Fajnie fajnie rozrysowała tylko jeszcze się zastanawiam czy hortensje dać na całej długości za wykuszem? Będzie tam razem około 8m. Czy nie będzie ich za dużo ?Czy może dać je tylko na jednej części np. na ściance od tarasu? a dalej w kierunku wykuszu coś innego?
Iwonko strasznie mnie denerwowało to stare ogrodzenie, teraz jest tak jak piszesz-porządek, chociaż na tej jednej części. Niestety dopóki nie będzie kostki na wjeżdzie i porządnego trawnika to dalej będę się męczyć z bałaganem na podwórku. A niestety przy dużym psiaku ciężko utrzymać idealny porządek.
Z wielką chęcią podzieliłabym się Ice Dance ale sama muszę jeszcze dokupić.
Ja mam 40 minut ale nie po drodze mi jakoś do nich w ostatnim czasie się więc pytam z ciekawości . Dziś u mnie znów zimno, wietrznie i pochmurno coś ta wiosna nasza nie może się zdecydować aby na dobre zagościć.
bo z czasem trudno mi było zrobić zdjęcia by nie pokazywać bałaganu za w tym roku się poprawie bo mam ogarnięte te miejsce. Odkryłam je już z zimowego snu i widzę nowe pączki
Asiu, jak byłam, to byly jeszcze ciemierniki, te co mam w donicy i trochę innych roślin. Ale ja wolę sprawdzone szkółki. Ja mam daleko do O. Dlatego dla mnie to calodniowy wyjazd do dużego miasta.
Nooo... wstyd się przyznać, ale tylko śmieci zbierałam i wycinałam to co rosło... a po wycinaniu rosło jeszcze większe. Bo to z boku na szczęście a nie od frontu
Ale w tamtym roku już mnie to strasznie ruszyło i popryskałam jesienią chemią. Drzewa nie zdechły, ale większość chwastów padła, to teraz miałam trochę łatwiej.
Poczekam aż wyrośnie to co nie padło do końca i prysnę jeszcze raz. A póżniej to już tylko żwirek
Ana, nie kuś. Wczoraj właśnie ogłædałam twoje róże gdzieś na stronach z 2013 roku. Są śliczne zarowno te rabatowe jak i te na pniu. Potem je mało pokazywałaś. No i chwilowo brak na nią miejsca u mnie Może później