Kasiulko, dziękuję bardzo za te miłe słowa i za pochwałę mojej fotografii
Jesień już i widać i czuć.Zwłaszcza wieczorami chłodno.
Ale zieleni i kolorów jeszcze mamy sporo. I oby jak najdłużej
Nikandra
Jak ja lubię weekendy a zwłaszcza te słoneczne . Żurawki Forever Purple tylko na zdjęciu są fioletowe. W rzeczywistości nie są takie, bardziej śliwkowo-bordowe ale może jestem daltonistką .
Mam dwie te róże, jedna jest źle posadzona i słabo kwitnie, ale druga ma dobrą miejscówkę, ale kwiatów miała mało. Fakt, że to ubiegłoroczna róża, a dopiero w 3 roku róże pokazują na co je stać. Czekam na tak cudowny efekt jaki Ty osiągnęłaś.
Twoje wejście do domu zawsze prezentuje się bardzo elegancko, aż mi żal że u mnie schody są wąskie i ograniczone barierką.
Dalie masz cudownie ukwiecone, a kącik z trzeciego zdjęcia przepiękny.
Dziękuję, lubię jak ogród jest oświetlony, ale przyznam, że w tym roku mało siedzieliśmy w altanie do ciemnego wieczoru. Teraz szybciej robi się ciemno, a wieczory jeszcze w miarę ciepłe.
Tak szybko robi się ciemno, że w tygodniu zdążę tylko donice podlać Zostają tylko weekendy na dłuższą pracę. Ochłodziło się i praca na działce już nie jest tak przyjemna jak latem A jeszcze tyle pracy przede mną
Moja przepiękna świecznica
Bardzo fajna róża hansted, kwitnie bez przerwy całymi bukietami. Też bardzo zdrowa, godna polecenia. U mnie jest w ogródku bardzo gęsto, właśnie dostałam od koleżanki duży krzak żurawki. Nie mam miejsca, ale może wiosną się znajdzie. Posadziłam do kilku doniczek, zadołuję na zimę. Za miłe słowa dziękuję.
Lato mija bezpowrotnie i szybko, pomimo tego że było upalnie i czasami nie do wytrzymania to szkoda...
Dziękuję Wam, że odwiedzacie mój skromny ogród i pamiętacie
Pozdrawiam serdecznie
...i wrzucę po kilka fotek od czerwca do teraz, czas na mały remanent