Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Zakątek z fioletową ławeczką 15:54, 17 sty 2017

Do góry
JoannA napisał(a)
Wianek wyszedł śliczny, ale ja się zachwyciłam zimą w ogrodzie. Widoki masz Doniu jak w bajce.
Buziaki

Joasiu, dziękuję Mi też podoba się taki zimowy ogród, tak wtedy jest czysto W niedzielę wieczorem wybraliśmy się na spacer i tak jakby czas się zatrzymał, taka cisza było i tak spokojnie
Zakątek z fioletową ławeczką 15:51, 17 sty 2017

Do góry
olga80 napisał(a)

piękny ten wianek ja to mam dwie lewe do takich robótek

Olga, to moje pierwsze szycie na maszynie Ja tez tak myślałam, że nie będę umiała szyć, a jednak jakoś sobie poradziłam. Na święta dekoracje szyłam sobie ręcznie
Zakątek z fioletową ławeczką 15:48, 17 sty 2017

Do góry
Dominika11 napisał(a)
wow - piękny wianek

Dziękuję Dominiko
Zakątek z fioletową ławeczką 15:46, 17 sty 2017

Do góry
MirellaB napisał(a)
Bardzo ładnie wianek się prezentuje

Dziękuję zrobiłam następne dwa, bo na trzeci zabrakło mi wypełnienia. Czekam jak mi przyślą
Zakątek z fioletową ławeczką 22:53, 16 sty 2017

Do góry
Wianek wyszedł śliczny, ale ja się zachwyciłam zimą w ogrodzie. Widoki masz Doniu jak w bajce.
Buziaki
Ogród Mirelli 21:14, 16 sty 2017

Do góry
MirellaB napisał(a)
Skrzyneczka bardzo mi się spodobała

Nic dziwnego,że ci się spodobała.Jest śliczna.!Podkłady też fajowe.Ja też na święta robiłam i bombki de kupażem Ja też już po mału już myślę o jajkach ,że trzeba też za 2 tygodnie czas zaczynać robić.I wianek tez zrobię.
Ogród zimowy piękny.Trawy w śniegu cudne
Pod Biało-Niebieską Chmurką ogród Basilikum 19:45, 16 sty 2017

Do góry
Mirelko takie malo kolorowe ale wlasnie tak teraz w ogrodzie wyglada. Troche koloru na wrzosach zostalo i pare owocow dzikiej rozy.

A co do dzikiej rozy to mialam troche owockow na serduszku robiacym za wianek Kolo drzwi i maly bukiecik na stoliku przed wejsciem i wyobrazcie sobie, ze ptaki obzarly.na pwno te owoce nie opadly, bo przeciez lezaly na ziemi a nie ma ich nigdzie, tylko jeden kawalek ogryziony znalazlam.
Ja nie wiem co te ptaki sobie mysla, zeby mi dekoracje objadac hihih, przeciez im do karmnika daje jedzonko i roztawialm slonecznik na poletku. No i dzikie rze Maja tez w ogrodzie ale nie te spod drzwi musze objesc rozrabiaki
Ogród Mirelli 19:28, 16 sty 2017

Do góry
Angelika śniegu tyle co u Ciebie, a trawy starałam się wiązać na tych samych wysokościach
Zakupy w Jucce zawsze zaliczam do udanych. Tam można majątek zostawić. Byłaś kiedyś w tym centrum?

Beatka tak to wszystko stipa. Mi też się bardzo podoba falująca na wietrze, ale powiązana też fajnie wygląda. Ta, która nie jest związana teraz pod śniegiem leży, a związane stipowe snopki z śniegiem ładnie się prezentują
Ja dzisiaj też miałam radochę ze śniegu - jak dziecko
Dekoracje świąteczne składam na końcu stycznia. Jeszcze cieszymy się choinką

Ania polubiłam wiankowanie. Na wielkanocne jeszcze nie mam pomysłu, ale baza już jest

Iza bałwanek w wersji mini, bo śnieg super puszysty i nie chciał się kleić. Trudno było ulepić nawet tego małego.
Na wianki wielkanocne jeszcze trochę czasu, chociaż w CO już dekoracji jest sporo. Narazie jeszcze muszę dokończyć tzn.przyozdobić wianek zimowy
Zakątek z fioletową ławeczką 16:51, 15 sty 2017

Do góry
Donia72 napisał(a)
W poniedziałek oddam mamie maszynę Wianek mam na razie jeden, reszta w trakcie

piękny ten wianek ja to mam dwie lewe do takich robótek
Zakątek z fioletową ławeczką 14:58, 15 sty 2017

Do góry
wow - piękny wianek
Zakątek z fioletową ławeczką 14:27, 15 sty 2017

Do góry
Donia72 napisał(a)

Świetne wianki
Zakątek z fioletową ławeczką 13:13, 15 sty 2017

Do góry
Bardzo ładnie wianek się prezentuje
Anna i Ogród 11:55, 15 sty 2017

Do góry
MirellaB napisał(a)
Znalazłam wianek świąteczny w sweterku. Ile cm szaliki na wianek musiałaś wydziergać? Jaki duży jest ten wianek?

Obojętnie jaki zrobisz wianek zmierz jego zewnętrzną część i mniej więcej taki długi musisz zrobić. Mniej więcej bo wełna się rozciąga i można to sprawdzać przykładając na bieżąco. Mi wyszło około 60 cm.
Anna i Ogród 11:52, 15 sty 2017

Do góry
MirellaB napisał(a)
Ja już się przeprowadzałam 7 razy, a w ciągu ostatnich 12 lat 4 razy. Kto wie może znowu eM zechce się budować i zmienimy miejsce. W każdym razie zmiana miejsca zamieszkania podobnie jak Twojemu wujowi na bezsenność nie pomogła.

Ciekawa jestem Twoich pomidorów z własnego wysiewu. Podziwiam wszystkich, którzy w wysiewy się bawią. Ja w tym roku chyba nawet stipy nie będę wysiewała. Zastanawiam się jedynie nad smagliczką

Szukam Twojego wianka z pomponów. Pamiętasz na jakiej był stronie pokazany?
Edit. Znalazłam str.370 Przyozdobisz go jeszcze?

Stipy nie wysiewam bo po ostatnim sezonie mam jej dosyć Zdenerwowała mnie.

Stwierdziłam że skoro poradziłam sobie z jej pikowaniem to pomidory powinny być łatwiejsze. Tym bardziej że eM też chce je mieć więc mogę liczyć na jego pomoc przy nich by się udały. Rano kombinowaliśmy jak ewentualnie zrobić foliak.

Wianek przyozdobię jeszcze dużą jasną kokardą. Muszę go w końcu powiesić bo zima się skończy i będzie faux pas
Anna i Ogród 02:00, 15 sty 2017

Do góry
Znalazłam wianek świąteczny w sweterku. Ile cm szaliki na wianek musiałaś wydziergać? Jaki duży jest ten wianek?
Stroiki i wianki różne nie tylko świąteczne 21:55, 12 sty 2017

Do góry
Taki wianek sobie sama uszyłam

Moje choineczki

Ogród Mirelli 14:16, 12 sty 2017

Do góry
Iza wianek coś jeszcze będzie miał doczepione
Karmniczek jest super, dużo ptaszków, miło przez okno kuchenne się obserwuje

Ania zimowy wianek z bałwankiem do przedszkola dzisiaj zawiozłam i powiesiłyśmy z Panią wychowawczynią jako ozdobę na drzwi.
Ooooo polar ecru w gwiazdki na zimowy wianek super. Jeszcze tej zimy zrobisz ten wianek? Ciekawa jestem jak będziesz rulon zakładać na wianek? Ja wianek przecięłam, naciągnęłam zeszyty wełniany rulon, styropian skleiłam, a rulon zaszyłam
Kilka fajnych wełnianych swetrów i szali, które miałam odłożone do wydania zostawiłam właśnie z myślą o przyszłych zimowych wiankach
Karmnik super, Kubuś obserwuje ptaszki - ja również

Angelika nie wiem jeszcze co przywieszę jako ozdobę, ale będzie to ręczna robótka

Anna_t zastanawiam się nad połączeniem tych rabat. Czekam na odpowiedni moment, żeby eMowi powiedzieć i obdyskutować

Ania Makao_J dziękuję

Ania AnnaCh dziękuję

Karola koniecznie wystaw karmnik.
My nie mieliśmy i kupiliśmy taki mały w Leroy'u za 15,00 zł - wróbelki i sikorki się w nim mieszczą, a sroki jedzą z miseczki
Ogród Mirelli 13:01, 12 sty 2017

Do góry
O! Ale super wyszedł pomponiasty wianek i przypomniałaś mi, że mój karminik pusty stoi a karma w piwnicy...karygodne!

Karmnik śliczny nie dziwne, że jak jedzonko wypasione to i ptaśki chętnie zaglądają
Ogród Mirelli 11:10, 12 sty 2017

Do góry
Mirelka, bardzo mi się podoba ten wianek Kubusiowy do przedszkola też
Buziaki dla Was
Zakątek z fioletową ławeczką 20:24, 11 sty 2017

Do góry

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies