A już myślałam, że jakieś nowe miejsce odkryłeś
Ja już bym dziś rano jechała na giełdę, gdyby nie choroba - mam nadzieję, że w następny weekend już nic mi nie przeszkodzi.
Też nienawidzę tego czyszczenia, ja mam 70 szmaragdow, wysokich teraz na ponad 1,5 m więc jest przy nich dużo pracy - w tym sezonie mam to jeszcze przed sobą.
Ja te suszki pakuje do worków I wywalam.
Wszyscy lubią jak jest ładnie to niech się przekładają żeby to osiągnąć
A córa oczywiście nie całkiem bezinteresownie, bo zażyczyla sobie wypad na lody
Moje pierwszy raz tak źle zniosły zime, zresztą trawi je też choroba grzybowa, czeka mnie ostra walka o nie.
Spróbuj może kompost im podsypac I czymś zasil.
Dzieci kochają robić ognisko
My pakowaliśmy dziś ścinki seslerii do worków na bio bo akurat w poniedziałek zabierają, a one w połowie zielone były więc paliło by się to średnio A dymu by było na całą okolicę.
Za to miskanty I rozplenice na pewno pójdą do ogniska.
Kurczę, ale roboty zrobione - dobrze, że pokazałaś jak Carexy przycinasz, będzie mi łatwiej z moimi, są brzydkie po zimie więc planuje radykalne cięcie, choć jeszcze troszkę poczekam bo u nas Górny a nie Dolny Śląsk, jednak zimniej trochę.
tak ,kupiłam takie mini doniczki i będę próbować ...jutro ....mam paprykę, pomidory ,....w sumie dużo mam nasion ,ale muszę doczytać jeszcze, co mogę teraz na rozsady wysiać ,a co od razu do skrzyń .....bom laik jeszcze straszny
jak to dobrze jak już wiosna przyszła ,co prawda straszą jeszcze przymrozkami ,ale mam nadzieję ,że się to nie spełni