Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U BusyBee w ogródku...

U BusyBee w ogródku...

Ewa777 08:22, 28 paź 2014

BusyBee napisał(a)

Tu masz rację...wieczory dłuższe i czasu więcej

....nawet w kinie byłam dwa razy!...książki przeczytałam- też dwie!...i na sushi- moje ulubione poszliśmy ze znajomymi....tego latem nie było
Buziaki na nowy dzień ...znowu mróz...ale słońce

Ło, kobieto, to Ty wieczory z gumy masz, jak tyle możesz zrobić
Mi jakoś nie starcza na nic czasu... Chyba za dużo siedzę na Ogrodowisku, ale to tak wciąga... Mam jeszcze tyle nie przejrzanych wątków! I Maja w ogrodzie na inernecie... Wszystko takie ciekawe... Ciągle mnie zaskakują jakieś informacje... np. że teraz już nie ścina się główek róż, nie wiedziałam.
BusyBee 08:59, 28 paź 2014

polinka napisał(a)

I u mnie widzę, że nastaje zimowe spowolnienie Karnet na basen wykupiony, zaległości książkowe powoli nadrabiam i zaczynam lekarzy odwiedzać Latem zawsze szkoda czasu

U nas też słoneczko widzę na monitorze od kamery

Wniosek- zima jest nam wszystkim potrzebna...nadrobimy zaległości kulturalno - obyczajowe zadbamy trochę o siebie...ugotujemy coś pysznego...
...trzeba myśleć pozytywnie
Ewkakonewka 09:00, 28 paź 2014

Na białe niedźwiedzie hahaha no tak, w sumie u mnie też dziki wschód już prawie. Po tej stronie kraju zdecydowanie inny klimat jest. Dzisiaj tak samo jak wczoraj, ale tyle dobrze, że słońca dużoooo
A ja nie czuję jeszcze przybywania wolnego czasu
BusyBee 09:08, 28 paź 2014

Ewa777 napisał(a)

Ło, kobieto, to Ty wieczory z gumy masz, jak tyle możesz zrobić
Mi jakoś nie starcza na nic czasu... Chyba za dużo siedzę na Ogrodowisku, ale to tak wciąga... Mam jeszcze tyle nie przejrzanych wątków! I Maja w ogrodzie na inernecie... Wszystko takie ciekawe... Ciągle mnie zaskakują jakieś informacje... np. że teraz już nie ścina się główek róż, nie wiedziałam.

No i sama odpowiedziałaś sobie na pytanie- co się dzieje z naszym wolnym czasem???
...to wszystko wina O !!...nie było mnie kilka dni na O i wczoraj wessało mnie na dobre 2 godziny wieczorem.....i nie mogę powiedzieć, że nadrobiłam...

A Ty Kochana czytaj, czytaj ...będę do Ciebie, jako do eksperta, z różnymi dylematami przybiegać...
...zaraz musimy rośliny okrywać...i się zacznie- a czym?...a kiedy?...a liście obrywać?...
BusyBee 09:11, 28 paź 2014

Ewkakonewka napisał(a)
Na białe niedźwiedzie hahaha no tak, w sumie u mnie też dziki wschód już prawie. Po tej stronie kraju zdecydowanie inny klimat jest. Dzisiaj tak samo jak wczoraj, ale tyle dobrze, że słońca dużoooo
A ja nie czuję jeszcze przybywania wolnego czasu

Jest szansa, że niedługo poczujesz wolny czas...coraz zimniej przecież i w ogrodzie wszystko skończysz...

Ja bym go miała znacznie więcej.........jakby mi neta odcięli
anabuko1 09:12, 28 paź 2014

To prawda, zaraz się zacznie temat okrywania różnych roślin.U mnie też.Bo trochę mam nowych roślin, więc i czyjeś doświadczenie będzie potrzebne
Ewkakonewka 09:19, 28 paź 2014

Tak net pochłania, niezaprzeczalnie I coś czuję, że mi M. zrobi limitowany jeszcze trochę ehehehe A w ogrodzie to tylko kopczyki na różach, ale to jeszcze.
No i grabienie liści, ale to wybiorę sobie jakiś naprawdę słoneczny dzień, żeby to przyjemność była
Juzia 12:14, 28 paź 2014

BusyBee napisał(a)

Mam nadzieję, że ich nie zmarnowałam......jutro napoimy a przy okazji cały ogród, bo ma być z 10 stopni

Nic im nie będzie!
Twoje przynajmniej jeszcze zielone....moje już dawno suche
BusyBee 17:55, 28 paź 2014

Juzia_G napisał(a)

Nic im nie będzie!
Twoje przynajmniej jeszcze zielone....moje już dawno suche

Suche już no popatrz....a miałam nadzieję, że takie zieloniutkie będą całą zimę
A już je powiązałaś w gustowne snopeczki, czy za wcześnie??
BusyBee 18:00, 28 paź 2014

Ewkakonewka napisał(a)
Tak net pochłania, niezaprzeczalnie I coś czuję, że mi M. zrobi limitowany jeszcze trochę ehehehe A w ogrodzie to tylko kopczyki na różach, ale to jeszcze.
No i grabienie liści, ale to wybiorę sobie jakiś naprawdę słoneczny dzień, żeby to przyjemność była

W ostatniej Mai p. Ćwik kopczykował róże. Najpierw ziemia, później trochę suchych liści i trawy i znowu ziemia......myślałam, że suche liście to mogą gnić i powodować choroby grzybowe, ale widocznie nie...

Ewcia a Tobie słoneczka do tego grabienia życzę- ponoć w tym tygodniu ma go być sporo można będzie porządeczek zrobić na święto