Aaaale mi prezent zrobiłaś Uwielbiam ptaszki Cudnie przegląda się w zwierciadełku Brawo, że udało Ci się uchwycić takie chwile
Powiedz, co to za ptaszek, bo nie umiem rozpoznać ?
Oj, oj mamy się my ogrodniczki
mi też z tym noszeniem wiosennym dwa koleuski poszły.Za wcześnie je zostawiałam.
hmm co jeszcze żyję u mnie ?? Jakoś nie zrozumiałam, wybacz.
Tak samo robie, nie lubie grabienia, a z krzewów a tych mam bardzo dużo to przez zime mają ściółke. Krzewy czy drzewa, ktore polecam tylko muszą być tak posadzone by o tej porze były w słoncu bo wówczas się najpiękniej przebarwiają a wiosną ciesza piękną barwą i kwiatami. KALINY i nic nie trzeba zz nimi robić, perukowce i ten o seledynowych liściach piękna ozdoba ogrodu a teraz na piękny pomarancz się odbarwia. Pięknie się odbarwiaja pęcherznice ten mocny żółty kolor to pęcherznica która na wiosnę cieszy seledynowymi listkami, te czerwone też pięknie się odbarwiają na czerwony kolor, jedyna praca z nimi to obciąc mocno na wiosnę
Co do płyt to imponująca kolekcja, a tylko rocowe czy inne też? Z ciekawości musze moje policzyć Musze zimą moje winyle wyjąc. Pamiętam jak za pierwsze 2 wypłaty kupiłam za 4,5 tysiąca płytę to były czasy
To jest czerwona pecherznica no i berberysy niezawodne i piękne sie przebarwiają