Mi po zakupie 10 szt padło 4 ... W ogóle nie wypuściły liście... 130 zł za sztukę....
Od tej pory kupuję w doniczkach z liściami....
Jesli maja zielone to dadzą rade, ale poczekaj bo pogoda była wredna, takie upały i tropiki to nie jest odpowiednia dla nich pogoda na ukorzenianie
Nie posadziłaś za gleboko?
Podobno jutro deszcz i zimno ale nie straszę.
U mnie graby chyba się nie przyjęły, z 6 jeden tylko żyje, reszta cos tam zielonego ma ale liche strasznie.
Czekać czy je wyciepać?
To chyba większość ogrodników tak ma Ja latem specjalnie nastawiam budzik 15 min. wcześniej aby choć chwilkę pocieszyć się ogrodem Wieczorem po 12 godz. w pracy biegam z nawozami i wtedy odpoczywam
Pozdrawiam Joanko
Martuś dziękuję To już drugie róże dzisiaj Pierwsze od M. na rocznicę a teraz taka romantyczna, delikatna. Patrzę się na nią i uśmiecham. Derenie kocham od zawsze i kiedyś pewnie zagoszczą u mnie A teraz uciekam zrobić oprysk róży o którym dzięki Tobie sobie przypomniałam
Ja dzisiaj oglądałam żurawki w szkółce, wszystkie z opuchlakami Jeszcze dostałam opiernicz, że pozwalam sobie sprawdzać ziemię. Nigdy już tam nie pojadę
Podlałam floro w tym tygodniu też podleję... ja to jestem taka nie za bardzo za nawozami no ale daję im jeść tylko nie tak dużo przedwczoraj był czas na dożywianie hortensji
Ala najważniejsze, że rośliny rosną a nawet rozrastają się Niebieskie donice wymiatają Możesz bluszcza podlać floro... ładnie pójdzie do góry-sprawdzone