AlicyaLK
15:07, 26 maj 2014

Dobra coś tam cyknęłam w czasie pracy, tak więc nie patrzymy na narzędzia, worki z ziemią i inne śmieci
Może kiedyś nastąpi taki dzień, że będę mogła wrzucić zdjęcie bez dodatków
Ale żeby nie było, że się nie chcę dzielić to proszę:
Zdjęcie z ganku. Mamy 5 nowych rododendronów, w zasadzie ich nie widać
widać tylko 2 największe pod ogrodzeniem, ale na rabatce przed nimi są 3 mniejsze pomiędzy limką a anabellką. Niestety przez te ogrodzenia na psa, ciężko zrobić takie ujęcie, żeby ktoś więcej oprócz mnie wiedział co tam rośnie.
Hostowisko też już powstało... Na zdjęciu tylko jego część z drugiej strony drzewa jest cd.
Kolejne hostowisko powstanie pod thują pod bramką, jak już odgrodzimy psa na stałe z tej części.
Tam, gdzie są puste miejsca zasadziłam kłącza... zobaczę, czy coś z nich wyrośnie
Limki rosną w najlepsze, a w karoniku czekają trawki na wsadzenie.
Generalnie wygląda to znacznie lepiej niż na zdjęciach... straszny antytalent ze mnie jeśli chodzi o cykanie zdjęć...
Tak więc więcej nie wrzucam
Tylko jeszcze rabatka w tyle pod parkanem... Trzmielinki na pniu rosną... a pod nimi zasiany kosmos, a na przyszły rok będzie carex frosted curls
Na kolejny rzut idzie rozszerzenie rabaty frontowej, mam nadzieję, że do końca lipca uda się to zrobić... chociaż z moim szczęściem do pomocników, to nie wiem czy to realne terminy...
Co się umówię z jakimś majstrem, który ma mi położyć krawężniki, albo płyty i wykopać korzenie, to nie przychodzi
a eMa ciągle nie ma w domu
ehhh
I to by było na tyle... żeby nie było, że nie mam dobrych chęci, żeby Wam pokazać co się u mnie dzieje

Zdjęcie z ganku. Mamy 5 nowych rododendronów, w zasadzie ich nie widać

Hostowisko też już powstało... Na zdjęciu tylko jego część z drugiej strony drzewa jest cd.
Kolejne hostowisko powstanie pod thują pod bramką, jak już odgrodzimy psa na stałe z tej części.
Tam, gdzie są puste miejsca zasadziłam kłącza... zobaczę, czy coś z nich wyrośnie

Limki rosną w najlepsze, a w karoniku czekają trawki na wsadzenie.
Generalnie wygląda to znacznie lepiej niż na zdjęciach... straszny antytalent ze mnie jeśli chodzi o cykanie zdjęć...

Na kolejny rzut idzie rozszerzenie rabaty frontowej, mam nadzieję, że do końca lipca uda się to zrobić... chociaż z moim szczęściem do pomocników, to nie wiem czy to realne terminy...

I to by było na tyle... żeby nie było, że nie mam dobrych chęci, żeby Wam pokazać co się u mnie dzieje