Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

aga_pe 09:25, 08 gru 2014

polinka napisał(a)

Jolu a jak gałązki sosnowe wspaniale pachną w domu? Kocham takie klimaty...Lampek jeszcze nie ma, dzisiaj wianki zawisły na bramie. I jest sensacja na wsi

hehehe, moja wieś oswojona z dekoracjami.....warsztaty z wiankowania zrobić, jakiś kiermasz i sprawa załatwiona
aga_pe 09:26, 08 gru 2014

polinka napisał(a)

Aga, będę miała wolne to może się spotkamy Kiermasz w Miliczu na rynku?

tak, na rynku....będę robiła ozdoby choinkowe
Magda70 09:58, 08 gru 2014

polinka napisał(a)

Bożenko nie ma co podziwiać, bombki proste do wykonania tylko czasochłonne.

Niby proste ale czasochłonne...oj to nie dla mnie do zrobienia. Ja poszłam na łatwiznę i dwa lata temu kupiłam sobie takie

Ale Ty zdolniacha jesteś...no no no
beta 12:25, 08 gru 2014

z rewizytą wpadłam

z przyjemnością obejrzałam Twoje dekoracje...świetne są...nie przeładowane, konsekwentne i pełne naturalnego uroku...bardzo podobają mi się te gałęzie brzozowe...nie będziesz miała nic przeciw jeśli zmałpuje?
muszę się wziąć za dekoracje podwórkowe i to bez dwóch zdań...dobrze, ze dom ogarnięty

pozdrawiam i zaglądać będę
polinka 17:11, 08 gru 2014

aga_pe napisał(a)

hehehe, moja wieś oswojona z dekoracjami.....warsztaty z wiankowania zrobić, jakiś kiermasz i sprawa załatwiona

U Was same artystyczne dusze U nas jest jakieś koło gospodyń wiejskich ale z tego co się orientuję to panie nastawione tylko na szydełko i druty
lojalna_ 17:12, 08 gru 2014

Za skomplikowane dla mnie .....i tak sie trzeba natrudzic jak do połaczyc a jeszcze produkty samemu robic to juz dzieło rekodzieło dla artystek pozostawiam
polinka 17:12, 08 gru 2014

aga_pe napisał(a)

tak, na rynku....będę robiła ozdoby choinkowe

W trakcie tego kiermaszu będzie robiła te ozdoby?? Jeszcze powiedz, że z balonów?!
polinka 17:14, 08 gru 2014

Magda70 napisał(a)

Niby proste ale czasochłonne...oj to nie dla mnie do zrobienia. Ja poszłam na łatwiznę i dwa lata temu kupiłam sobie takie

Ale Ty zdolniacha jesteś...no no no

Sebka gwiazdy mi nie wyszły...taka zdolniacha ze mnie
polinka 17:22, 08 gru 2014

beta napisał(a)
z rewizytą wpadłam

z przyjemnością obejrzałam Twoje dekoracje...świetne są...nie przeładowane, konsekwentne i pełne naturalnego uroku...bardzo podobają mi się te gałęzie brzozowe...nie będziesz miała nic przeciw jeśli zmałpuje?
muszę się wziąć za dekoracje podwórkowe i to bez dwóch zdań...dobrze, ze dom ogarnięty

pozdrawiam i zaglądać będę

Małpuj, odgapiaj ile chcesz Dziękuję za pochwały, miłe to bardzo

Dom mam w połowie uprzątnięty ale już nie mam takiego kręćka na generalne porządki. Skończyły się u mnie czasy wariactwa sprzątającego i siedzenia w garach tydzień przed wigilią Teraz mam kręćka na dekoracje i bardzo mi się to szaleństwo podoba
polinka 17:25, 08 gru 2014

lojalna_ napisał(a)
Za skomplikowane dla mnie .....i tak sie trzeba natrudzic jak do połaczyc a jeszcze produkty samemu robic to juz dzieło rekodzieło dla artystek pozostawiam

Jolu tu nic nie ma skomplikowanego. Sznurek lekko moczysz w kleju stolarskim i owijasz nim balon. Wysuszyć, przekłuć balon i bombka gotowa