Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » "W kolorze blue"

"W kolorze blue"

jazzy 19:07, 08 kwi 2015

Małgorzato pokaż lofty swe w wątku, bo wszyscy chcą zobaczyć Prosimy Będzie łatwiej dla Ciebie
Madzenka 19:28, 08 kwi 2015

Czytam o pomysłach na ścianę... I jak patrze na Twoj dom to wiem, ze nie pójdziesz na łatwiznę a porządna sciana to majątek.

Najtaniej otynkować sścianę na biało lub położyć blachę lub pleksiI lustrzane i podświetlić halogenami wieczorem, postawić jakieś fajne szare doncie z roslinami sezonowymi.... I zbierac kase na ściane wodna. Najgorsze sa prowizorki , będa trwały latami. Dlatego dwa lata czekałam na ścianę wodna na wprost mojego przeszklenia.... Zębami zgrzytałam przez dwa lata ale dzieki temu miałam motywację aby zbuerać kasę i postawić gabiony i ścianę wodną...
Teraz zbieram na pergolę
Ensata 22:55, 08 kwi 2015

Madzenka napisał(a)
Czytam o pomysłach na ścianę... I jak patrze na Twoj dom to wiem, ze nie pójdziesz na łatwiznę a porządna sciana to majątek.

Marzena, własnie takie 2 ściany mam utopione w koipond, a trzecią muszę włożyć by wykończyć Mur już jest, melduję, że jest lustro, bluszcz, dużo, bukszpany, kulka, stożek, popierdółki bukszpanowe i donica z hortensją, w niej bedą kwiaty zmieniane w zalezności od pory roku. Jak przyjdzie czas na ścianę, to lustro won, bluszcz zostaje, bo ja marzę o ścianie wkomponowanej w zielone tło, bukszpany idą do ogrodu.

Sebek, na suficie jest tapeta, a właściwie fototapeta, jedni mówią, że akwarium, drudzy że sufit w zielenii

Jazzy, ogród, to ogród mam opory mentalne przed wrzucaniem domu na forum, było, nie było publiczne Ot, zboczenie
Ensata 09:32, 09 kwi 2015

Trawnik, został jeden kancik, i wyrywanie trawy ze żwirku Obok, artystyczny nieład przy płocie. W tle bajzel w cześci warzywnej
ewakatowice 09:34, 09 kwi 2015

o ...Powiem, że już to wygląda bardzo dobrze !
Mysza 09:41, 09 kwi 2015

Ale fajnie się dzieje
Czekamy na foto po skończeniu
Kuba 09:48, 09 kwi 2015

[

Jakbym to zdjęcie mężowi pokazała to by powiedział że facet który tu mieszka w czepku urodzony- telewizor w ogrodzie to jego szczyt marzeń

Jak dla mnie super, jeszcze tylko potrzebne oświetlenie tego zakątka (chyba że już jest a nie widzę?)
Malgosik 09:48, 09 kwi 2015

witaj

przyszłam zobaczyć żagiel nad pergole
Ensata 09:51, 09 kwi 2015

Malgosik napisał(a)
witaj

przyszłam zobaczyć żagiel nad pergole
Żagiel w garazu Dopiero kupiłam, premiera będzie pewnie w maju. Ja mam kwadrat 5mx5m
Ensata 09:53, 09 kwi 2015

Kuba napisał(a)
[

Jakbym to zdjęcie mężowi pokazała to by powiedział że facet który tu mieszka w czepku urodzony- telewizor w ogrodzie to jego szczyt marzeń

Jak dla mnie super, jeszcze tylko potrzebne oświetlenie tego zakątka (chyba że już jest a nie widzę?)
Wydłubałam właśnie kabel, który mi idiota elektryk zakopał w ziemi, mało łopatą go nie dziabnęłam. tak, że będzie reflektorek od dołu i...półka na świece