Jakie słodkie kłoski Memory. Zaraz będzie się działo, one mają najpiękniejsze kwiatostany z miskantów.
Też zbieram siewki i będę sąadzić na sąsiedniej działce siostry bo szkoda wyrzucić
o jeszcze takie zdjęcie Diany mam. No musi nabrać krzepy kobita, bo strasznie wiotka, nawet jak na Princess uwielbiam te żółte słoneczka i pozwalam im się siać gdzie bądź
Roślinki fajnie rosną warto było dobrze przygotować glebę
Jeszcze zrobić nowy trawnik i Wjazd ,który niebawem będzie wykonany
Drzewa chudzinki,więc slabo widać
Aniu, piękne ujęcia Ale i zawsze pienny ogród
Amarantus
Moje pawie to co jakiś czas sobie wędrują po ogrodzie
Moja amarantus już na rabacie sobie rosnie
Dziekanuje za to cudeńko
Bardzo mi się ten zestaw Aniu podoba. Może i mi gotowca podsunęłaś Jakie masz tu horty ,rozplenice i jakie iryski posadzisz?
Na przodzie dasz jakieś niskie trawki?
hibiskusy pokażę, bo w tym roku chyba nie pokazywałam ich za bardzo
o, miejsce dla Princess Diany znalazło się po oddaniu tej horci
kwiat hortensji Hot Chocolate
teraz to nie ma jak zdjęcia zrobić. W 4 różnych miejscach jest. Nawet dziś nie podlewam coby nie drażnić tematu. W skrócie kupiłam ze 2 miskanty, trzcinniki, prosa, palczatkę i coś takiego podobnego z czerwono bordowymi końcówkami liści, hosty, krwawnice, chyba że 4 floksy, kulkę z cisa, taki wysoki bordowy (uciekła mi nazwa), chryzantemy do donic, gipsówkę, kocimiętki 2 odmiany, kremowe aksamitki na nasiona i chyba z 8 jeżówek. Jutro muszę przynajmniej część ogarnąć.
Niestety nie udało się dostać tego na co polowałam - będzie później na początku września. Nie piszę co to, bo jak napiszę to potem dziwnym trafem wszystko wykupią. Dziewczyny wiedzą o co chodzi. I jednego floksa nie było. Tego - chęcią bym przytuliła.
Az mnie skreca na widok takich cudnych perzowskich.No śliczności masz.
O takich marzyłam.
Ą mam rachityczny 1 badylek mały
Ale za takie piękne widoczki dziękuję