Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Leśne Wzgórze

Leśne Wzgórze

polinka 07:22, 08 gru 2014

Gwiazdki synka niezłe, ma chłopak wyobrażnię. A ptaki jak zgłodnieją to wyczują drogę do darmowej stołówki

Spokojnego tygodnia Aniu
aga_pe 09:17, 08 gru 2014

Mathildis napisał(a)

hahaha toś mnie zrobiła, ja musiałabym kupić bo wiele razy, gdy coś robię klnę pod nosem, że bardzo by się przydała. Masz jakieś podpowiedzi na co zwrócić uwagę przy zakupie? Będę wdzięczna za podpowiedzi.

U mnie z planów przedświątecznych z pewnością wszystkich nie zrealizujemy, ale co tam najwyżej po świętach przed Sylwestrem troszkę się "pobawimy"

Aniu, tak rzadko używam gilotyny, że nie bardzo wiem na co zwrócić uwagę przy jej zakupie

Chętnie też bym przesunęła świeta o jakieś dwa tygodnie. Prezentów jeszcze nie zaczęłam robić i kupować. Nawet pomysłów nie mam za bardzo
hanka_andrus 14:37, 08 gru 2014

Co do gilotyn , szukajcie dziewczyny w sklepach fotograficznych. Nie są duże i tną nawet zdjęciowy papier , dość sztywny przecież.
Mathildis 20:31, 08 gru 2014

polinka napisał(a)
Gwiazdki synka niezłe, ma chłopak wyobrażnię. A ptaki jak zgłodnieją to wyczują drogę do darmowej stołówki

Spokojnego tygodnia Aniu

Tak wyobraźnię ma dużą potrafi zrobić z kawałków kartonu statki, samoloty wielkości do 2m... niestety nie ma gdzie tych jego wielkich dzieł trzymać i z wielkim bólem co jakiś czas zgadza się na wyniesienie części na strych

jutro idę sprawdzić czy przypadkiem już wszystkiego nie wyjadły, a ja może po prostu ich nie zauważyłam.
Mathildis 20:32, 08 gru 2014

aga_pe napisał(a)

Aniu, tak rzadko używam gilotyny, że nie bardzo wiem na co zwrócić uwagę przy jej zakupie

Chętnie też bym przesunęła świeta o jakieś dwa tygodnie. Prezentów jeszcze nie zaczęłam robić i kupować. Nawet pomysłów nie mam za bardzo

zawsze to jakieś pocieszenie, że nie tylko ja w tyle
Mathildis 20:33, 08 gru 2014

hanka_andrus napisał(a)
Co do gilotyn , szukajcie dziewczyny w sklepach fotograficznych. Nie są duże i tną nawet zdjęciowy papier , dość sztywny przecież.

Haniu miło, że zajrzałaś i jak zwykle dobrą radą służysz dziękuję
Mala_Mi 13:26, 10 gru 2014

Gilotynę mam, ale tnie tylko po krótszym boku A4... w związku z tym jestem usprawiedliwiona, że nie porobię gwiazdek... ale są naprawdę piękne i nie ma się czego wstydzić. Z wnusiem jak podrośnie będziemy robić
Pszczelarnia 14:26, 10 gru 2014

Ozdoba choinkowa z motywem powstańczym - a to się głęboko zamyśliłam nad sensem tego przekazu.... . Tak to było podane/zadane w szkole?
Motywy powstańcze na ozdobach choinkowych? Aniu, nie mogę tego pojąć w swoim patriotyzmie.

Gwiazdki godne uwagi i propagowania.
Mathildis 19:05, 10 gru 2014

Mala_Mi napisał(a)
Gilotynę mam, ale tnie tylko po krótszym boku A4... w związku z tym jestem usprawiedliwiona, że nie porobię gwiazdek... ale są naprawdę piękne i nie ma się czego wstydzić. Z wnusiem jak podrośnie będziemy robić

Aniu to żadne usprawiedliwienie z krótszego boku A4 to akurat są ciut mniejsze gwiazdki i widzisz ja gilotyny nie mam a gwiazdki są
Ale oczywiście troszkę się z Tobą droczę, nie każdy musi chcieć i mieć czas cokolwiek przygotowywać na święta... ale mogłam pomyśleć i wysłać Ci jedną gapa ze mnie.
Wnusia dawno nie widziałam, muszę do Ciebie na FB zajrzeć może tam jakieś zdjęcia Felka będą
Mathildis 19:14, 10 gru 2014

Pszczelarnia napisał(a)
Ozdoba choinkowa z motywem powstańczym - a to się głęboko zamyśliłam nad sensem tego przekazu.... . Tak to było podane/zadane w szkole?
Motywy powstańcze na ozdobach choinkowych? Aniu, nie mogę tego pojąć w swoim patriotyzmie.

Gwiazdki godne uwagi i propagowania.

To był konkurs dla szkół z całej gminy, dla mnie też nieco dziwny sposób propagowania pamięci o powstańcach wielkopolskich.... pierwsza myśl była podobna do Twojej, albo ciut bardziej radykalna ale cóż młody uwielbia historię, więc dla niego przyjemnością było przygotowanie tych prac.

Chciałam napisać jeszcze co nieco o konkursie, ale trudno jasno wyrazić zdanie w formie pisemnej, a nie chciałabym być opacznie zrozumiana, więc zamilknę

Młody dziś "prowadził" lekcję plastyki i uczył całą klasę jak robić gwiazdki - uczniom lekcja się podobała