Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Po mojemu. Ogród subiektywnie świadomy.

Po mojemu. Ogród subiektywnie świadomy.

Zielona 18:16, 20 sty 2017

Kasiek napisał(a)
Dlatego tak bardzo lubie zime i jej koronki...

Zima koronki już zrzuciła, więc dla Ciebie - wiosna z dzisiejszego wypadu po kwiatki dla Babci

Kasiek 18:30, 20 sty 2017

Dziekuje
Zielona 18:55, 20 sty 2017

Off topic.

Wiecie, co poza ogrodami kręci mnie bardziej
Dzisiaj zaczęły się w Paryżu Targi Maison&Objet. Przebieram nogami w oczekiwaniu na to, co przyniosą.
W ogrodzie topniejący śnieg i... topniejący śnieg.
Zmykam zatem do swoich wnętrzarskich fiksacji
Mary 21:28, 20 sty 2017

Piękne zimowe fotki. Każda odsłona ma swój urok. Choć wolałabym, żebyś już wiosenne fotki mogła pokazywać.
Widzę, że ulubiona przeze mnie paprotka nadal wygląda u Ciebie świetnie. Bardzo się cieszę, że ją pokazujesz.
Twoje centrum ogrodnicze działa jak widzę na 100%. Moje zamknięte do końca lutego...

Madzenka 22:36, 20 sty 2017

Czekam zatem na relacje z targów

Zakupy dla Babci poczynione? Takie uginające sie pod doniczkami lady ciesza mnie bardzo
Sebek 22:37, 20 sty 2017

Targi wnętrzarskie powiadasz?
Zmieniałem telefon i nie miałem vibera na nim do tej pory - nic nie dostałem A bardzo mnie ciekawi co tam mogło być
Margo 17:31, 21 sty 2017

Przepiękna trzecia odsłona zimy u Ciebie, normalnie jak w bajce
Też ciekawa jestem Twojej relacji z targów
Zielona 09:59, 22 sty 2017

Mary - co za zmiana Kiedy zakładałam nowy wątek, zastanawiałam się nad zmianą nicku, ale zrezygnowałam.
Moje Centrum nigdy nie jest zamknięte i zawsze jest pełne ludzi. Bardzo lubię myśl, że zawsze mogę tam zajrzeć. Tym razem oprócz kolorów dla Babci, kupiłam też kwiaty na wianek. Za miesiąc może być już całkiem wiosennie, więc warto być przygotowanym

Madzen - o tym, co na tegorocznych paryskich targach, czytam w internetach Aż tak dobrze nie mam, by "dotknąć" tego legendarnego wydarzenia. Nie cierpię jednak z tego powodu, bo od kilku lat wystawcy się powtarzają, towar tak samo zachwyca, a zdjęcia w sieci i tak są lepszej jakości niż oglądanie stoisk w tłumie i zmęczeniu. Mimo wszystko 'Paris is always a good idea', więc zapewne i w tym roku powdycham jego tenisowe powietrze Paryż i Rzym to moje ulubione europejskie stolice.

Sebek - wiesz, że mam hopla, więc śledzę, co w trawie piszczy
A wiadomość, której nie odczytałeś nie zwierała nic szczególnego - ot, fotka z hotelowego okna.

Margo - miło Cię widzieć. Jeśli będę miała jakieś sensowne wnętrzarskie przemyślenia, na pewno się nimi podzielę, choć to forum ogrodnicze
Zielona 10:00, 22 sty 2017

...długo przymierzałam się do pomysłu wnętrzarskich wywnętrzeń w bardziej odpowiednim miejscu.

Choć zarejestrowałam się w ubiegłym roku, to w tym postanowiłam nieśmiało się aktywować. Obiecałam Wam, że dam znać, więc:

zamieszkałam tu:
https://www.instagram.com/home.and.garden.by.marta/
pestka56 11:41, 22 sty 2017

Marto, czy masz może także tablicę na Pintereście? Ja go wolę jakoś od Instagramu
Wnętrza to także mój "konik"