Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród do kwadratu

Ogród do kwadratu

makkasia 08:19, 16 kwi 2015

O Matulu jaka piękna toż to już drzewo i jak kwitnie
Kiedy moja taka będzie ? Ach!!!!

A ptaszki Cię kochają
malkul 22:51, 16 kwi 2015

zaglądam w oczekiwaniu na fotkiczuje niedosyt wciąż i wciąż
Konieczki 14:10, 17 kwi 2015

Witam

Ja tu taj nieśmiało po raz pierwszy się wpisuję, ale podglądam i podziwiam. Macie przepiękny ogródek taki bardzo wysublimowany i taki bardzo w moim guście
Mam pytanko - jako że jestem z okolicy i szukam grabów do formowania w taki sposób jak Ty swoje mogę nieśmiało apytać gdzie można dostać takie egzemplarze?
Pozdrawiam Aśka

Ps. No i zakątek pieniński podziwiam i zazdraszczam - w Jaworkach spędzamy prawie zawsze część naszych wakacji a i nawet kiedyś byliśmy na kupnie działki - ale wymiękliśmy.
Agania 14:16, 17 kwi 2015

Piękne ujęcia Agnieszko, ogród na żywo u Ciebie, naprawdę zachwyca,. wiem co mówię... a te kaczusie w locie, masz rękę i chwila do foto unikanla
Ja muszę szpaczki przeganiać, bo dosiałam trawę, skubańce wybieraja mi nasiona
Podziwiam magnolię, czy to Genie?...Moja jeszcze nieśmiała, powoli rozkwita
buziak
Madzenka 20:43, 18 kwi 2015

Buki juz Aguś ruszają?
gusiarz 14:18, 19 kwi 2015

Kasiu - Siakowa... i dla ciebie b uziole

Makóweczko... moja Genie nie jest wysoka... ma może około metra wysokości, ale za to dużo kwiatów. Swoją koniecznie dokarm nawozem do magnolii Agrec... jest bardzo dobry! Stosuję i przy innych moich magnoliach - mam jeszcze dwie Nigry. Najmłodsza miała w ubiegłym roku jeden pąk.... w tym ma ok. trzydziestu . Ale jeszcze nie rozwinęła pąków... myślę, że jeszcze tydzień poczeka, bo zimno się zrobiło. Na szczęście nie ma mrozów. I trzeba magnolki nawadniać w okresie zawiązywania pąków - może wtedy zakwit nie po raz drugi w sezonie

Malkulku... i wciąż ich nie ma... nie mam weny, bo nie ma słońca... i zimno, i śniegiem nawet zawiewa

Asiu ... och zdradź i pokarz choć odrobinkę twojego ogrodu... I zacieram łapki, bo koleżanka z okolicy ... Zaraz napiszę ci na privku co i jak.
Co do pienińskiego... z działką naprawdę trafiliśmy... chyba pod każdym względem

Marzenko - buki już tuż tuż... ale zdecydowanie później są zielone niż graby. Niestety jeszcze muszę na nie poczekać... no ok tygodnia myślę... zależy czy będzie ciepło. I tak nic nie przebije mojego ginko-bilobę... on ma najpóźniej liście! W maju! A grujecznik już z liśćmi. Każde drzewo to indywiduum
gusiarz 16:21, 19 kwi 2015

Och Aganiu... takie miłe słowa ... dziękuję
Dzisiaj widziałam dwa żurawie - leciały nisko... i krzyczały do siebie... niesamowita chwila... Były potężne, majestatyczne... niestety nie miałam przy sobie aparatu
Magnolka to Genie... Nigry też mi się powoli rozwijają.

I poszłam w końcu pstryknąć kilka zdjęć...

w warzywniku... jak na razie wzeszła tylko rzodkiewka i cebulka

leon60 17:09, 19 kwi 2015

jak soczyście mniam mniam a stokrotki w donicy normalnie do schrupania
malgorzata_s 18:14, 19 kwi 2015

Co za kolor magnolii, co za kolor stokrotek, powtórzę za Olą mniam mniam
malkul 19:26, 19 kwi 2015

Ale już busz u ciebie