Chyba te ubite slimaki sa nawozem ale fakt, że rośnie, az się dziwię, bo ja mam mało czasu na ogród; fajnie, że możesz dać granulki, twoja psiunia nie ruszy? trzymam kciuki za ogród, działaj
Irenko - wszystko rośnie jakbyś sterydami te rośliny karmiła Nie wiem czy u mnie ślimaki grasują, ale kupiłem im cukierki w razie wu Oby tylko nie zdążyły zjeść wszystkiego
Dopiero teraz zauważyłem u Ciebie te spadki Ale to idealne rozwiązanie, bo niskie rośliny dzięki temu są wyeksponowane Kalina wygląda pięknie - o wiele lepiej wygląda w formie drzewa niż wiekiego krzewu
Kasiu - jak patrzę na trawnik z wysokości oczu to zawsze wydaje mi się równo nawieziony, ale jak patrzę na niego z góry to zawsze śmiać mi się chce ze swojej precyzji A Wasz trawnik wygląda bosko
Miód na moje udręczone serce oczkowo Podłączanie sprzętu prawie doprowadziło do rozwodu. Dzisiaj przytargałam rośliny do obsadzenia oczka i nie wiem jak je wkopię
Aniu - dziś przed 6 rano idąc niemal przez centrum Katowic mijałem tyle ślimaków, że po prostu blee - ciekawe co w takim razie zastanę w ogrodzie? Kupiłem im cukierki na giełdzie, bo do ręki tego nie wezmę...
Zwał jak zwał. Byle by na dorodnego wyrósł. Już 2 razy przez to przechodziłam i te wcześniejsze już tak ubogo nie wyglądają. A fakt, że na prawdziwego "okaza" kasy brak.
Nie wiem czy wiesz, ale w ten sposób uformowane rośliny na ogrodowisku określamy mianem "bonsaja dla ubogich" Twój wygląda bardzo obiecująco Pozdrawiam