Spotkanie było bardzo miłe i zapadnie mi na długo w pamięci. Ta budka zwróciła moją uwagę właśnie na ten kolczasty budulec. O te słoiczki musisz spytać Sylwię, jakoś mi one umknęły.
Rabaty przy placyku z powodu upałow nie skończone, ale za to tawułki mnie cieszą
Nieznana biała
Vision in red zaczynaja
I Anula, uwaga! To ta jedna sztuka od Ciebie
Fotki robione o 21ej telefonem więc jakość jest jak każdy widzi
Martagonów mam dużo,są to jedyne lilie niewyjadane przez nornice.Tylko te liliowe mają tyle kwiatów,pozostałe najwyżej 15.Sieją się same i są niewymagające.
Rojniki przezimowały,zaczynają się dzielić,jeszcze nie kwitną.Mam nadzieję,że w przyszłym roku pokażą na co je stać.
Damian dziękuje fakt, ogromny fart z tymi pnącymi. Bardzo się cieszę że zakwitły Róże w pełnym rozkwicie, nawet Soul już rozkwitła. Niestety rośliny bardzo cierpią przez te upały i widać że są „wypompowane” Ehh za ciepło, nie sądziłam ze to powiem
Muszę wypielić wieloryba i zrobić mu małe przemeblowanie ale to dopiero jesienią oraz dosypać kory w kilku miejscach, powycinać kilka bylin i jak to zrobię to tylko podlewanie mi zostanie
@Margerytka40
W zeszłym roku pisałem o tych nawozach. Jak do tej pory nie pojawił się żaden, moim zdaniem, godny zaufania.
@KasiaBawaria
No i pięknie będzie.
Wszystkich pozdrawiam z Jardin Shamrock. Powiem tak: te kilka tysięcy odmian robi wrażenie, ale naprawdę nie mamy się czego wstydzić. Tylko w jednym momencie szczęka mi opadła gdy zobaczyłem grupę dwumetrowych h. Mme Faustin Travouillon: