Przy budowie następnego domu będę robić przeszklenia, wyobrażam sobie jaką dobrą energię i radość musi dawać codzienne spojrzenie na ogród.
Ściskam Madżenko w tym ciężkim tygodniu.
Niech tylko minie ten mało przyjemny weekend...to będziemy myślami coraz bliżej Świąt. Czytam tu i tam, że ogrodowiczanie zaczynają planować dekoracje Bożonarodzeniowe
Chciałam coś delikatnego więc padło na proso Ice Dance na pewno ładnie by wyglądały ale u mnie będą z boku pod hortkami i miskantami, natomiast pod róże planuję brązowy carex z rozchodnikiem
To jest pomysł Chopiny u mnie samotne na rabacie a proso marnuje się w przechowalniku...W nogach róż mam ice dancy...zobaczę na wiosnę jak to wszystko razem będzie konweniować
Wniosek- zima jest nam wszystkim potrzebna...nadrobimy zaległości kulturalno - obyczajowe zadbamy trochę o siebie...ugotujemy coś pysznego...
...trzeba myśleć pozytywnie
I u mnie widzę, że nastaje zimowe spowolnienie Karnet na basen wykupiony, zaległości książkowe powoli nadrabiam i zaczynam lekarzy odwiedzać Latem zawsze szkoda czasu
Pamiętam pieczenie pierników z mamą. Wszystkie dzieciaki z sąsiedztwa się schodziły, nawet chłopaki mieli radochę Warto takie tradycje podtrzymywać,w przyszłości synek będzie miał przyjemne wspomnienia
U mnie książki też z biblioteki, przeważnie wpadam i proszę o coś na szybko Czasami panie bibliotekarki trafią z czymś ciekawym czasami odkładam w połowie czytania. Niestety jak człowiek cierpi na brak czasu to póżniej może mieć tylko pretensje do siebie