Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

"W kolorze blue" 15:51, 23 kwi 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
Widzę, że barwy będą intensywne Ja jeszcze nie wiem co posadzę - chcę czymś zaskoczyć, a tu wszystko już było!!!

Sebuś no zaskocz wszystkich i nic nie sadź
"W kolorze blue" 15:41, 23 kwi 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
Widzę, że barwy będą intensywne Ja jeszcze nie wiem co posadzę - chcę czymś zaskoczyć, a tu wszystko już było!!!

zaskocz nietypowymi połączeniami
potem wszyscy będziemy kopiować hi hi
Miejsko & sielsko 15:40, 23 kwi 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
Pęcherznice i tak z czasem wymienisz Niech ko tylko... zaczną być sobą

Ps - jakbyś chciała mini klony palmowe to w T. w SCC są A wiem, że lubisz

Myślisz?

Wiesz, sadząc je miałam w głowie taki zamysł aby tworzyły żywopłot taki poczochrany, lekki… ażurowy aby nie było tak równiusio.
Oczywiście, nie zarzekam się ani oka nie dam sobie wydłubać, że na pewno nie wymienią…
Kobieta zmienną jest a tym bardziej początkująca kobieta grzebiąca w ziemi

Jakie to są mini klony, które lubię?

"W kolorze blue" 15:36, 23 kwi 2015

Do góry
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 13:11, 23 kwi 2015

Do góry
zbigniew_gazda napisał(a)
Podobnie jak Sebek nie wiem na czym oko zawiesić. Cudnie, kolorowo. U mnie maki rozlazły się po całej rabatce. A że korzenie mają chyba do samego piekła, to zostawiłem na 1/4 a resztę poczęstowałem Randapem. Tylko ciii bo Krysia o tym nie wie.

Krysi cicho sza, nic nie mówimy, ale żal, jeśli to z tych olbrzymich wschodnich, trzeba było miejsce może znaleźć? ze swoimi będę latać, bo za gęsto mam wszędzie, jedyny plus, nie mam chwastów, nic nie pielę

szaleństwo tu będzie na wisterii, pąków tyle, że jestem w szoku, nawet na drucie, będą girlandy, pierwszy raz aż tyle, choć rok temu tez było super; ona już ma tak z 10 lat, konary potężne i bardzo wysoka, coraz trudniej z cięciem

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 13:04, 23 kwi 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
Nie wiem na czym oko zawiesić, wszystko cudowne! Ale połączenie hiacyntów i żonkili powaliło mnie na kolana - bendem zgapiać, jak nie zapomnę jesienią

Cieszę się, że się podobazgapiaj
mnie olśniło tu i nie tylko, po cięciu trawek, że pusto i mam miejsce na sadzenie, ale jesienią tego nie widać, więc jeżdżę po okolicy i wykupuje resztki hiacyntów i żonkili, fioletowe tu, a na gazonową białe i różowe, ale to wciąż mało, może na giełdę skoczę i coś znajdę, będę mieć na jesień z głowy, a wiosną zakwitnie
na razie tu jest 65 żonkili i 20 hiacyntów
szkoda, że nie kwitną teraz te fioletowe rh- Alfred

a w pobliżu żagwiny, hakone i sasanki, chyba te żagwiny nie na długo, Misia na nich poleguje, znalazła poduszeczki
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 13:01, 23 kwi 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Irenko - no jak nie jak tak Choć teraz będzie kontynuacja rewolucji na froncie, a potem... nie wiem Choć w sumie wiem, tylko czekam

Nawet się nie dziwię sama mówiłam, że nic i co..już planuję
cudnie uchwyciłeś słoneczko, chyba wyjątkowy narcyz, nawet kojarzę który, na jesień będę je szukać
Na co czekasz? Jakieś rośliny czy czas?
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:05, 23 kwi 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
A szyba w kominku jak się błyszczy!

Co do zamiokulkasa to znając życie jest... związany

kominek jak lustro...
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 10:56, 23 kwi 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

szyba błyszczy bo ja wertykulatorem zasłoniła i dzieci dojścia nie mają
Miejsko & sielsko 10:52, 23 kwi 2015

Do góry
Pęcherznice i tak z czasem wymienisz Niech ko tylko... zaczną być sobą

Ps - jakbyś chciała mini klony palmowe to w T. w SCC są A wiem, że lubisz
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 10:44, 23 kwi 2015

Do góry

To tu... 09:32, 23 kwi 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
Hortensje odsunąć, trawki tym bardziej Nieznacznie, ale tak po 20 cm wystarczy

Ps - prześliczny masz dom

Zrobiłam ostatnio ogranicznik rabaty z bel pobudowlanych (do czasu podwyższenia terenu) żeby ziemia się nie osypywała i nie przesychała tak bardzo. Dzięi temu będę mogła trochę te rośliny poodsuwać. Żywopłot z żółtego cisa też chyba trochę przesunę do przodu. Tak i tak muszę go trochę wyrównać bo lewa strona nieznacznie wieje w górę i mnie drażni. Lepiej teraz, dokąd nie jest zakorzeniony...
Ale tak to jest. Jak ktoś chce szybko to dwa razy robi. Chociaż nie wiem czy na 2 razach sie skończy...

Za Ps dziękuję.
W moim małym ogródeczku - Dorota 09:29, 23 kwi 2015

Do góry
Świetny pomysł na poidełko Ilość kwiatów powala
To tu... 09:23, 23 kwi 2015

Do góry
Hortensje odsunąć, trawki tym bardziej Nieznacznie, ale tak po 20 cm wystarczy

Ps - prześliczny masz dom
Makowo na Kociewiu 09:04, 23 kwi 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
Tak późno? Ja nawet wystawiłem huśtawkę dwa tygodnie temu I uwaga - zdążyłem na niej siąść Ale masz rację - zrobiło się dziś wiosennie A ja już planuję co posadzę na lato w donicach - i wiem, że jeszcze nie wiem

Sebek, już myśli co latem, a wiosna dopiero robi się rozkręca i słońce jest łaskawsze
Kasia teraz już samych przyjemności w ogrodzie ci życzę, tulipany zaczynają festiwal
Pięknie i ten kolor hiacyntów z bukszpanem, cudo

Tylko kawka i ławeczka, naptrzeć się nie mogę
Moja codzienność - ogród Oli 07:40, 23 kwi 2015

Do góry
Dziękuję za gratulacje kolejna setka do przodu w miłym towarzystwie

Sebek napisał(a)
Zniknął garaż - ot, drobnostka Też traktowałaś go siekierą?

eM się nad nim znęcał

makkasia napisał(a)
co garaż zniknął ???
Gratulacje na 700

był i nie ma w jego miejscu będzie altana

siakowa napisał(a)
zmieszcze się?

łeee nie zmieściłam...a niby taka mala to się wszędzie wciśnie...

Gratki Olus

Kasik Ty się zawsze zmieścisz chudzinko

Jagodaa napisał(a)
No to jak garaż znika, to 7-setka uczczona bardzo porządnie . Gratki! Moje gospodarczaki tak szybko nie znikną, może na 1700 .

Mam nadzieję, że na 1000-ka będzie już co pokazać

Iwk4 napisał(a)
Ola, jak zrobiliście, by szybko zniknął garaż? Moja drewutnia tylko do połowy znikła. Reszta nadal straszy i opał chroni przed deszczem
I ta druga połowa tak szybko nie znikła. A jak znikała, to desek przybywało. Nie wiem, który bałagan gorszy
Gratki na 701 zostawiam

to proste rano pojechałam do Małej Mi wracam a połowy już nie ma drewutnie też mam do przebudowy ale swoje musi jeszcze odstać i postraszyć o bałaganie nawet mi nie mów, sajgon okrutny ale trzeba to jakoś przecierpieć

Kuba napisał(a)
Nawet nie zdążyłam garażu zobaczyć i już zniknął
Byłaś u Małej Mi?- to musiało być spotkanie na szczycie ogrodniczej doskonałości fotki som?

nie było co oglądać heh
fotek nie mam bo spotkanie robocze było i na szybko
Ogród tworzony z pasją 06:52, 23 kwi 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
Trzymamy kciuki

Dziękuję!!
Po prostu ogród... 23:14, 22 kwi 2015

Do góry
O jeżu malusieńki... A ja dziś moją współlokatorkę wysłałem do Amsterdamu... Że też mnie nie mogła wziąć ze sobą
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 23:08, 22 kwi 2015

Do góry
Się dzieje Ciekawe czy taki kompletny matoł techniczny jak ja poradziłby sobie z samodzielnym założeniem takiego ustrojstwa? Na razie nie próbuję, ale będę obserwować
Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB 22:30, 22 kwi 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
Pracusie Linia rabaty podoba mi się, a ile miejsca zyskałaś!

Cześć Sebek nareszcie pogoda pozwoliła cokolwiek zrobić dzisiaj wykorzystaliśmy każdą dostępną minutę.
Fajnie, że wpadłeś zobaczyć linię no i jak się podoba, to mi ulżyło miejsca faktycznie ciut więcej, ale i tak nie wiem czy wystarczy zobaczymy jak zaczniemy wyciągać i przesadzać rośliny
Pozdrawiam
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies