Roślinki napojone,deszczy to deszczyk...nie zastąpi go w pełni żadne podlewanie choć ratuje z pewnością Widziałam, że różowe liatry Ci pięknie kwitną ,a jak białe których cebulki kupowałaś wiosną?
Dziękuję bardzo za miłe słowa Chciałabym mieć ogród piękny i praktyczny. Pogoda płata coraz większe figle, a ja nie chcę się stresować. Bacznie obserwuję moje kwiaty i wybieram te najtrwalsze. Warunki glebowe w moim ogrodzie też mają wiele do życzenia.
Pozdrawiam
Dzien dobry, zmiana alejki w ogródku warzywnym rewelacja - też mam taki malutki zakątek gdzie trawa kiepsko rośnie, także skorzystam z pomysłu, fajnie że zdjęcia są z realizacji. A żwirek o jakiej granulacji wysypaliście?
Cudne ujęcia
te podpory w warzywnym w tym 1 ujęciu wyglądają jak dzieła sztuki
Może nie wszystko w moim ogrodzie mi się podoba. Ale kolory to tak.
A teraz liliowców , jeżówek i lilii jeszcze nie brakuje.
A i dalie startują, hortki pięknieją. jakieś róże jeszcze kwitną ponownie
a teraz Wacław i nasi Emusiowie: Mój, Madzi, za Nim Iwonki, Moni, Agnieszki, Anitki, Ani
nie tak sztywno Panowie
i grupowe
Oj Monia coś nam te pary nie wyszły
a potem były fotki grupowe
od lewej Iwonka( Wzgórze Chaosu), Agnieszka( Ogródkowe Perypetie), Monia( Wymarzony sielankowy ogród), Madzia( Ogród z wilkiem), Ja ( Ranczo Szmaragdowa Dolina), Anitka( Mój Azyl na wichrowym Wzgórzu), Ania (Za drzwiami do ogrodu), Agnieszka( Przedogródek pod dębem)