrafią to docenić...
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 11:05, 03 gru 2014

Do góry
gusiarz napisał(a)
Najbardziej spodobało mi się hasło: "produkcja bombek"... jak u Smolenia
Polinko - przytuptałam pochwalić avatarek... mmmm.... palce lizać

Aguś toż to prawdziwa produkcja będzie, kleje, rozpuszczalniki i zapalnik też może być

Za pochwały avatarka dziękuję, uwielbiam to zdjęcie
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 16:58, 02 gru 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Ewkakonewka - ja jeszcze kombinuje kokoszkowanie w grafitowym ogrodzie zimowym. Czy zrealizuje? Nie wiem , ale bombki z dwóch sezonów chcę wykorzystac, bo lubię te energetyczne kolory. Na razie obmyślam sposób zamontowania. Zapraszm na inspiracje za tydzien i dwa tygodnie. Bedę działac. Nie dam sie juz wyslac na zadne wyjazdy przed świetami. Nawet róz nie mam okopczykowanych.
Bleebla - zatem widzimy się chyba mam Twoja komórkę ?
Pszczołko - laurowiśnie dopiero wiosną. Jak znajdę etnę to dam znać,
Kamasja - dopóki córka była mała było na kolorowo teraz to ja decyduję o choince Święta to najpiekniejszy czas dla dzieci, nie trac tego uroku i wspomnień ale wspólnie mozecie przecieź robic origami ???
Ania Monte - zakupy dopiero za tydzień
Zaczarowana - u mnie będzie mieszanka sakndynawskiego z angielskiem. Chętnie będę czerpać z Twoich inspiracji
Polinka - na pewno wyjdzie
Aga Pe - cudne - ja jednak się zdecydowałam na honeycomb i pompony z bibuły Muszę sobie jeszcze gwiazdek naprodukować

Wieczorem wkleję gwiazdki u mnie - wykonanie zajmuje może dwie minuty, więc warto zrobić je samemu Macham
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies