Przyszłam podziękować za sadzonki.
Pakowanie to mistrzostwo. Wszystko dotarło zdrowe i nie złamał się nawet jeden listek.
Jeżówki, gaury i werbeny teraz spokojnie doczekają mojej nowej rabaty.
Jestem tutaj nowy ale w miarę regularnie czytałem różne wątki. Mam problem z trawnikiem. Założony 2.5 roku temu. Nasiona Barenbruga, na początku sezonu nawożony tą samą firma. Od pewnego momentu nie rośnie tak jak powinien jest bardzo rzadki a więcej do okola jest wiele wyschniętych źdźbeł. Nawadniam dość intensywnie co 2-3 dni. Czyn to może być spowodowane? Co źle robie? Dodatkowo mam takiego chwasta jak na ostatnim zdjęciu czy to jest palusznik? Jak się go pozbyć?
Okej to mus dokupic troche buka tricolor I reszty wynalazkow
Lidka zawsze mi sie marzyla działka pod lasem. Ale tu o nie trudno, same pola. No I poki co chce uprawiac chce zeby mi jagody I drzewa owocowe rosly a na strosc sobie kupimy chatke w lesie na Pomorzu, gdzies miedzy Bydgoszcza a Morzem. Nad jeziorem. Ze starymi drzewami na działce albo zaraz obok na starosc bedziemy tylko spacerowac. A nie ryć
Bajeczny zestaw, jestem urzeczona. Jak zrobiłaś że powojnik (wygląda mi na Arabelę) tak uroczo wplątał się w różę? Mój za nic w świecie nie chce się plątać.
Jeszcze efekt dzisiejszych prac, nawodnienie zasypane i ubite, potem glebogryzarka i ciąganie palety. Na koniec wygrabianie korzeni i kamieni. I znowu słońce palące w łeb
Dziewczyny
Zdjęcie techniczne bo jestem w pracy z nimi jeszcze były szałwię fioletowe i takowe przetaczniki
Ale te mi się spodobały. Przy rozchodnikach będą wyglądały świetnie no i przy hortensjach i trawach
A w ogóle to poszłam po dwa kilo truskawek - nie wystarczyło już nawet na pół kilo