Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Dla odmiany czas na zmiany...

Dla odmiany czas na zmiany...

Rench 22:23, 05 gru 2014

beta napisał(a)
jeśli się Wam podobały zdjęcia to mam jeszcze kilka ...zapraszam

dodam jeszcze, że zdjęcia są niestety nie mojego autorstwa..a mojego Męża...ale to prawie to samo

Wszystkie zdjęcia piękne,ale te są jak miodek na moje serducho.....
Rench 22:23, 05 gru 2014

Śliczne dekoracje robisz
Kurdile,w mojej biedrze nie ma anyżowych gwiazdek
Mala_Mi 11:31, 06 gru 2014

ewa004 napisał(a)
Beatko dzisiaj mi przyszła pamiątka z naszego spotkania ...100 zł i 4 pkt

Ze spotkania ogrodowiskowego dostałam ciut więcej w ramach pamiątki .... ciut razy dwa Wiec nie jesteś jedyna co tak skończyła .....

Melduję, że gwiazdki też lubię....
I ozdoby będą z zeszłego roku....
I bardo mi się podoba choinka i inne ozdoby...

I pochwała dla eMusia za piękne fotki
polinka 17:13, 06 gru 2014

beta napisał(a)
trochę morskich klimatów

Dobrze rozpoznaję okolice Poddąbia?
ewa004 17:48, 06 gru 2014

Beatka a tam w oddali to Ty stoisz wpatrzona w morze ?
beta 20:35, 06 gru 2014

Reniu, cieszę się, że widoki przypadły Ci do gustu....w kwestii anyżu to ostatnio widziałam go w lidlu...jeśli będziesz miała problem ze znalezieniem to daj znać...coś pomyślimy

Aniu, witam...eMa pochwalę, a jakże...mnie samą te zdjęcia strasznie urzekają....u mnie w tym roku skromne dekoracje...dziś zamontowałam wianek na oknie w pokoju i choinka stoi na parapecie...i to chyba będzie wszystko

Polinko, blisko, blisko...to Orzechowo...wodzę, że nie sa Ci obce te rejony..

Ewuś, tak to ja tam stoję i Amelkę za rękę trzymam...powiem Ci że widok niesamowity...zresztą jak przyjedziesz to zabiorę Cię tam
Magda70 09:19, 08 gru 2014

polinka napisał(a)

Dobrze rozpoznaję okolice Poddąbia?

Ooo....Polinko brawo!!

Cześć Becia... w weekend nie zdążyłam się zalogować...ciągle coś.
Dziś jestem i troszkę nadrabiam ... Ty jak zwykle szalejesz z ozdobiami a ja wyciągam wianki sprzed roku i dwóch lat. A co tam.
Ale będę mieć jedną rzecz nową..juupii
Magda70 09:20, 08 gru 2014

beta napisał(a)

Ewuś, tak to ja tam stoję i Amelkę za rękę trzymam...powiem Ci że widok niesamowity...zresztą jak przyjedziesz to zabiorę Cię tam

Jak przyjedziesz...Ty w to wierzysz?!
polinka 09:30, 08 gru 2014

beta napisał(a)

Polinko, blisko, blisko...to Orzechowo...wodzę, że nie sa Ci obce te rejony..

Uwielbiam takie małe miejscowości nadmorskie, bez tłumów, straganów i smażalni na smażalni. Okolice Poddąbia oczarowały nas wspaniałymi ścieżkami rowerowymi, można poczuć się jak w łagodnych górach
beta 12:14, 08 gru 2014

Cześć Madzia...fajnie, ze się pokazałaś...z ozdobami nie szaleję...jeden wianek dla Aliny drugi dla mnie do pokoju ...w sobotę pomyłam okna , poprałam zasłony, ubrałam poszewki świąteczne...a dziś pada...na marne ta robota...zapomniałam się pochwalić, że upiekłam pierwsze w swoim życiu makowce-całe trzy sztuki, z dużą zawartością maku (lubię takie proporcje)...wrzuciłam je do zamrażarki...potem tylko polukruję i gotowe...dałaś mi fajny pomysł z tym wiadrem...choć myślę że u mnie to chyba bardziej rustiko by pasowało...w sumie skrzynek po owocach tez trochę mam...jakby tak któraś podrasować, to mogłoby być