Mur, wstyd mi, ale musiałam coś zgapić od Danusi, od razu przyznaję, że była inspiracją. Nie mogłam się powstrzymać, tak spodobało mnie się ten jej kącik. Więcej nie będę solennie obiecuję. Mur nabiera patyny, poduchy są na meblach już do patrzenia Dokończyłam kącik hortensjowy
a ja ten kącik zgapię od Ciebie I nigdy nie będę obiecywać, że od kogoś nie zgapię Tu wszyscy od wszystkich zgapiają, nawet, jeśli robią to podświadomie
Naśladownictwo jest najwyższą formą pochwały.
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
Tess alez prosze ja go zrobiłam z oszczednosci. Jak tynkarz mi wycenił materiał i swoją robociznę, to powiedziałam, zeby w nos się ugryzł. POjechałam kupiłam rośliny, liczę, że bluszcz zakryje i będzie klimatycznie
właśnie miałam pytać, czy zamierzasz tynkować, bo bluszczowi pewnie kilka latek zejdzie zanim szczelnie otuli mur.
A pamiętasz o mnie odnośnie tego zadaszenia pergoli?
"Całość" już widziałam wcześniej, mam zapisaną, co by zgapiać przy zgapianiu
Pokaż bliżej tę lampę z wypoczynkowego.
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.