Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » "W kolorze blue"

"W kolorze blue"

Tess 10:03, 07 maj 2015

Ensata napisał(a)
Zioła ruszyły jak oszalałe

Kurcze, ale świetny ten ziołownik. Mysle o takim od czasu, jak widziałam w jakimś programie ogrodniczym, ale nie mam odpowiedniego miejsca.
Ensata 10:55, 07 maj 2015

Tess napisał(a)

Kurcze, ale świetny ten ziołownik. Mysle o takim od czasu, jak widziałam w jakimś programie ogrodniczym, ale nie mam odpowiedniego miejsca.
A mały kawałek? bo tu mam tylko te potrzebne zioła, dosłownie parę. Sama byłam rozdarta, bo chciałam przy tarasie przede wszystkim oczko, zioła też, trudna sztuka kompromisu mnie dopadła A Uciebie moze tylko 4 płyty? są chodnikowe fajne w LM. Ja mam wypasione jakieś, bez sensu trochę. Teraz bym wolała wydać na co innego, a te i tak przerastają ziolami
Ensata 10:57, 07 maj 2015

Ewa, Małgosik pewnie tak, plus klimatyzacja mnie załatwiła. A mam tyle roboty, że nie wiem gdzie ręce włożyć
Ensata 10:58, 07 maj 2015

jalos napisał(a)

Ensata, brabanty mi się nie podobają, bo brzydko wyglądają z brązowymi szyszkami i chyba nie sposób ich uniknąć. Słyszałam, że niby cięcie i nawożenie i nawadnianie może je od tego powstrzymać - znam ogrody, w których te wszystkie 3 warunki są spełnione a mimo to pełno szyszek na brabancie.

Ja mam spełnione 3 warunki i brabanty z szyszkami, które wyglądają jak poparzone. Hodowca mówi, że to gleba ilasta im szkodzi. Jadę do niego jutro, popatrzę na to co ma. Idę ogladać Twoje cuda
Ensata 11:23, 07 maj 2015

Powiedziałam co zrobie temu bukszpanu jak się natychmiast nie ogarnie. W ramach pokazówki jeden dostał nakaz eksmisji Na razie, tfu, tfu, reszta się ogarnęła

Ensata 11:26, 07 maj 2015

Do dopracowania liście czosnków, #sklerokarteczka
Gardenarium 11:39, 07 maj 2015

Widzę żeś się zabezpieczyła, więc życzę przyjemnych kontaktów z koi, są niesamowite, a najbardziej lubię jak cmokają
Mam je w jednym ogrodzie, który teraz będzie w Werandzie

Instagram Ogrodowiska
Ensata 16:37, 07 maj 2015

Gardenarium napisał(a)
Widzę żeś się zabezpieczyła, więc życzę przyjemnych kontaktów z koi, są niesamowite, a najbardziej lubię jak cmokają
Mam je w jednym ogrodzie, który teraz będzie w Werandzie
Lecę po Werandę w takim razie
Sebek 16:42, 07 maj 2015

Oczko po prostu wymiata - cudo!!!!
Ensata 16:43, 07 maj 2015

Sebek napisał(a)
Oczko po prostu wymiata - cudo!!!!
Miód na moje udręczone serce oczkowo Podłączanie sprzętu prawie doprowadziło do rozwodu. Dzisiaj przytargałam rośliny do obsadzenia oczka i nie wiem jak je wkopię