Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja codzienność - ogród Oli

Moja codzienność - ogród Oli

leon60 10:14, 12 mar 2015

bdan napisał(a)
Ola potrzebuję pomocy, jakbyś miała chwilkę, może jakiś pomysł Ci się nasunie na moją planowana rabatkę.

Jakby ktoś z Twoich gości zechciał pomóc, będę wdzięczna

Idę zobaczyć
Wieloszka 10:18, 12 mar 2015

leon60 napisał(a)

Będę focić
Dwie tuje jadą do teściów, dwie przesadzone, reszta stara i łysa, podobnie jałowce... do kasacji nie ma co żałować rośnie kupę lat bez ładu i składu..
Chcę wypoczywać przy szumie traw

Och, żeby tak wszyscy podchodzili do tematu - że jak stare, łyse i rośnie bez ładu, to powinno iść do kasacji...
Szum traw - coś pięknego! Ja niebawem "zatrawkuję" cały ogród Inspiracja od Any z red baronem cudna - w życiu bym nie pomyślała, że on tak ładnie wygląda z morning lightem! Do skopiowania!
Mirka 10:20, 12 mar 2015

Olu będzie super rabata Brzozy,trawy i rozchodnik fajne zestawienieMam taką linię 7 brzózek w granicy może też cos pokombinuję Słonecznego dzionka
leon60 10:28, 12 mar 2015

Iwk4 napisał(a)
Inspiracja z baronem śliczna. Tak Olu u ciebie przy kąciku wypoczynkowym może być super

sama jestem ciekawa jak to wszystko wyjdzie
leon60 10:31, 12 mar 2015

Wieloszka napisał(a)

Och, żeby tak wszyscy podchodzili do tematu - że jak stare, łyse i rośnie bez ładu, to powinno iść do kasacji...
Szum traw - coś pięknego! Ja niebawem "zatrawkuję" cały ogród Inspiracja od Any z red baronem cudna - w życiu bym nie pomyślała, że on tak ładnie wygląda z morning lightem! Do skopiowania!

Nie żałuję starych roślin bo przecież zmienia się po to by było lepiej
ML z Baronem super ale, że mam go już dwa szpalery myślę, czy nie posadzić innego miskanta..
leon60 10:32, 12 mar 2015

Mirka napisał(a)
Olu będzie super rabata Brzozy,trawy i rozchodnik fajne zestawienieMam taką linię 7 brzózek w granicy może też cos pokombinuję Słonecznego dzionka

Jak masz brzozy kopiuj całość
Kuba 10:40, 12 mar 2015

Też chcę posadzić Red Barona i miskanty, więc podglądam- już słyszę ten szum traw...Będzie pięknie
polinka 11:22, 12 mar 2015

leon60 napisał(a)

Ana już odpowiedziała wczoraj właśnie go ścięłam.
Za wrzosami mam choiny kanadyjskie 'Jaddeloh' i cyprysiki groszkowe 'Filifera Aurea Nana', będą jeszcze molinie

Aż mi wstyd, przecież ostatnio nad tym debatowałaś. Jestem ostatnio tak zakręcona, że mam problemy z logicznym myśleniem.

leon60 11:52, 12 mar 2015

polinka napisał(a)

Aż mi wstyd, przecież ostatnio nad tym debatowałaś. Jestem ostatnio tak zakręcona, że mam problemy z logicznym myśleniem.

oj tam nie przejmuj się
Agi2006 12:01, 12 mar 2015

leon60 napisał(a)

Jak masz brzozy kopiuj całość

Olu ja tez planuję rząd brzóz a przed nimi trawkę ML i tez myślałam nad rozchodnikiem ale on podobno bardzo pożno się pojawia i byłoby pusto do końca lata....Nie obawiasz się tego?