Kasiu - Siakowa... i dla ciebie b uziole
Makóweczko... moja Genie nie jest wysoka... ma może około metra wysokości, ale za to dużo kwiatów. Swoją koniecznie dokarm nawozem do magnolii Agrec... jest bardzo dobry! Stosuję i przy innych moich magnoliach - mam jeszcze dwie Nigry. Najmłodsza miała w ubiegłym roku jeden pąk.... w tym ma ok. trzydziestu

. Ale jeszcze nie rozwinęła pąków... myślę, że jeszcze tydzień poczeka, bo zimno się zrobiło. Na szczęście nie ma mrozów. I trzeba magnolki nawadniać w okresie zawiązywania pąków - może wtedy zakwit nie po raz drugi w sezonie
Malkulku... i wciąż ich nie ma... nie mam weny, bo nie ma słońca... i zimno, i śniegiem nawet zawiewa

Asiu

... och zdradź i pokarz choć odrobinkę twojego ogrodu... I zacieram łapki, bo koleżanka z okolicy

... Zaraz napiszę ci na privku co i jak.
Co do pienińskiego... z działką naprawdę trafiliśmy... chyba pod każdym względem
Marzenko - buki już tuż tuż... ale zdecydowanie później są zielone niż graby. Niestety jeszcze muszę na nie poczekać... no ok tygodnia myślę... zależy czy będzie ciepło. I tak nic nie przebije mojego ginko-bilobę... on ma najpóźniej liście! W maju! A grujecznik już z liśćmi. Każde drzewo to indywiduum