Nie, jeszcze nie weszlismy na ten stopień wtajemniczenia ja juz widziałam te drzewa jak Marikeny ogladalam - zachęcał mnie do zakupu, ale trochę przerażona byłam ich rozmiarami, szczególnie się to tyczy ambrowca.
A jeszcze walczę ... ale wiesz jak to jest jak się chodzi jednocześnie do pracy Ale zdjęcia pokaż ... chociaż sobie powzdychamy
Może się lepiej poczuję
Wiesz co ... miałam zamawiać ... ale chyba sobie daruję tulipany większą ilość ... bo jesień zbliża się nieubłaganie ... a ja mam jeszcze dużo pracy z poszerzaniem rabat, przesadzaniem, wsadzę sobie krokusiki, szafirki i tulipany w donicach + oczywiście czosnki
Coś tam wrzucę, tylko nie wiem czy Was drażnić, bo słyszałam, że pod względem pogodowym tydzień fatalny, a tu na szczęście pogoda wymarzona.
Czytałam, że coś Cię dopadło, ale mam nadzieję, że odgoniłaś już to choróbsko?
Ok
Ale ogólnie byłabyś za jednolitymi nasadzeniami - czyli rozchodniki z rozplenicą po całości... bo to podstawa ... resztę mogę dosadzić później ... i zastanowić się nad kolorystyka ... dopasować wszystko ... czosnki gladiator będą przy tujach między donicami a tujami ... w donicy czosnek cameleon i ostrowskiego ... będzie pasowało?