Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

ewa004 21:17, 02 mar 2015

Kasiu piękne masz krokusy ..u mnie jeszcze ani jeden łba nie wystawił
Pozdrawiam zaznaczam watek i pozwól że się rozgoszczę
Kasik 22:07, 02 mar 2015

Pola napisał(a)
Kasiu, posyłam całusy i dziękuję za cudny sabacik....ogródek zaznaczam i będę zaglądać.....

Jolu- całusy dotarły, a ja sie zorietowałam dopiero po awatarku, że znam Twój ogród. Przeciez my juz rozmawiałyśmy,

Spotkanie było super.
Kasik 22:11, 02 mar 2015

gierczusia napisał(a)
Kasiu .. Dziękuję .. Za ffszytsko .. Za psa szitsu i okno , za humor i radochę eMusiowi za info o tym co znaczą ruchy kopulacjne.. psa , ofkurs

Buziaki wieeelkie ,bardzo się cieszę że Was wreszcie poznałam ... Zapraszam do siebie jak będziecie w okolicy

Eluś- ja jestem mega zadowolona. No i Grześ też.

A szitsu i okno - o Boże- tak jakoś wyszło Gdybym wiedziała, że takie będą reperkusje
Kasik 22:13, 02 mar 2015

Kindzia napisał(a)
Już niedaleko do domu macie...jedźcie w dalszym ciągu ostrożnie I do zobaczenia znowu

Kochana moja- My już w domu

Buziak
Kasik 22:31, 02 mar 2015

Mala_Mi napisał(a)
Kasiu .. tylko u Ciebie mogę liczyć na widok uchachanych buziek.. bo druga Kaśka skompiradło nic nie pokazała..

A wypowiedz Gierczusi daje dużo do myślenia.... ale sie tam działo

Aniu- .... no nie możesz liczyć... No oczywiscie możesz, ale w tej sprawie- nie możesz

Wyjechałam z domu i zastanawiałam się głośno czego nie spakowałam. Odliczyłam w myśli najpotrzebniejsze rzeczy i upewniając się , że wszystko jest podziwiałam krajobraz mijający za szybą samochodu. Nagle zobaczyliśmy dwa żurawie no i szybko okazało się czego nam brakuje.

Pomyslałam sobie, ze Bożenka na pewno nie wybrałaby się bez aparatu.
Zdjęć nie ma.

A na spotkaniu działo sie bardzo, podobno opowiadałam historyjkę, która wyciskała łzy z oczu Nie miałam świadomości, że aż tak.
Kasik 22:34, 02 mar 2015

Urszulla napisał(a)
Kasiu, ja wczoraj płakałam ze śmiechu i właśnie piszę u Kasi z Pszczyny że jesteś bombą opowieścibyło fantastycznie Was poznać w mniejszym gronie i się dobrze bawić
A na mojego psa, po opowieściach Twojego e-Ma, teraz patrzę z rezerwą ....wiosną nie pozwolę mu na dominację nie wiem czy się udaha,ha,ha

Pozdrawiam Was serdecznie

Ula- przeca ja wiem, że jestem "bommba"- lustro co dnia rano jest okrutne.

Miło, że się spotkałyśmy, takie rozmowy w mniejszym gronie pozwalają na bliższe poznanie.
Bea 22:35, 02 mar 2015

Kasiu,

spacerek zrobiłam u Was. Hortensje cudne - widać, że miłością je darzysz,a one Ciebie.

Opowieści o zwierzętach bardzo pouczające, będą pamiętać co i jak i dobrze wspominać.

Jesteście wspaniali.

Beata
Kasik 22:37, 02 mar 2015

ewa004 napisał(a)
Kasiu piękne masz krokusy ..u mnie jeszcze ani jeden łba nie wystawił
Pozdrawiam zaznaczam watek i pozwól że się rozgoszczę

A rozgość sie proszę, Ciasteczka kruche zapodaję i kaweczkę pyszną. Krokusy i pozostałe cebulowe są u mnie pierwszy rok.

Twoje też za chwilkę ruszą , bo to ich czas.
Kasik 22:40, 02 mar 2015

Bea napisał(a)
Kasiu,

spacerek zrobiłam u Was. Hortensje cudne - widać, że miłością je darzysz,a one Ciebie.

Opowieści o zwierzętach bardzo pouczające, będą pamiętać co i jak i dobrze wspominać.

Jesteście wspaniali.

Beata

Beatka ja jeszcze przed spacerkiem, ale nadrobię. Wprosze się do Ciebie w najblizszych chwilach.

Jestem bardzo szczęśliwa, że tyle miłych słów usłyszałam. Ja też się cudnie bawiłam. Tylko za mało.

Buźka
Iwk4 22:08, 04 mar 2015

Kasiu, dziękuję za podpowiedzi u mnie w sprawie hortek