Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » "W kolorze blue"

"W kolorze blue"

Ensata 15:57, 23 kwi 2015

Sebek napisał(a)
Widzę, że barwy będą intensywne Ja jeszcze nie wiem co posadzę - chcę czymś zaskoczyć, a tu wszystko już było!!!
Ja nie chciałam, ja spojrzalam na hortensję i wiedziałam, że to własnie to Nie wiem tylko czym jej ten kolor podrasowali
Ensata 17:37, 23 kwi 2015

Mur, wstyd mi, ale musiałam coś zgapić od Danusi, od razu przyznaję, że była inspiracją. Nie mogłam się powstrzymać, tak spodobało mnie się ten jej kącik. Więcej nie będę solennie obiecuję. Mur nabiera patyny, poduchy są na meblach już do patrzenia Dokończyłam kącik hortensjowy
Tess 17:46, 23 kwi 2015

Ensata napisał(a)
Mur, wstyd mi, ale musiałam coś zgapić od Danusi, od razu przyznaję, że była inspiracją. Nie mogłam się powstrzymać, tak spodobało mnie się ten jej kącik. Więcej nie będę solennie obiecuję. Mur nabiera patyny, poduchy są na meblach już do patrzenia Dokończyłam kącik hortensjowy

a ja ten kącik zgapię od Ciebie I nigdy nie będę obiecywać, że od kogoś nie zgapię Tu wszyscy od wszystkich zgapiają, nawet, jeśli robią to podświadomie
Naśladownictwo jest najwyższą formą pochwały.
Ensata 18:02, 23 kwi 2015

Tess alez prosze ja go zrobiłam z oszczednosci. Jak tynkarz mi wycenił materiał i swoją robociznę, to powiedziałam, zeby w nos się ugryzł. POjechałam kupiłam rośliny, liczę, że bluszcz zakryje i będzie klimatycznie
lindsay80 18:08, 23 kwi 2015

właśnie miałam pytać, czy zamierzasz tynkować, bo bluszczowi pewnie kilka latek zejdzie zanim szczelnie otuli mur.
A pamiętasz o mnie odnośnie tego zadaszenia pergoli?
Ensata 18:08, 23 kwi 2015

Całość do potencjalnego zgapiania Hortensja brzydka, nie cieniowałam jej
Ensata 18:09, 23 kwi 2015

lindsay80 napisał(a)
właśnie miałam pytać, czy zamierzasz tynkować, bo bluszczowi pewnie kilka latek zejdzie zanim szczelnie otuli mur.
A pamiętasz o mnie odnośnie tego zadaszenia pergoli?
Zrobiłam Ci od razu fotę, kurcze. Teraz nie pamiętam jaki to był wątek, bo od razu odpowiedziałam. NIe, nie bede tynkowała
Tess 18:12, 23 kwi 2015

"Całość" już widziałam wcześniej, mam zapisaną, co by zgapiać przy zgapianiu
Pokaż bliżej tę lampę z wypoczynkowego.
ewa004 18:15, 23 kwi 2015

Bluszcz zarośnie Ci ten mur w dwa sezony ,zobaczysz .
Ja mam u siebie taka ceglaną ścianę obrośniętą bluszczem i zdziwiła byś się jak szybko zarosła .
Ensata 18:18, 23 kwi 2015

Tess napisał(a)
"Całość" już widziałam wcześniej, mam zapisaną, co by zgapiać przy zgapianiu
Pokaż bliżej tę lampę z wypoczynkowego.
Czekaj z salonu srebrną? Druciane oprawki? Kryształy z jadalni?