Ola, nie masz pojęcia, jak długo się czyta twój wątek Ty szybciej rabaty tworzyłaś, niż ja czytam Pozdrawiam.
Jeszcze raz sprawdziłam cenę kłączy wypasionych ciemierników.. 35 zł za takie okazy to prawie "za darmo" dawali
jak byłam dzieckiem to mi wmuszali na siłę.. może dzięki temu teraz nie choruję
Hi, hi będzie niespodzianka U mnie grad teraz padaOby nie połamał ciemiernika.
I masz Gosia pożytek z długiego wątku. Łatwo chłopu nie przyjdzie
to zrób prosze zdjęcie korzonka jak bedziesz pikować
Największą zagadkę mam z trawką od Ani (Skandynawia po krzyżacku): Tak wyglądały nasionka, które dostałam Wysiałam tylko kilka nasionek, ma to być duża trawa, ale nie wiem, jaka. Wysiana 17 lutego dziś wygląda tak i się nadaje na rozsadę: Jakby kto wiedział, co to za trawka, to proszę o rozszyfrowanie. Trochę się boję inwazji w ogrodzie, gdyby się okazałą wielka. M się śmieje, że najwyżej widok na sąsiadów zasłoni Chyba w donicy ją zadołuję na początek
zapodajcie jakies zdjecie stipy gotowej do pikowania plis. buziam
Przeszłam się po moim ogródku, tak miałam ochotę rozgrzebać kopczyki róż, wygrabić rabaty i przyciąć uschłe gałązki, ale poczekam do 10 marca, bo mogą być jeszcze przymrozki nocą. Jak jest zimno, to ani roślinkom się nic nie chce, ani nam Za to ogródek parapetowy mnie bardzo cieszy. Dziś będę rozsadzać stipę. Pięknie urosła. Siana 4 lutego, gotowa jest na rozsadę:
Taki nie. Musi być świeży, ząbek pokrój na chlebek, szybko zgryź, zapij mlekiem, aby zapach trochę odpędzić. Czego nie zdziałał antybiotyk u mnie. Kasia, jakie drewniane donice planujesz? Nie jestem w temacie.
U mnie tyle planów było, że to szybko to hm...
wyjadłam cały z ogórków kiszonych
u mnie wrzosy