Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Moja "przyziemna" :) pasja 23:59, 23 kwi 2015

Do góry
Pocące węże pierwszy raz widziałem w Anglii - rozłożyl je na świeżo założonych trawnikach
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:17, 23 kwi 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Na razie pakuję się i obmyślam strategię działań weekendowych - nie tylko w ogrodzie

Zostawiam drzewa, które zerkają mi do okien

Po prostu..! Piekne, moźesz spać spokojnie
a tak nawiasem, uchwycileś piekny moment
Makowo na Kociewiu 21:59, 23 kwi 2015

Do góry
Agania napisał(a)

Sebek, już myśli co latem, a wiosna dopiero robi się rozkręca i słońce jest łaskawsze
Kasia teraz już samych przyjemności w ogrodzie ci życzę, tulipany zaczynają festiwal
Pięknie i ten kolor hiacyntów z bukszpanem, cudo

Tylko kawka i ławeczka, naptrzeć się nie mogę

Aganiu jak miło mi Cię gościć Te hiacynty sa niesamowite i musze mieć ich więcej w przyszłym sezonie. Lejesz miód na moje serce
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:54, 23 kwi 2015

Do góry
Milka napisał(a)

To idealnie trafisz, super pogoda płot to tez wyzwanie

Na razie pakuję się i obmyślam strategię działań weekendowych - nie tylko w ogrodzie

Zostawiam drzewa, które zerkają mi do okien

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:51, 23 kwi 2015

Do góry
Ensata napisał(a)
Sebek, Ty się ciesz że nie potrzebujesz ogrodzenia. Chcesz mojego sąsiada? Od razu doceniasz

Uwierz mi, że nie ma lekko
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 21:03, 23 kwi 2015

Do góry
Madzenka napisał(a)

Przyjechały meble z allegro, takie jak Twoje metalowe ramy sa ok, tylko poduchy mogłyby być lepszej jakosci. Musze uszyć pokrowce

Ojjjj - będzie szał ciał, czuję to Premiera w weekend? na szczęście to już jutro
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 20:52, 23 kwi 2015

Do góry
Madzenka napisał(a)

Jesli wyeliminuje stres nie bede miała opryszczki...
Pracuje nad sobą, znaczy sie głowa i wierze w chemie po przyjęciu tabletek nawet największy bąbel w jeden dzien sie zmniejsza i zasycha....

Poproszę nazwę specyfiku, bo też się męczę od trzech dni z bąblem... Najlepiej z H. - trzeba się wspierać
"W kolorze blue" 20:44, 23 kwi 2015

Do góry
ewakatowice napisał(a)

Sebuś no zaskocz wszystkich i nic nie sadź

To byłoby zaskoczenie - niewątpliwie Biorę to pod uwagę
W moim małym ogródeczku - Dorota 20:23, 23 kwi 2015

Do góry
Dzięki Sebek.

Dziś od strony ogrodniczej jestem załamana ;((
Kilka dni temu opryskałam trawnik na chwasty, miał być czysty i piękny. Chyba go wcale nie będzie
Zaczyna żółknąć cała powierzchnia trawnika, źle dobrałam oprysk, pełna załamka.
Moja "przyziemna" :) pasja 20:15, 23 kwi 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
Ehhhh - wzdycham tylko do tego porządku... Ciekawe czy moje zawilce po dzieleniu ruszyły?

Sebek, no właśnie nie mam wcale takiego porządku. Dopiero kilka razy w tym sezonie urzędowałam w ogrodzie , ale werwa powraca, więc liczę na kilka zmian na lepsze .

Z zawilcami mam niewielkie doświadczenie. W poprzednim ogrodzie ten różowy japoński stał kilka lat w miejscu.
Mój ogród pod górkę... 20:12, 23 kwi 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Cali my Chociaż... ja już ze Śląska... No nic

Chłopak ze Śląska z ogródkiem w Małopolsce
Miejsko & sielsko 18:21, 23 kwi 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Klony palmowe, tylko małe - takie za 25-30 cm wysokości A nóż będziesz chciała do doniczki

Sebuś, ja nie lubie małych roślin, nie mam czasu czekać aż urosną, niecierpliwa jestem
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 18:06, 23 kwi 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Bardziej na płot, który jest w planie, ale nie wiadomo kiedy powstanie i czy w ogóle - na razie nie ma potrzeby jego budowy...

Na razie muszę sobie zaplanować prace na weekend, bo jutro wreszcie dorwę się do ogrodu

To idealnie trafisz, super pogoda płot to tez wyzwanie
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 17:40, 23 kwi 2015

Do góry
Sebek, Ty się ciesz że nie potrzebujesz ogrodzenia. Chcesz mojego sąsiada? Od razu doceniasz
Miejsko & sielsko 17:20, 23 kwi 2015

Do góry
ewakatowice napisał(a)

Myślisz?

Wiesz, sadząc je miałam w głowie taki zamysł aby tworzyły żywopłot taki poczochrany, lekki… ażurowy aby nie było tak równiusio.
Oczywiście, nie zarzekam się ani oka nie dam sobie wydłubać, że na pewno nie wymienią…
Kobieta zmienną jest a tym bardziej początkująca kobieta grzebiąca w ziemi

Jakie to są mini klony, które lubię?

Klony palmowe, tylko małe - takie za 25-30 cm wysokości A nóż będziesz chciała do doniczki
Lawendowy zawrót głowy 17:17, 23 kwi 2015

Do góry
7.50 za kawałek deski? Przerażające
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 17:15, 23 kwi 2015

Do góry
Milka napisał(a)

Nawet się nie dziwię sama mówiłam, że nic i co..już planuję
cudnie uchwyciłeś słoneczko, chyba wyjątkowy narcyz, nawet kojarzę który, na jesień będę je szukać
Na co czekasz? Jakieś rośliny czy czas?

Bardziej na płot, który jest w planie, ale nie wiadomo kiedy powstanie i czy w ogóle - na razie nie ma potrzeby jego budowy...

Na razie muszę sobie zaplanować prace na weekend, bo jutro wreszcie dorwę się do ogrodu
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 17:13, 23 kwi 2015

Do góry
ZielonaAnia75 napisał(a)
Ja też przyłączam się do zachwytów nad magnolią Marty, Ty masz ręce, które leczą, z jednego włoska aż tyle i to w tak krótkim czasie

Cudotwórca
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 16:49, 23 kwi 2015

Do góry
siakowa najważniejsze podłączenie jeszcze nie gotowe, ale miejsca połączeń i jeszcze jakieś zdjęcia wkleję wieczorkiem bo teraz nie mam dostępu do dysku z zdjęciami

Kasiu bardzo mi miło

Tak róże i mnie dopadły, ale tylko 8-10 krzaczków i nic więcej bo i tak nie mam gdzie

All Gold na słońcu lubi się przypalać bardziej niż Aureola chociaż ja u siebie na Aureoli nie zauważyłem, żadnych przypaleń. Jak spotka dam oczywiście znać

Bogusiu wpadnę

Sebek sama linia kroplująca bez automatyki jest prosta w instalacji, trochę poczytałem i wiem, że to co zamontowałem działa prawidłowo. Prawdopodobnie będę musiał w niektórych miejscach dołożyć trochę linii, ale to wyjdzie w praniu
Automatyki i nawadniania trawnika bez projektu bym się nie podjął... chociaż kto wie

Danusiu zaraz wpadnę zobaczyć

Reniu u mnie nie aż tak od linijki bo wszędzie łuki

Ewik mam mentlik w głowie, ale na chwilę obecną chce Marhia Theresia, Ascot Munsted Wood i Bailando. CHociaż do końca nie jestem przekonany

Izo witam i oczywiście zapraszam, bardzo mi miło
"W kolorze blue" 15:57, 23 kwi 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
Widzę, że barwy będą intensywne Ja jeszcze nie wiem co posadzę - chcę czymś zaskoczyć, a tu wszystko już było!!!
Ja nie chciałam, ja spojrzalam na hortensję i wiedziałam, że to własnie to Nie wiem tylko czym jej ten kolor podrasowali
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies