Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Wieloszka"

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 10:25, 25 cze 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
Irenkoja również się cieszę, a z tą ślicznością nie przesadzajcie (tutaj amerycki optymizm wymięka)

Nie dość, że śliczna, naturalna, roześmiana, to jeszcze amerycka optymistka Nie za dużo pozytywów, jak na taką jedną małą kobitkę ??? Niesamowicie się cieszę, że Cię poznałam!!! Jestem teraz tak samo zachwycona Tobą, jak Twoim ogrodem

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 10:18, 25 cze 2013

Do góry

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 10:15, 25 cze 2013

Do góry
Wrzucam Ci na pamiątkę z dużym buziakiem

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 10:06, 25 cze 2013

Do góry
Joaska napisał(a)

Ale ja nawożę! dostały biohumusu już kilkakrotnie!, nie wiem może zmienię na magiczna siłe??

A ja miskantów nie nawożę wcale. Rosną bardzo dobrze Czytałam gdzieś, że od nawożenia mogą się pokładać, więc dlatego nie nawożę.
Aspirynki z miskantami - mioooodzio!!!
Moja codzienność - ogród Oli 09:58, 25 cze 2013

Do góry
Wpadam z rewizytą i widzę.... matko jaki dopieszczony ogród!!!! I jaki dojrzały!!! Masz dobrą rękę do strzyżenia roślin - wychodzi Ci to po mistrzowsku No a kanciki bez specjalnego noża - szacun Ja mam nóż, a nie mam kancików Pięknie! będę podglądać nowe rabatki
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 09:40, 25 cze 2013

Do góry
Olu dziękuję Zajrzę do Ciebie w wolnej chwili.

Magda, Julita - w sobotę byliśmy w domu po 22, a w niedzielę impreza imieninowa moich dzieci - między domem a ogrodem biegało kilkanaście 7-10 letnich urwisów Boszsze, nie mogłabym być nauczycielem Za duża odpowiedzialność, a oczy trzeba mieć na łożyskach teleskopowych

Wczoraj próbowałam podczytywać Was w czasie pracy, ale nie dało rady, a po południu z powodu ulewy i wichury wieszał się internet. Są niestety straty i to poważne Przewróciło jedną brzozę, 2 katalpy przygięło prawie do ziemi (rosły u mnie już 3 lata), a dużo innych drzew jest niebezpiecznie poprzekrzywianych M. ratował rano brzozę i katalpy, ale mają tak mokro, że w każdej chwili mogą się przewrócić Najgorsze jest to, że prognozy przewidują ustanie ulewnych deszczy dopiero jutro!
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 09:29, 25 cze 2013

Do góry
Ewa napisał(a)
Czekałam Aguś na Was , ale musiałam pędzić dalej ale cieszę się ,ze Was widzę zadowolonych na zdjęciach

Jak zobaczyłam Cię Ewuniiu na fotkach, to zastanawiałam się, jakim cudem przegapiłam...???? Po czym doczytałam, że musieliście jechać Na szczęście mamy do siebie bliżej niż z Wrocka do W-wy
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 09:25, 25 cze 2013

Do góry
Debra dziękuję za fantastyczną fotkę Miło było poznać kolejną szaloną ogrodniczkę

Joaska, Anula, Ewelinko, Megi, ka1sia, Iza- Konstancja, Anetko, Magnolio nawet nie wiecie jak się cieszę, że w końcu udało mi się Was poznać!!!!!! Zupełnie inaczej zagląda się wirtualnie do ogródka osób, które zna się w realu Spotkanie było absolutnie fantastyczne!!! Tyle pozytywnej ogrodowej energii w jednym miejscu! Tylu fantastycznych ludzi w jednym miejscu!!!
Hania-leida zapytała mnie, czy opłacało nam się jechać kawał drogi, żeby spotkać się na chwilę - bo rzeczywiście te 3 godzinki zleciały nie wiadomo kiedy, jak mrugnięcie okiem Opłacało się i to bardzo!!! Ale też pozostał niedosyt rozmów, widoków (dopiero po zdjęciach innych osób widzę, ile przegapiłam...). Za szybko to wszystko się działo, nie zdążyłam się Wami nacieszyć na zapas Trzeba zorganizować następne spotkanko i nadrobić zaległości

Bardzo mocno buziam Madzię, Marzenkę, Gabisię i Monikę za cudowną podróż Jesteście niesamowite, czas z Wami płynie stanowczo za szybko
Irenko następnym razem nie może Cię zabraknąć Czekam na sygnał ws. roślinek
Moje zmagania ogrodowe 16:57, 24 cze 2013

Do góry
Megi napisał(a)

Ło matko, czyżby Wieloszka wykupiła jakąś żurawkę w Melonie i chce ją od niej wyszarpać?

Megi, dzięki za zdjęcia, rewelacyjne!
Święto Róż w ogrodzie nie tylko bukszpanowym - czerwiec 2013 16:13, 24 cze 2013

Do góry
[img
Ewelinka bokiem
Wieloszka w slicznej fryzurce i Marcinsize=640x480]https://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/39/399027/original.JPG[/img]
Marta i Ania

ciekawa jestem, co Wieloszkę tak zaskoczyło, to musiało byc coś!
Święto Róż w ogrodzie nie tylko bukszpanowym - czerwiec 2013 10:51, 23 cze 2013

Do góry
Pieknie, fajnie zobaczyc Wasze buziae. wieloszka i Marzena to jak siostry blizniaczki.
Święto Róż w ogrodzie nie tylko bukszpanowym - czerwiec 2013 09:29, 23 cze 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Od lewej u góry: Kwiat Holandii, Anula Wn, Noemi
Na dole: Wieloszka, Marzena2007, GabiK

No jest Kwiat Holandii , zupełnie inaczej sobie wyobrażalam...
Święto Róż w ogrodzie nie tylko bukszpanowym - czerwiec 2013 09:00, 23 cze 2013

Do góry
Danusia z rozwianym włosem i busz angielski Po lewej Maragrete

Wieloszka wąchająca róże

Od Prawej: Joaśka, Gaby3003, Ana Art, Koznstancja30, KwiatHolandii, Anula, Noemi, Irenka
Święto Róż w ogrodzie nie tylko bukszpanowym - czerwiec 2013 08:57, 23 cze 2013

Do góry
Od lewej u góry: Kwiat Holandii, Anula Wn, Noemi
Na dole: Wieloszka, Marzena2007, GabiK

Ogród z perspektywą na przyszłość 08:28, 23 cze 2013

Do góry
kwiatholandii napisał(a)
Aga, Gabi, Marzenko, Madziu Dziekuję za świetny weekend i zabawną podróż Co tu dużo mówić. Jesteście po prostu boskie

Aga dziękuje za gościnę jak w pięciogwiazdkowym hotelu ...i za piekne widoki...

Było super Szkoda tylko, że tak daleko od siebie mieszkamy, ale co tam, można poświęcic parę sandałków za TAKIE spotkanie Ogromny buziak dla Ciebie!

Święto Róż w ogrodzie nie tylko bukszpanowym - czerwiec 2013 22:47, 22 cze 2013

Do góry
Danusiu, dziękuję za wspaniałe spotkanie i możliwośc zobaczenia Twojego ogrodu na żywo!!! Jest absolutnie BOSSSKI!!! Zdjęcia nie oddają jego klimatu, niezywkłej atmosfery jaką emanuje!
Wspaniale było zobaczyc w realu osoby znane z forum Bezproblemowo rozpoznawałam osoby, które mają swoje podobizny w zdjęciach profilowych
Dziękuję mojej ukochanej grupie wrocławskiej, za wspólne podróżowanie i niezmordowaną energię
Buziaki dla wszystkich!
Moje najpiękniejsze zdjęcia, nie ze względu na jakośc obrazu, ale ze względu na niezwykłą Osobę Gospodyni i Bohaterki dzisiejszego dnia

DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 11:33, 21 cze 2013

Do góry
No toż ja przecież Twoje żurawki za wzór stawiałam! U mnie do tej pory nie chciały rosnąć, więc specjalista ze mnie żaden Mam nadzieję, ze teraz się poprawią
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 11:25, 21 cze 2013

Do góry
atena35 napisał(a)

Aga ja moje florovitem polewam dosyć często chyba nie przekarmiam?

Tosiu i Ty MNIE o to pytasz???

Joaska napisał(a)
Aga żurawkowe wstawki bardzo wdzięczne i takie ... akurat Jak zwykle zachwycam się Twoim ogrodem i poszczególnymi rabatami ...

Jak widać powyżej większość moich rabat raczej minimalistyczna, mało okazów do zachwytów
Święto Róż w ogrodzie nie tylko bukszpanowym - czerwiec 2013 11:21, 21 cze 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Danusiu Grupa Wrocławska chyba pojawi się na 12-12:30. Wprawdzie zamierzamy po drodze zaliczyć centrum o... Ale liczę że zdązymy
Buziam wszystkich i do zobaczenia w sobotę.
Identyfikatory nie tylko z nickiem ale również nazwą wątku będą bardzo przydatne.

Madżen, mój identyfikator spotkaniowy zaginął!!! I jak mnie bez tego rozpoznacie? Masz jakieś wolne?
Ogród Dominiki 07:55, 21 cze 2013

Do góry
Wieloszka napisał(a)

Robota nie zając Bukszpany też raczej nie uciekną Korzystaj z wakacji!

Tak właśnie. Miłego wypoczynku, ciesz oczy widokami
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies