Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "malkul"

Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku 09:03, 20 kwi 2015

Do góry
melduję że red baron ruszył
Moja codzienność - ogród Oli 19:28, 19 kwi 2015

Do góry
CUDOWNE DONICE
Ogród do kwadratu 19:26, 19 kwi 2015

Do góry
Ale już busz u ciebie
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 19:24, 19 kwi 2015

Do góry
malkul napisał(a)
to Allium giganteum. czosnek olbrzymi. -opisane masz nazwy przeca

żródło Związek szkołkarzy polskich tez podaje : "Łukowato wygięte liście zaczynają zasychać już w trakcie kwitnienia, dlatego czosnki ozdobne najlepiej sadzić w towarzystwie bylin, które szybko zasłonią zanikające liście"
http://www.zszp.pl/?id=207&rco=Allium%20giganteum&lang=1
te, Kokoszka, święte słowa, ale zwróć uwage na "zaczynają zasychać już w trakcie kwitnienia" a im jeszcze kawałek by zakwitnąć, ot niuans, ale mnie zastanowił
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 19:23, 19 kwi 2015

Do góry
pięknie się te prace posuwają
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 19:20, 19 kwi 2015

Do góry
siakowa napisał(a)

Tydzien wolnego
W nocy spimy i snimy o ogrodzie
Jemy na tarasie i jedną ręką pokazujemy co gdzie zasadzić
Na inne czynnosci za zimno w ogrodku

skądś to znam
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 14:19, 19 kwi 2015

Do góry
malkul napisał(a)
świetne te kosteczki cisowe

Jak na razie jestem zadowolona z tej odmiany, ładnie się zagęszcza po cięciu i nie choruje.

Pozdrawiam piękności Ty moje
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 23:46, 18 kwi 2015

Do góry
malkul napisał(a)
rzut z góry

se drona kup
Mój kawałek planety 23:13, 18 kwi 2015

Do góry
malkul napisał(a)
w tej masie KF da piękny efekt, on szybko przyrasta będziesz z niego zadowolona jest cudny

az przebieram odnóżami w oczekiwaniu
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 22:49, 18 kwi 2015

Do góry
malkul napisał(a)
czosnki z dziś:

Krzysztofa

Gośka te Twoje Krzyśki w ub roku też były takie duże (zdaje się, ze to był ich pierwszy sezon u Ciebie tak ? )??
Moje nierówne, jedne spore ale nie takie jak te Twoje a drugie jeszcze mniejsze. Być może wsadziłam je ze głęboko ? kurcze
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 22:13, 18 kwi 2015

Do góry
malkul napisał(a)

uwierz mi że była czarna tu foto jak już przekwita wtedy na biało

bosskie te selssserie, chyba się skuszę
To tu... 21:08, 18 kwi 2015

Do góry
malkul napisał(a)
o matyko ale masz stipę! ja mam ze dwa kłoski na swoej sianej;(

Chyba musze pokazać Wam tę najbardziej lichą kępkę żeby nie było, że same takie wypasy mam...
Pomocy! Jak mądrze zaplanować kawałek ziemi o długości 32m? 20:48, 18 kwi 2015

Do góry
Madzenka napisał(a)
Megi witaj
Na pewno priorytetem jest zielń przy siatce czyli tło ogrodu, potem drzewa , potem reszta. Dziewczyny dobrze radzą, najpierw plan ogrodu a potem działaj
Łuki w Ptwoim ogrodzie byłyby piekne. Byłas w ogrodzie Any Art? To ogród zaprojektowany prze Szefową a doskonalony prze Ane. Zajrzyj do Zielonej i Syli. Nowoczesne ogrody to Malkul,Magdy70, Jagody, Oli Lew. Jest tak wiele pieknych ogrodow na forum, ze az trudno je wymienic. Obserwuj kto jest aktywny na forum (liczba postow) i podczytuj te ogrody.
Czytaj te watki, oglądaj zdjecia a za chwilę wszystko bedziesz wiedziła i bedziesz miała wizje swojego ogrodu.
Pozdrawiam i zycze wytrwałości, za kilka lat będziesz miała cudowny ogród. pamietaj nie od razu Warszawę zbudowano tak mawia moja mama

Witaj, dziękuję za odzew i wskazówki, zaraz podejrzę te ogrody, które wymieniłaś (jak mi komp nie panie od rana siedzę). A dokładnie o jakich łukach myślisz? ) Wiem już, że tło najważniejsze, ale nie wiem czy robić takie samo jak mam po drugiej stronie (thuje smaragd) czy inne, najgorzej zacząć
Pozdrawiam i zapraszam częściej
Pomocy! Jak mądrze zaplanować kawałek ziemi o długości 32m? 19:50, 18 kwi 2015

Do góry
Megi witaj
Na pewno priorytetem jest zielń przy siatce czyli tło ogrodu, potem drzewa , potem reszta. Dziewczyny dobrze radzą, najpierw plan ogrodu a potem działaj
Łuki w Ptwoim ogrodzie byłyby piekne. Byłas w ogrodzie Any Art? To ogród zaprojektowany prze Szefową a doskonalony prze Ane. Zajrzyj do Zielonej i Syli. Nowoczesne ogrody to Malkul,Magdy70, Jagody, Oli Lew. Jest tak wiele pieknych ogrodow na forum, ze az trudno je wymienic. Obserwuj kto jest aktywny na forum (liczba postow) i podczytuj te ogrody.
Czytaj te watki, oglądaj zdjecia a za chwilę wszystko bedziesz wiedziła i bedziesz miała wizje swojego ogrodu.
Pozdrawiam i zycze wytrwałości, za kilka lat będziesz miała cudowny ogród. pamietaj nie od razu Warszawę zbudowano tak mawia moja mama
Marzenia i plany vs. rzeczywistość 19:05, 18 kwi 2015

Do góry
Rękawiczki dla Reni - juz dziś ubrudzone

Drugie takie same jak twoje

Gosia-malkul, zdjęć The Beatles nie mam.... zapomniałam...jakieś z daleka tylko... oczy musisz wysilić

Ogród pełen złudzeń i niespodzianek 17:26, 18 kwi 2015

Do góry
malkul napisał(a)
Kasiu a jak sie miewa twój grab bonsai?

Powoli budzi sie do życia ...

Lawendowy zawrót głowy 17:02, 18 kwi 2015

Do góry
malkul napisał(a)
u nas też cimo +4 stopnie. ale młodą uspałam i ruszam w garden

Ja siedze i pije kawe od trzech godzin pod kocem zimno mi .....
Moja działka na Dębowym Lesie 12:58, 18 kwi 2015

Do góry
annawu -Aniu; kitek81 -Kasiu ; Ewa777 ; malkul -GosiuWitajcie!!
Trochę się tych powojników uzbierało.Ale myślę,ze jak znam siebie to jeszcze nie koniec Tak rosły przy kijkach babusowych,ale przy większych to nie zdaje egzaminu.Kupiłam wczoraj ładne babmusowe też podpory,powyginame, szersze, większe.Zrobię któregos dnia zdjęcie to pokażę
Agatek Jak bardzo, bardzo ostra zima, to mogą przemarznąć.U mnie mam niektóre kilka lat, a mieszkam na wschodzie to dawały sobie radę.To i u Ciebie dadzą radę.może Suwalszczyzna trochę wrażliwsza.Młode zawsze , na zimę można nasypać kopczyk z kory,Lepiej będzie do zimowania.a na wiosnę i tak przycina się je
Dorotko123 Dziękuję.to roślinki i owady są czarujące,Ja je tylko pokazuję
Bogdzia Dziękuję i pozdrawiam również cieplutko.Bo u mnie coś zimno.Co za dziwna ta wiosna
Ale roślinki dzielnie kwitną

Magnolia Ann, kupiłam ja tylko dlatego,że to moja imienniczka, i krzaczkowata jest )

Twardy orzech do zgryzienia - moje ogrodowe rozterki i marzenia 12:17, 18 kwi 2015

Do góry
puk puk
Lawendowy zawrót głowy 12:16, 18 kwi 2015

Do góry
u nas też cimo +4 stopnie. ale młodą uspałam i ruszam w garden
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies