Szalona jesteś Jeszcze budowlanych zmian nie skończyłaś, a już następne - w nasadzeniach robisz Kobieto, skąd Ty masz tyyyyle energii??? Wyślij trochę kurierem, ale tak ekspresem
Odpowiem za Madżen, bo dzięki Jej radom od roku robię to samo (jak sie da): korą przykrywamy odpadki po ciachaniu roślinek, wtedy jest zbędne mozolne ich zbieranie
IPO był rok temu - generalnie mokro i jeszcze raz mokro, nawadnianie niepotrzebne, poza trawnikami
Na serbach i buku kazał szukac szkodnika (w pniu) ale jak już pisałam wcześniej - nic nie znalazłam. Gdybym znalazła, przynajmniej byłaby nadzieja na odratowanie serbów, bo buk jest już martwy.
Metodą oklaskową nie... A widzisz, jak to dobrze pożalic się na forum - pocieszą, doradzą, tylko najgorsza jest ta nowa nadzieja, znowu wyjdę na głupią córkę...
Ale jaką będziesz miec drogę za to! I w końcu przestaną się okna kurzyc
Te co uciekają już mają zaklepanych właścicieli będę się kręcić przy rabacie z tulipanowcem
A za co ??? a za żywota .... będą zmiany w nasadzeniach ale jeszcze nie teraz
Z nieczasowością Danusi to dla nas dobra wiadomośc Nawet nie zaczęłam jeszcze ciachania...
Ale że co??? Że Ty - leniwa??? Ale kokietujesz Rozumiem, że to takie cwiczenia przed jakimiś negocjacjami z M. ?
Ależ Ty masz pamięć. Forum dzieciowe? Ileż to czasu minęło. Bliźniaki-parka za miesiąc kończą 9 lat No ja po nicku nie poznaję niestety, ale już lecę do Twojego ogródka, może znajdę jakiś trop
Wieloszka dopalaczy zero Kupuj i sadź, masz wielki ogród, dla takiego cudeńka miejsce na pewno znajdziesz.
Nie sądziłam, że się jeszcze dziś tak uśmieję Ściemniona partenogeneza rozłożyła mnie na łopatki!
Aga, fachowiec też kazał szukac robala, ale NIC nie znalazłam, oglądałam je już kilka razy, z każdej strony... Ale co mi szkodzi jutro jeszcze raz obejrzec
Oj mnie też się dzisiaj ckliwie zrobiło na wspomnienie soboty... I człek taki rozdarty tam był na sztuki - bo i pogadac ze wszystkimi chciał i wszystko zobaczyc też... W efekcie i w jednym i drugim temacie czuję się nieusatysfakcjonowana Widoki mogę nadrobic fotkami, a pogaduchy uskuteczniac wirtualnie, ale to przecież nie to samo... Iza! Musimy nadrobic te niedoptrzenia/niedogadania Buziak!
Fotki nie są wysokich lotów, ale daję z dobrodziejstwa inwentarza
Łooo matko! Taki maleńki był??? Jakieś dopalacze mu zapodajesz No i teraz ma wybornie skomponowane towarzystwo na rabacie, a tu taki sam jak palec był
Podoba mi się ten okaz bardzo