Zobacz Madziu, skrzynie geometryczne, umbry też geometria, może tu za skrzyniami, przy płocie? A może buki tu?
Coś tu mogłoby trochę cienia dać tym wyniesionym rabatkom bo je słońce spali na popiół.
Przepraszam, że tak Ci się wtrącam ale lubię coś zmieniać a u siebie już na razie nic nie zmieniam. Z resztą mój ogródek malutki. Nie ma co już w nim zmieniać.pa, dobrej nocy.
Madziu dziękuję odkąd mam przyrząd do kancikowania to robota lepiej idzie
Skalniak powolutku się kurczy najgorsze to wybieranie kamieni ani jak kopciuszek ,na kolana i wybieram,oddzielam kamienie od ziemi
Troszkę przesadziłam roślinek na tył ogrodu ale tam też zbieranie kamieni mnie czeka i wyrywanie obrzeży no i mnóstwo przesadzania,ale to już na wiosnę
Madziu, myślę, że zostawienie brzóz i ewentualne jeszcze dosadzenie 1-2 sztuk to fajny pomysł, moim zdaniem najlepszy. A umbry i buki to cóż, wsadż do dużych donic i niech czekają. Czasem to tak nagle jakieś oświecenie przychodzi, nigdy nie wiadomo kiedy. I wtedy będą jak znalazł
Oglądanie realizacji Danusi to super pomysł. Ona też często sadzi drzewa więc może jakaś jej kompozycja Ci się spodoba.
A może w pobliżu domku ogrodnika uda się te buki posadzić?
Życzę dobrych wyborów.pa
Cała paleta kolorów brązy w setkach tonacji. Trawka czerwona u ciebie wyjątkową wszędzie robi się szarawa. Każda fotka piękna.
U ciebie na tym południu to był pewnie upał dzis. Pięknie jest tak się cieszę jak tak ładnie. Dzisiaj chodziłam i podziwiałam to piękno u siebie. Mało kiedy tak się zachowuje.
Agatko,te kółeczka niby drewniane są betonowe ,kupiłam gotowe
Wiśnie,to mój nowy tegoroczny nabytek ,pięknie się przebarwiają.Szkoda,że dziś są już bez liści.Dobrze że trochę róż jeszcze kwitnie.
Luis Odie:
Artemis i
Pastella ,Pashmina i Elmsorn,a w tle jeszcze New Dawn: