Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U BusyBee w ogródku...

U BusyBee w ogródku...

BusyBee 22:38, 27 paź 2014

GosiaJoanna napisał(a)

Jest już wstawiona Lubię to święto, jak mieszkałam w UK to czekałam na dzieci z cukierkami oczywiście stosownie ubrana a raczej przebrana hihihi

Czyli ....trick or treat? przerobiłaś na własnej skórze .....a za co siem przebierałaś........ Duuucha?

Na fotki dyńki czekam
GosiaJoanna 22:41, 27 paź 2014

BusyBee napisał(a)

Czyli ....trick or treat? przerobiłaś na własnej skórze .....a za co siem przebierałaś........ Duuucha?

Na fotki dyńki czekam

Fotki są za wiedźme sie przebierałam poniewaz dużo nie musiałam robic hahaha włosy mam kręcone plus kapelusz na głowe i wiedźma juz była hahahaha
Ewkakonewka 22:45, 27 paź 2014

I ja ganiam i podlewam, co z tego, że padało dwa razy po godzinie eh w ciągu miesiąca albo dwóch nawet. A dynie świetne, rozmiar zaskakuje bo się wydaje, że jak dynia to wielgachna musi być A u Ciebie jeszcze ciutę zimniej było brrrrrrr
BusyBee 23:02, 27 paź 2014

GosiaJoanna napisał(a)

Fotki są za wiedźme sie przebierałam poniewaz dużo nie musiałam robic hahaha włosy mam kręcone plus kapelusz na głowe i wiedźma juz była hahahaha

No takiej odsłony to się po Tobie nie spodziewałam taaaka miła, łagodna osoba oj nie ładnie tak dzieci straszyć
BusyBee 23:07, 27 paź 2014

Ewkakonewka napisał(a)
I ja ganiam i podlewam, co z tego, że padało dwa razy po godzinie eh w ciągu miesiąca albo dwóch nawet. A dynie świetne, rozmiar zaskakuje bo się wydaje, że jak dynia to wielgachna musi być A u Ciebie jeszcze ciutę zimniej było brrrrrrr

Poczytałam, że u Ciebie - 4. W sumie to bez różnicy .....i tak pomarzło wiele pięknie przebarwionych roślin.
Zima za pasem.........w wielu ogrodach na O jeszcze późne lato...podziwiam....
...a my z Gosią na białe miedźwiedzie czekamy
bdan 07:22, 28 paź 2014

Jak tak Was czytam , to chyba się cieszę, że gline mam
lojalna_ 07:57, 28 paź 2014

Zimno bardzo ale lubie ten jesienny czas .... Dynie swieczuszkowe klimaty kominkowe nastroje których kiedys nie miałam

oj cudnie sie to wszystko oglada

I naleweczka wieczorkiem .... Buziam jak mało człekowi potrzeba by szczesliwym sie czuł ...
BusyBee 08:00, 28 paź 2014

bdan napisał(a)
Jak tak Was czytam , to chyba się cieszę, że gline mam

U mnie tez glinowate podłoże, jakieś takie czort wi co ..... bez deszczu to skorupa taka, że kilofem przy sadzeniu kujemy
Powoli zapominam co to deszcz
BusyBee 08:04, 28 paź 2014

lojalna_ napisał(a)
Zimno bardzo ale lubie ten jesienny czas .... Dynie swieczuszkowe klimaty kominkowe nastroje których kiedys nie miałam

oj cudnie sie to wszystko oglada

I naleweczka wieczorkiem .... Buziam jak mało człekowi potrzeba by szczesliwym sie czuł ...

Tu masz rację...wieczory dłuższe i czasu więcej

....nawet w kinie byłam dwa razy!...książki przeczytałam- też dwie!...i na sushi- moje ulubione poszliśmy ze znajomymi....tego latem nie było
Buziaki na nowy dzień ...znowu mróz...ale słońce
polinka 08:20, 28 paź 2014

BusyBee napisał(a)

Tu masz rację...wieczory dłuższe i czasu więcej

....nawet w kinie byłam dwa razy!...książki przeczytałam- też dwie!...i na sushi- moje ulubione poszliśmy ze znajomymi....tego latem nie było
Buziaki na nowy dzień ...znowu mróz...ale słońce

I u mnie widzę, że nastaje zimowe spowolnienie Karnet na basen wykupiony, zaległości książkowe powoli nadrabiam i zaczynam lekarzy odwiedzać Latem zawsze szkoda czasu

U nas też słoneczko widzę na monitorze od kamery