Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Mirelli

Ogród Mirelli

Iwk4 16:12, 17 sty 2017

Mirelko, podobno róże zamowilas?
MirellaB 19:34, 17 sty 2017

Mirka Witaj Mirko Zmian dokonaliśmy bardzo dużo, ale najbardziej cieszy mnie wspomniana przez Ciebie rabata schodowa niegdyś z kamieniami - została cała zrobiona od nowa
Na ten rok mam do zrobienia rabatę kuchenną w przedogródku, ale na niej tylko drobne zmiany

Iwonka jeszcze róż nie zamówiłam, ale już się zdecydowałam na 100% jakie kupuję
19:42, 17 sty 2017
U nas też jeszcze dekoracje świąteczne cieszą oczy
Wianka z polaru jeszcze nie zrobiłam.Musze się zmotywować i zabrać za niego.

Śniegu też napadało jak i u Ciebie.Wczoraj odśnieżałam sporawy podjazd,ubrałam się jak na Syberię,walonki,czapka uszatka,rękawice iście tęgomrozowe,ledwo mogłam się ruszać A na koniec jeszcze wywinęłam orła,pod śniegiem była warstwa lodu a ja myślałam,że lód nie pokona moich walonek.Potem chodziłam już bardzo ostrożnie.
Bałwanka mini też lepiłyśmy,dostał pojazd w postaci sanek też mini i obowiązkowo miotełkę Ma aż...15 cm

Widzę,że powoli robisz plany na dekoracje wiosenno-wielkanocne.I będzie wiankowanie

Psinki śliczne,podrap je ode mnie za uchem.
Madzenka 20:47, 17 sty 2017

Morelki Wielkanoc dopiero za równe 3 miesiace Najpierw zrób wianek wiosenny a dopiero potem wielkanocny

Ja tez dzisija w centrum ogrodniczym kaskę wydałam ale na ciemierniki
frezja 21:11, 17 sty 2017

MirellaB napisał(a)

[b]Iwonka
jeszcze róż nie zamówiłam, ale już się zdecydowałam na 100% jakie kupuję

Ciekawa jestem,jakie wybrałaś.
AGDULA 21:13, 17 sty 2017

MirellaB napisał(a)
Skrzyneczka, mech, hiacynt, nasiona dla Kuby

o lala to już wiosna idzie muszę też pomału hiacynty zacząć kupować
MirellaB 21:14, 17 sty 2017

Ania walonki fajnie - przypomniałaś mi o nich
Mam nadzieję, że sobie krzywdy nie zrobiłaś. Takie poślizgnięcia są bardzo niebezpieczne i zdradliwe. Niby nic od razu nie boli, a później się ujawnia.

Bałwanki mini tej zimy górą hi hi

Aniu w CO już ozdoby wielkanocne, więc wianki tylko kupiłam. Z ozdób jeszcze nic, ale się rozglądam

Widziałam wianek Doni - fajnie wyszedł

Madżenko nie sądziłam, że tak polubię wiankowanie
Szkoda, że bliżej nie mieszkam, bo bym lubiła z Wami na zakupy jeździć. Kupować to ja uwielbiam, a Kubuś ma zakupy we krwi po mnie Wczoraj uparł się na czerwony mech, ale ostatecznie wymienił go na inne zachcianki

Ewa piękne

Agdula hiacynt dla mojej mamy. Do domu nic jeszcze nie kupuję, ale w biurze już mam żonkile

MirellaB 21:27, 17 sty 2017

Nareszcie wybrałam róże
Tym, którzy uczestniczyli w temacie róż dziękuję za cierpliwość, pomoc i podpowiedzi

Wybrałam:
- Romina
- Ascot
- Novalis
jolanka 22:04, 17 sty 2017

MirellaB napisał(a)
Nareszcie wybrałam róże
Tym, którzy uczestniczyli w temacie róż dziękuję za cierpliwość, pomoc i podpowiedzi

Wybrałam:
- Romina
- Ascot
- Novalis

Romine widzialam kwitnącą w szkółce w ilości hmm tak ok. 50 krzaków Ale byl widok
Tylko 3 Mirelka, popraw sie
MirellaB 22:10, 17 sty 2017

Jolu ja już nie mam miejsca w ogrodzie niestety na więcej
Romina podobała się Tobie?