Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

Loosiuu 00:06, 25 cze 2013

Debra

Marzena2007 napisał(a)

Była sadzona jesienią 2011 roku. Ubiegłej wiosny dwukrotnie została wymroźona w kwietniu i gdy się pozbierała ponownie 19.05... Nie mogła porządnie odbić do końca sezonu.

Pytałem się już o nią i Marzenka napisała, że dała jej lepszej ziemi, bo ona ma samą glinę.
Może Twoja nie kwitnie, bo po prostu ma za słabą glebą..To jest żarłoczna roślina i lubi gleby podmokłe i bardzo żyzne Ja kupiłem w tym roku sadzonkę i specjalnie dla niej pojadę po obornik
Wieloszka 10:06, 25 cze 2013

Joaska napisał(a)

Ale ja nawożę! dostały biohumusu już kilkakrotnie!, nie wiem może zmienię na magiczna siłe??

A ja miskantów nie nawożę wcale. Rosną bardzo dobrze Czytałam gdzieś, że od nawożenia mogą się pokładać, więc dlatego nie nawożę.
Aspirynki z miskantami - mioooodzio!!!
Wieloszka 10:15, 25 cze 2013

Wrzucam Ci na pamiątkę z dużym buziakiem

Wieloszka 10:18, 25 cze 2013

leon60 10:25, 25 cze 2013

Witam śliczną dziewczynę ogród przepiękny! wzór do naśladawania!
Obiecuję zagladać na bierząco
Buziaki i miłego dnia
Mala_Mi 10:47, 25 cze 2013

I znów foty ze spotkania.... znów mnie się robi smutno..... tęskno i wogóle.. i dlaczego ten Wrocław tak daleko..... nie dość że najbardziej zgrana grupa to Dolnośląska to jeszcze same laski...
No i wszytko jasne.... nie pasuję do Was Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

I też miskantów nie nawożę, nie podlewam, nic nie robię z nimi..... ścinam wiosną...... bom leń....

Grzeje słonko???????

Spieszyłam sie do basenu, a tu pogoda do d...... i w nocy burze.... spałam w łazience, tak pies fiksował ze strachu..... dobra nie spalam, siedziałam otulona kołdrą..... a mój 45 kilogramowy potwór leżał mi na kolanach.... i nie wiedział jak ma się jeszcze wtulić we mnie, aby mniej się bać....

Do końca tygodnia w nocy burze.. ja się załamię...... odpoczywaj za mnie
Madzenka 17:54, 25 cze 2013

Debra napisał(a)

Piękna kępa, czy to kasztanowcolistna, bo listków nie widać dokładnie, ale chyba tak.
Jak długo rosnie - moja drugi rok, nawet nie ma zamiaru kwitnąć.

Debro to rodgersja kasztanowscolista, sadzona jesienią 2011, w ubiegłym roku nie kwitła bo wiosną dwukrotnie wymarzła...
Madzenka 17:55, 25 cze 2013

asc napisał(a)
I znów foty ze spotkania.... znów mnie się robi smutno..... tęskno i wogóle.. i dlaczego ten Wrocław tak daleko..... nie dość że najbardziej zgrana grupa to Dolnośląska to jeszcze same laski...
No i wszytko jasne.... nie pasuję do Was Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

I też miskantów nie nawożę, nie podlewam, nic nie robię z nimi..... ścinam wiosną...... bom leń....

Grzeje słonko???????

Spieszyłam sie do basenu, a tu pogoda do d...... i w nocy burze.... spałam w łazience, tak pies fiksował ze strachu..... dobra nie spalam, siedziałam otulona kołdrą..... a mój 45 kilogramowy potwór leżał mi na kolanach.... i nie wiedział jak ma się jeszcze wtulić we mnie, aby mniej się bać....

Do końca tygodnia w nocy burze.. ja się załamię...... odpoczywaj za mnie

Aniu wyściskam Cię u Ainki i utulam w żalu. Taka wstrętna pogoda tylko do końca tygodnia
Madzenka 17:56, 25 cze 2013

leon60 napisał(a)
Witam śliczną dziewczynę ogród przepiękny! wzór do naśladawania!
Obiecuję zagladać na bierząco
Buziaki i miłego dnia

Witam i zapraszam serdecznie Dziewczyna to bardziej moja córka 20-latka ja już mam kilka krzyżyków na plecach i bliżej piątego
Madzenka 18:00, 25 cze 2013

Wieloszka napisał(a)
Wrzucam Ci na pamiątkę z dużym buziakiem ]

Welki buziak dla Ciebie i Twojego osobistego Ogrodnika Pierwszy raz w życiu tak przyjemnie podróż do Warszawy spędziłam i nawet nie zaliczyłam choroby lokomocyjnej M twierdzi, że z powodu trajlowania zapomniałam że cierpię na nią Coś w tym jest