Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Miejsko & sielsko 23:53, 08 kwi 2015

Do góry
Kurcze - cudne są te Keshi...

A ode mnie
http://sklep.polnix.com.pl/85018-donica-p-292.html
http://sklep.polnix.com.pl/z88010-donica-z-podstawkiem-p-560.html

Jednak jeśli ma rosnąć w tym drzewo to proponuję coś trwalszego i większego - jak to
http://sklep.polnix.com.pl/95009-fiber-donica-rectangle-white-p-267.html
http://sklep.polnix.com.pl/95006-fiber-donica-square-black-p-264.html
http://sklep.polnix.com.pl/88008-donica-kwadrat-p-33.html (takie zamówiłem - tylko w promocji )
http://sklep.polnix.com.pl/88012-donica-rynna-z-podstawkiem-p-37.html
http://sklep.polnix.com.pl/95009-fiber-donica-rectangle-white-p-267.html

Wyszukaj sobie odpowiedni rozmiar i jeśli coś znajdziesz to zamów najlepiej z odbiorem w Tychach - stówa za przesyłkę to przesada... A ja jadąc do domu właściwie przejeżdzam obok giełdy to z chęcią bym Ci je odebrał
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:36, 08 kwi 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Ta różnorodność - błogosławieństwo jak i przekleństwo Bo zmiesić tyle różnych roślin to nic - tylko jak je ułożyć, by wszystko ze sobą współgrało? Dlatego ciągle przeprowadzam rewolucje - po nazwie wątku można się zresztą tego domyślić U mnie też rośliny były tycie - teraz sekator to moje nieodłączne narzędzie, bo zrobił się busz Daj swoim roślinom czas - a pokażą na co je stać

Jak to u Madżenki Gabisia napisała minimalizm jest łatwiejszy, różnorodność wymaga!!
Sebek zakupiłam dziś 3 sześciany mniam... takie śliczne jak Twoje
"W kolorze blue" 22:55, 08 kwi 2015

Do góry
Madzenka napisał(a)
Czytam o pomysłach na ścianę... I jak patrze na Twoj dom to wiem, ze nie pójdziesz na łatwiznę a porządna sciana to majątek.

Marzena, własnie takie 2 ściany mam utopione w koipond, a trzecią muszę włożyć by wykończyć Mur już jest, melduję, że jest lustro, bluszcz, dużo, bukszpany, kulka, stożek, popierdółki bukszpanowe i donica z hortensją, w niej bedą kwiaty zmieniane w zalezności od pory roku. Jak przyjdzie czas na ścianę, to lustro won, bluszcz zostaje, bo ja marzę o ścianie wkomponowanej w zielone tło, bukszpany idą do ogrodu.

Sebek, na suficie jest tapeta, a właściwie fototapeta, jedni mówią, że akwarium, drudzy że sufit w zielenii

Jazzy, ogród, to ogród mam opory mentalne przed wrzucaniem domu na forum, było, nie było publiczne Ot, zboczenie
Czasem słońce czasem deszcz 22:09, 08 kwi 2015

Do góry
Ewo, poczytałem Twój wątek od początku i oczy się mi cieszą do Twoich rabat - pięknie Ci idzie zakładanie ogrodu
U mnie z żurawek jedynie Southern Comfort dobrze zniosly zimę... Ale rezygnuję z nich, bo opuchlaki spowodowały moją niechęć do nich... Koniecznie sprawdzaj doniczki przy zakupie czy aby nie mają tego paskudztwa!

Pozdrawiam i trzymam kciuki
Ogród Małej Mi - sezon 2015 21:51, 08 kwi 2015

Do góry
rozark napisał(a)

Ależ masz farta!!!!!!!!!!!

Zerknij sobie tutaj:

"Róża burbońska.Jedna z najświetniejszych róż jakie zostały wyhodowane w ogóle.

Choć ta odmiana w warunkach Polski ma raczej więcej wad niż zalet, to mimo wszystko kiedy sami ją zobaczycie zrozumiecie, że ona rzeczywiście godna jest królewskiej uwagi. Koloru kwiatu nie można oddać zdjeciami. Płatki są delikatne i filigranowe. A zapach po prostu niezwykły. Słodkawy, jak dojrzały banan i ostry jak cynamon, właściwie całkiem nie podobny do aromatu róży. Ma w związku z tym jeszcze jedną wymowną nazwę „Queen of Beauty and Fragrans” czyli królowa piękna i woni, dzisiejsze róże nie mogą nawet marzyć o takim zapachu. Dodajmy, że można go opisać również jako korzenno-owocowy."
http://www.roses.webhost.pl/2008/03/souwenir-de-la-malmaison/

Po takiej reklamie to nawet ja ją chcę
Makowo na Kociewiu 21:27, 08 kwi 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Świetne są te doniczki - jak dobrze, że wreszcie mam podobne
Zdjęcie zmrożonego tulipana - bomba

Dzisiaj kupiłam 3 szare sześciany o boku 30 cm do ogrodu
Niestety zdjęć nie mam bo przesadzałam do nocy.
Miejsko & sielsko 20:53, 08 kwi 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
Stój! Zaraz Ci poszukam tańszych wersji Widziałem w lepszej cenie - chyba

Drzewa jeszcze nie mam to poczekam ale chwilę
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:52, 08 kwi 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
Czosnki wyglądają obiecująco

Sebek długo masz te pierwiosnki ???
miałam takie w trzech kolorach i po zimie nie mam ...
Miejsko & sielsko 20:48, 08 kwi 2015

Do góry
Stój! Zaraz Ci poszukam tańszych wersji Widziałem w lepszej cenie - chyba
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:44, 08 kwi 2015

Do góry
martaibartek napisał(a)
Sebek piękna wiosna w twoim ogrodzie.
Robisz bardzo klimatyczne zdjęcia

Zdjęcia - temat rzeka Marzy mi się kiedyś zrobienie kursu fotograficznego, ale to na końcu "To do list" Lubię się bawić aparatem i fajne jest to, że mogę się z Wami podzielić efektami tej właśnie zabawy
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:42, 08 kwi 2015

Do góry
Madzenka napisał(a)
Sebek dalej nie pamiętam o co sie miałam spytać, ale bojam sie konsekwencji

No dasz wiarę? Jeśli chodzi o cięcie plexi to nie mam pojęcia
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:41, 08 kwi 2015

Do góry
BKosimkArt napisał(a)

I bardzo dobrze bo są naprawdę piękne!
Super wiosna u Ciebie i super ogród, ciężko się przebić przez tyle stron ale wizytówkę pochłonęłam fajnie że masz różnorodność odmian i jakoś mi lepiej z tym bo sama mam sporo, choć jeszcze wszystko małe.

Miło popatrzeć
Pozdrawiam
Basia

Ta różnorodność - błogosławieństwo jak i przekleństwo Bo zmiesić tyle różnych roślin to nic - tylko jak je ułożyć, by wszystko ze sobą współgrało? Dlatego ciągle przeprowadzam rewolucje - po nazwie wątku można się zresztą tego domyślić U mnie też rośliny były tycie - teraz sekator to moje nieodłączne narzędzie, bo zrobił się busz Daj swoim roślinom czas - a pokażą na co je stać
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:38, 08 kwi 2015

Do góry
Sebek piękna wiosna w twoim ogrodzie.
Robisz bardzo klimatyczne zdjęcia
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:29, 08 kwi 2015

Do góry
Pszczelarnia napisał(a)

Jak się nazywają te pierwiosnki? Długo rosną w tym miejscu?

Pszczółko - trudne pytanie zadałaś To pierwiosnek ząbkowany, ale kupiony na targu bez metki oczywiście Jednak może to być odmiana Alba - po prostu

U mnie jednak kiepsko rosną - to chyba ich 4 rok u mnie i są mniejsze niż przy zakupie... Jednak przesadzane były co najmniej kilka razy - ostatni raz w sierpniu podczas rewolucji
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:26, 08 kwi 2015

Do góry
Kindzia napisał(a)
Matko, Sebuś, aleś pałera miał! Moje żurawki i miodunki po zimie nie ruszone praktycznie...
Już tak narcyzy kwitną??? Mam nadzieję, że u mnie też, w piątek dopiero zobaczę. I hiacynty

Hiacynty rosną pod ścianą domu - tam jest cieplej i pewnie to spowodowało takie szybkie kwitnienie Jednak te kolory powodują, że w ogrodzie chce się pracować
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:25, 08 kwi 2015

Do góry
WilczaGora napisał(a)
a moje zwyczajowo przemarzły

Muszę swoje dokładnie obejrzeć jutro, bo nie wiadomo jak dziś wyglądają... co najdziwniejsze zawsze odbijają od ziemi i... zawsze kwitną - drobnymi kwiatami, ale w dużej ilości
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:24, 08 kwi 2015

Do góry
siakowa napisał(a)

Sebek a co to za tawuła?

Pojawiła się jeszcze za czasów nieogrodowiskowych, więc nazw nie zapisywałem. Ale znając życie jak i wyniki google to jest to prawdopodobnie Goldflame
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 20:20, 08 kwi 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
Remont - ale super Skoro teraz u Ciebie jest jak z najlepszego katalogu to co dopiero będzie? Czarna plexi brzmi obiecująco Ale namiarów nie znam...

Plexi lustrzana ale czarna jeszcze lepiej brzmi
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:19, 08 kwi 2015

Do góry
monteverde napisał(a)
Aleś się napracował ja muszę wielką kępe swojej Ice wykopać bo kocury posłanie sobie w niej zrobiły i środek brzydko wygląda, ale mam pełno młodych, ja w to zimno raczej na oglądanie do ogrodu wychodzę, ogród masz śliczny, pamiętam Sebek początki wytrawny z Ciebie ogrodnik pozdrawiam

Aniu - jak patrzę na moje początki i zdjęcia, które wstawiałem jak i opis "problemów" ogrodniczych to mam ochotę usunąć te dwa wątki i zacząć trzeci, nowy

Z kotami na szczęście problemów nie mam - piesa wszystkie przegoni
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:17, 08 kwi 2015

Do góry
Milka napisał(a)
Zaszalałeś w ogrodzie bratki w gruncie super wyglądają, mocny kolor...co do lawend, też radykalnie ścięłam stare okazy i cisza, chyba źle zrobiłam, ale najwyżej coś nowego posadzę sobielub ponownie lawendy, ale młode

Widziałem Twoje lawendy i trzymam za nie kciuki, by powalały jak na zdjęciu, które wstawiłaś
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies