Kasiu, nie usuwaj zdjęć proszę. Łatwiej przeanalizować to, co piszesz na załączonym obrazku. Dziękuję za pomoc. Jutro te moje obejrzę. Muszę je jeszcze przez dwa tygodnie przechomikować, bo wolałabym je posadzić w drugiej połowie marca. Ciąć je teraz, czy po posadzeniu?
Z przodu podsadzę je. Chciałabym tam sedum. Ładnie mi się kapustki pokazały przy zeszłorocznych sadzonkach.
Kasiu (Kacha), jak oglądałam twoje, nawet mi to przez myśl nie przeszło, dopiero teraz dziewczyny na to zwróciły uwagę. Codziennie uczymy się czegoś nowego
Kasiu, dziękuję za zabranie głosu. Ja się jeszcze na tym nie znam, więc każda dobra rada jest cenna
Wydaje mi się, że za pierwszym cięciem mogły być niżej prowadzone
Iwonko - narażę się tu osobom jak Mała Mi, Wieloszka czy Zeta, ale ja mam za mały ogród na chciejstwa, a za duży do pracy - a to tylko parę rabatek I jak nasze ogrodniczki piszą, że mają już zrobione to i tamto, to ja oddalony od domu ponad 80 km mogę sobie zmieniać ogród wyłącznie na odległość - co właśnie robię W weekendy będę zmiany wdrażać w życie Liczyłem na kilka dni wolnego od uczelni, bo nie mieliśmy ferii - UŚ miał! A tu nic, uczymy się dalej...
Miałem jechać jutro na giełdę do Tychów, ale czy wstanę? Chyba zaczął mi się od nowa włączać ogrodnik w głowie - nareszcie
Ana, dziś przyszły moje limki. Niby już przycięte, ale dziewczyny piszą, żeby je jeszcze podciąć. Możesz zerknąć do mnie, bo ty chyba się na tym najlepiej znasz? str. 478
Ale masz fajne marzenia. ja bym zaraz płot dla tych marzeń stawiała. To znaczy nakazałabym mojemu M, bo ja nie potrafię
Jak ja oczy zamykam, to zaraz mi się mój ogród powiększa. A jak otwieram, to znowu jest malutki
Mniej więcej... Jeśli się płot zrealizuje to będzie zagajnik brzozowy, zasłona ze świerków serbskich, a pomiędzy tym hortensje z falującymi trawami i jeszcze parę smaczków jak purpurowe róże czy kule zatopione w niskich trawach Niczym w "ogrodzie z lustrem", tylko tak... po mojemu Ehhh, madżenia - nic nie kosztują, a ile frajdy jak się zamknie oczy i widzi się siebie na leżaczku w taki otoczeniu