Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "polinka"

Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 16:51, 02 gru 2014

Do góry
Mam przerwę na kawkę to pokażę co dzisiaj działam

W gałązkach świerkowych będą jeszcze białe lampki, które mam nadzieję zrobią fajny klimat w nocy...Jeszcze tylko graby przyozdobię w czerwone kokardki i lampki, i temat ogrodu będzie zamknięty O przypomniałam sobie, jeszcze wianek... do którego coś nie mam weny
OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE..... 15:08, 02 gru 2014

Do góry
polinka napisał(a)
Małgosiu macham ciepło w ten mrożny wieczór

Witaj Paulinko!
U nas tez zimnica, byłam wczoraj z psem na długim spacerze ale tak wiało że nawet mój pies jak nigdy sam z siebie ciągnął mnie do domu...
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 21:29, 01 gru 2014

Do góry
Ewkakonewka - ja jeszcze kombinuje kokoszkowanie w grafitowym ogrodzie zimowym. Czy zrealizuje? Nie wiem , ale bombki z dwóch sezonów chcę wykorzystac, bo lubię te energetyczne kolory. Na razie obmyślam sposób zamontowania. Zapraszm na inspiracje za tydzien i dwa tygodnie. Bedę działac. Nie dam sie juz wyslac na zadne wyjazdy przed świetami. Nawet róz nie mam okopczykowanych.
Bleebla - zatem widzimy się chyba mam Twoja komórkę ?
Pszczołko - laurowiśnie dopiero wiosną. Jak znajdę etnę to dam znać,
Kamasja - dopóki córka była mała było na kolorowo teraz to ja decyduję o choince Święta to najpiekniejszy czas dla dzieci, nie trac tego uroku i wspomnień ale wspólnie mozecie przecieź robic origami ???
Ania Monte - zakupy dopiero za tydzień
Zaczarowana - u mnie będzie mieszanka sakndynawskiego z angielskiem. Chętnie będę czerpać z Twoich inspiracji
Polinka - na pewno wyjdzie
Aga Pe - cudne - ja jednak się zdecydowałam na honeycomb i pompony z bibuły Muszę sobie jeszcze gwiazdek naprodukować

Leśne Wzgórze 20:38, 01 gru 2014

Do góry
polinka napisał(a)
I ja czekam na przepis Cały czas nie mam pomysłu co dać w okna...

Pawlus napisał(a)
Chętnie zobaczę jak się to robi. W tym roku do złotych i srebrnych bombek mam ochotę dodać kilka białych akcentów.

ale mnie motywujecie
wskoczę jeszcze do kilku ogrodów i przygotuję dziś paseczki, aby jutro relacja sprawnie poszła
Ogród do kwadratu 19:18, 01 gru 2014

Do góry
Hiacynt zachwycający W takie ponure dni każdy kwitnący kwiatek to jak wygrana w totka
Leśne Wzgórze 19:14, 01 gru 2014

Do góry
I ja czekam na przepis Cały czas nie mam pomysłu co dać w okna...
OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE..... 19:10, 01 gru 2014

Do góry
Małgosiu macham ciepło w ten mrożny wieczór
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 19:09, 01 gru 2014

Do góry
I u mnie w tym roku będzie choinka na biało Bombki robię sama tzn. będę robiła i zobaczymy co wyjdzie
Niewielki kawałek wsi pośrodku lasu 19:04, 01 gru 2014

Do góry
Obydwa mi się podobują Dla mnie wszystko co naturalne to piękne
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 19:02, 01 gru 2014

Do góry
Jutro wianek na drzwi wejściowe i jak wystarczy czasu to donice a w środę zaczynam produkcję bombek
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 19:00, 01 gru 2014

Do góry

Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 18:54, 01 gru 2014

Do góry
1 grudzień w kalendarzu się pojawił czas rozpocząć świąteczną zabawę

Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 18:30, 01 gru 2014

Do góry
Cisza była bo pracowałam ale od dzisiaj będzie już świątecznie

Waldek zimą jest akcja sprzątania Baryczy z kajaków, chętni mile widziani
Szmaragdowy Zakątek 13:31, 25 lis 2014

Do góry
Luiza – dzięki za pamięć…kochana jesteś

Margarete – Małgoś poziomki jeszcze przez chwilę będą… w tam tym roku 6 grudnia jeszcze były!

malgorzata_s – Ciociuchno kochana, już się dowiedziała, że z szafirkami wszystko ok…one tak mają, że kiełkują późną jesienią. Mam nadzieję, że pięknie zakwitną wiosną i ucieszą mnie swoim widokiem, tym bardziej że w tym roku pierwszy raz posadziłam białe szafirki. Buziaki pzresyłam

polinka – mam nadzieję, że w przyszłym roku moje szafirki też będą dużymi kępami !!!

iwonadm – na razie wszystko w porządku Iwonko, też cię bardzo pozdrawiam. Może wieczorkiem do ciebie zajrzę…

popcarol - Carola, macham do ciebie , bardzo, bardzo…aż mnie ręka rozbolała do tego machania. Zaraz do ciebie „odskoczę”.

Bogdzia - o istnieniu moje sobowtóra wiem… ja też kiedyś w Łodzi ją spotkałam. Jakieś 20 lat temu jechałyśmy razem tramwajem. Najpierw z niedowierzaniem patrzyłyśmy się na siebie jakieś 10 minut, a potem parsknęłyśmy śmiechem, bo to jest nie możliwe żebyśmy były do siebie tak podobne. Reakcja ludzi też była śmieszna, bo z zaskoczeniem patrzyli raz na jedną, raz na drugą. Żałuję, że wtedy nie porozmawiałyśmy i nie wymieniłyśmy się numerami telefonów. Wiem tylko, że ona jest prawdopodobnie z Łodzi i na pewno tutaj też studiowała, bo trzech moich znajomych też ją widziało i to właśnie w okolicy Politechniki Łódzkiej. I masz rację, że musi być młodsza, ale jak na moje oko to chyba jakieś 5-6 lat…
Nieprawdopodobne, że Ty ją też widziałaś…Dawno o niej nie słyszałam, myślałam, że może wyjechała z Łodzi. Po tym naszym spotkaniu (20 lat temu) byłam w takim szoku, że pytałam nawet rodziców czy ja na pewno nie mam siostry. Mama powiedziała, że nic jej o tym niewiadomo …tata też się do niczego nie przyznał. Brałam nawet pod uwagę fakt, że mogłam być adoptowana, ale dokumenty tego nie potwierdziły…wiec chyba jednak sobowtór!
Niewielki kawałek wsi pośrodku lasu 23:36, 22 lis 2014

Do góry
polinka napisał(a)
I do gazety znów się załapałaś

środowej? To widziałam
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 20:05, 22 lis 2014

Do góry
Nad kajakami będziemy myśleć na wiosnę Przyjemny sposób na spędzenie wolnego dnia a do tego gimnastyka dla rąk i relaks dla umysłu...Fajnie, że pomysł chwycił
Niewielki kawałek wsi pośrodku lasu 20:02, 22 lis 2014

Do góry
I do gazety znów się załapałaś
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 11:22, 20 lis 2014

Do góry
Uwielbiam śnieg a ogród pod białą pierzynką wygląda zjawiskowo
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 20:52, 19 lis 2014

Do góry
polinka napisał(a)

Kajaki na wiosnę chyba, że teraz w kombinezonach

Myślałyśmy nawet z Agą nad spotkaniem ogrodowiskowym na kajakach... Jak będą chętni to możemy pomyśleć

Jestem za!!!!!
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 20:17, 19 lis 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

Ja przekopujac po raz n-ty ogród jesienią tez tak stwierdziłem, że człowiek musi wszystkiego spróbować by wiedzieć co chce mieć w ogrodzie A i tak nigdy do ideału nie dojdzie Ale zabawy z lopatą nic nie zastąpi

Taaa? Przyjedź pomachać łopatą w twardej jak skała glinie, to Ci powiem, co zastąpi zabawę z łopatą... zabawa w rehabilitację

polinka napisał(a)
Bardzo ciekawa dyskusja i na moją listę chciejstw kilka kwiatków wpadło

To dobrze, że nie tylko ja mam pożytek
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies