Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Anna i Ogród 07:22, 24 sty 2017

Do góry
MirellaB napisał(a)
Podziwiam Cię za tą chęć wysiewów i jestem ciekawa efektów.
Wiesz, że ja nic nie wysiewam, ale mój synuś już sporo nasion kupił

Edit. Kiedy powiesisz zimowy wianek?

Tak wiem że nie siejesz w tym roku. Szkoda ale rozumiem. Ja wysiewam tylko warzywniak tzn. pomidory. Reszta raczej od razu do gruntu.

Wianek powinien już wisieć. Może w tym tygodniu to uczynię
Anna i Ogród 06:00, 24 sty 2017

Do góry
Podziwiam Cię za tą chęć wysiewów i jestem ciekawa efektów.
Wiesz, że ja nic nie wysiewam, ale mój synuś już sporo nasion kupił

Edit. Kiedy powiesisz zimowy wianek?
Ranczo Szmaragdowa Dolina 20:00, 23 sty 2017

Do góry
Wczorajsze słoneczne więc pewnie do nich wrócę, ale dzisiejsze cudne
wianek mi oszroniło

pożegnanie tulipanów

Ogród Mirelli 18:24, 23 sty 2017

Do góry
Ania ciekawa byłam Twojej opinii - dziękuję. Twój wianek z pomponów też jest super
Stroiki i wianki różne nie tylko świąteczne 18:01, 23 sty 2017

Do góry
Zimowy wianek z włóczki pomponiastej

Stroiki i wianki różne nie tylko świąteczne 17:59, 23 sty 2017

Do góry
Zimowy wianek w szaliku

Ogród Mirelli 17:36, 23 sty 2017

Do góry
Wianek z włóczki pomponiastej

Ogród Mirelli 17:34, 23 sty 2017

Do góry
Zimowe wiankowanie zakończone.

Wianek w szaliku

Ogródek Hanusi - jeszcze jeden sezon 2016 22:52, 22 sty 2017

Do góry
ależ słodziak z niego :-* rączki jak rogaliki mmmmm-do schrupania :-*
Iza ostatnio jakoś nie mam czasu tu zajżeć,na raty wszystko robię,Leona dla Hani juz skończyłam,teraz się biorę za wianek dla krasnalki do komunii i takie tam dodatki,a jeszcze Nata zaprotestowała że ona tez by chciała wianek i tak siedzę w tych wstążkach musze teraz bo potem zacznie się ogród i nie dotknę atłasu bo się pozaciąga
buziaki dla wszystkich Kochani :-*

Po mojemu. Ogród subiektywnie świadomy. 09:59, 22 sty 2017

Do góry
Mary - co za zmiana Kiedy zakładałam nowy wątek, zastanawiałam się nad zmianą nicku, ale zrezygnowałam.
Moje Centrum nigdy nie jest zamknięte i zawsze jest pełne ludzi. Bardzo lubię myśl, że zawsze mogę tam zajrzeć. Tym razem oprócz kolorów dla Babci, kupiłam też kwiaty na wianek. Za miesiąc może być już całkiem wiosennie, więc warto być przygotowanym

Madzen - o tym, co na tegorocznych paryskich targach, czytam w internetach Aż tak dobrze nie mam, by "dotknąć" tego legendarnego wydarzenia. Nie cierpię jednak z tego powodu, bo od kilku lat wystawcy się powtarzają, towar tak samo zachwyca, a zdjęcia w sieci i tak są lepszej jakości niż oglądanie stoisk w tłumie i zmęczeniu. Mimo wszystko 'Paris is always a good idea', więc zapewne i w tym roku powdycham jego tenisowe powietrze Paryż i Rzym to moje ulubione europejskie stolice.

Sebek - wiesz, że mam hopla, więc śledzę, co w trawie piszczy
A wiadomość, której nie odczytałeś nie zwierała nic szczególnego - ot, fotka z hotelowego okna.

Margo - miło Cię widzieć. Jeśli będę miała jakieś sensowne wnętrzarskie przemyślenia, na pewno się nimi podzielę, choć to forum ogrodnicze
Ogród Mirelli 21:14, 17 sty 2017

Do góry
Ania walonki fajnie - przypomniałaś mi o nich
Mam nadzieję, że sobie krzywdy nie zrobiłaś. Takie poślizgnięcia są bardzo niebezpieczne i zdradliwe. Niby nic od razu nie boli, a później się ujawnia.

Bałwanki mini tej zimy górą hi hi

Aniu w CO już ozdoby wielkanocne, więc wianki tylko kupiłam. Z ozdób jeszcze nic, ale się rozglądam

Widziałam wianek Doni - fajnie wyszedł

Madżenko nie sądziłam, że tak polubię wiankowanie
Szkoda, że bliżej nie mieszkam, bo bym lubiła z Wami na zakupy jeździć. Kupować to ja uwielbiam, a Kubuś ma zakupy we krwi po mnie Wczoraj uparł się na czerwony mech, ale ostatecznie wymienił go na inne zachcianki

Ewa piękne

Agdula hiacynt dla mojej mamy. Do domu nic jeszcze nie kupuję, ale w biurze już mam żonkile

Ogród Mirelli 20:47, 17 sty 2017

Do góry
Morelki Wielkanoc dopiero za równe 3 miesiace Najpierw zrób wianek wiosenny a dopiero potem wielkanocny

Ja tez dzisija w centrum ogrodniczym kaskę wydałam ale na ciemierniki
Zakątek z fioletową ławeczką 15:54, 17 sty 2017

Do góry
JoannA napisał(a)
Wianek wyszedł śliczny, ale ja się zachwyciłam zimą w ogrodzie. Widoki masz Doniu jak w bajce.
Buziaki

Joasiu, dziękuję Mi też podoba się taki zimowy ogród, tak wtedy jest czysto W niedzielę wieczorem wybraliśmy się na spacer i tak jakby czas się zatrzymał, taka cisza było i tak spokojnie
Zakątek z fioletową ławeczką 15:51, 17 sty 2017

Do góry
olga80 napisał(a)

piękny ten wianek ja to mam dwie lewe do takich robótek

Olga, to moje pierwsze szycie na maszynie Ja tez tak myślałam, że nie będę umiała szyć, a jednak jakoś sobie poradziłam. Na święta dekoracje szyłam sobie ręcznie
Zakątek z fioletową ławeczką 15:48, 17 sty 2017

Do góry
Dominika11 napisał(a)
wow - piękny wianek

Dziękuję Dominiko
Zakątek z fioletową ławeczką 15:46, 17 sty 2017

Do góry
MirellaB napisał(a)
Bardzo ładnie wianek się prezentuje

Dziękuję zrobiłam następne dwa, bo na trzeci zabrakło mi wypełnienia. Czekam jak mi przyślą
Zakątek z fioletową ławeczką 22:53, 16 sty 2017

Do góry
Wianek wyszedł śliczny, ale ja się zachwyciłam zimą w ogrodzie. Widoki masz Doniu jak w bajce.
Buziaki
Ogród Mirelli 21:14, 16 sty 2017

Do góry
MirellaB napisał(a)
Skrzyneczka bardzo mi się spodobała

Nic dziwnego,że ci się spodobała.Jest śliczna.!Podkłady też fajowe.Ja też na święta robiłam i bombki de kupażem Ja też już po mału już myślę o jajkach ,że trzeba też za 2 tygodnie czas zaczynać robić.I wianek tez zrobię.
Ogród zimowy piękny.Trawy w śniegu cudne
Pod Biało-Niebieską Chmurką ogród Basilikum 19:45, 16 sty 2017

Do góry
Mirelko takie malo kolorowe ale wlasnie tak teraz w ogrodzie wyglada. Troche koloru na wrzosach zostalo i pare owocow dzikiej rozy.

A co do dzikiej rozy to mialam troche owockow na serduszku robiacym za wianek Kolo drzwi i maly bukiecik na stoliku przed wejsciem i wyobrazcie sobie, ze ptaki obzarly.na pwno te owoce nie opadly, bo przeciez lezaly na ziemi a nie ma ich nigdzie, tylko jeden kawalek ogryziony znalazlam.
Ja nie wiem co te ptaki sobie mysla, zeby mi dekoracje objadac hihih, przeciez im do karmnika daje jedzonko i roztawialm slonecznik na poletku. No i dzikie rze Maja tez w ogrodzie ale nie te spod drzwi musze objesc rozrabiaki
Ogród Mirelli 19:28, 16 sty 2017

Do góry
Angelika śniegu tyle co u Ciebie, a trawy starałam się wiązać na tych samych wysokościach
Zakupy w Jucce zawsze zaliczam do udanych. Tam można majątek zostawić. Byłaś kiedyś w tym centrum?

Beatka tak to wszystko stipa. Mi też się bardzo podoba falująca na wietrze, ale powiązana też fajnie wygląda. Ta, która nie jest związana teraz pod śniegiem leży, a związane stipowe snopki z śniegiem ładnie się prezentują
Ja dzisiaj też miałam radochę ze śniegu - jak dziecko
Dekoracje świąteczne składam na końcu stycznia. Jeszcze cieszymy się choinką

Ania polubiłam wiankowanie. Na wielkanocne jeszcze nie mam pomysłu, ale baza już jest

Iza bałwanek w wersji mini, bo śnieg super puszysty i nie chciał się kleić. Trudno było ulepić nawet tego małego.
Na wianki wielkanocne jeszcze trochę czasu, chociaż w CO już dekoracji jest sporo. Narazie jeszcze muszę dokończyć tzn.przyozdobić wianek zimowy
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies